سپاس ها 0
سپاس شده 30 بار در 31 ارسال
۱۳۹۵-۰۵-۰۷، ۱۲:۱۶ ق.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵-۰۵-۱۵، ۰۸:۰۸ ق.ظ، توسط zobu.)
سلام
در کنترل-پنل در منوی "Listing" قسمت "Setting" تیک قسمت "Users have to validate their listings" را میزنم تا آگهی ها رو خودم قبل از منتشر شدن تایید کنم
ولی وقتی این رو انجام میدم درسته که آگهی در زمان ثبت تایید نمیشه ولی یک لینک به آگهی دهنده میفرسته که اگر میخواهید آگهی تایید شود روی این لینک کلیک کنید. خوب اصلا متوجه نمیشم چرا این لینک رو امیل میکنه به کاربر. چون این کار در اصل برای اینه که ادمیل آگهی ها را قبل از انتشار تایید کنه دیگه. ممنون میشم دلیل این فرستادن ایمیل رو بگید و چیکار کنم تا این ایمیل رو نفرسته تا خودم تایید کنم.
با احترام
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
بله دقیقا یکی از مشکلات پایه ای این سیستم همینه
باید مدیر آگهی رو تایید کنه در جاش خود کاربر میتونه تایید کنه بره رو سایت آگهیش!
من پرسیدم گفتن باید کدنویسی بشه خوب چه کاریه حداقل بیاید درستش کنید این امکان رو!
سپاس ها 101
سپاس شده 339 بار در 342 ارسال
ببینید تمامی چیزهایی که بعضی کاربران میخواهند اختصاصی هستند تمامی سوالاتی که جناب zobu می پرسید قریب به 90 درصد اختصاصی هستند و نیاز به ویرایش دارند و اکثرا زمان بر هستند اینجا هم همه استفاده کننده هستند کسی که جوابگو باشه و همکاری کنه نیست چون همه به فکر منفعت خود هستند ما هم وقت زمان محدودی برای پاسخگویی داریم و به اکثر سوالات کاربران حتی سوالات اختصاصی هستند جواب میدیم اگر به تایپیک ها نگاه کنید متوجه میشد در ثانی کسانی که با او اس کلاس کار می کنند و نیاز به تغییرات دارند باید با حداقل های سیستم اشنایی باشند با html ,css, php اینجا کسایی که سوال میپرسند با این موراد یا اصلا آشنا نیستند یا خیلی جزئی بلدن و انتظار بالایی دارند و ما هر چی بگیم نامفهومه براشون و باید ریز به ریز براشون توضیح داده بشه که واقعا وقت گیر هست.
اما در مورد سوالتون سیستمی که توی ایران استفاده میشه با سیستمی که در اون ور اب استفاده میشه کلا فرق داره ایران همه اسپمر هستند ولی اون ور برای اطمینان باید فعال سازی توسط خود کاربر انجام بشه حتی درج آگهی مثل ثبت نام مطمئن بشن که کاربر این کار رو انجام داده نه ربات پس چیزه اشتباهی در کار نیست اگر شما نیاز به تایید خودتان دارید باید قسمت فعال سازی موجود در اکانت کاربری و ایمیل حذف کنید کار شاخی نیست که بگین سخته اگه نه میخواین مطمئن بشید نیاز به یه پلاگین ساده که اگهی ارسال شده بصورت مسدود شده در باید دیگه کاربر حتی با فعال سازی هم نمیتونه نمایشش بده اون پلاگین رو هم بعدا در سایت منتشر میکنم استفاده کنید.
سپاس ها 1
سپاس شده 16 بار در 12 ارسال
با سلام
البته یه راه ساده هم اینه که ارسال ایمیل به کاربر رو غیرفعال کنید که لینک ارسال نشه
سپاس ها 1
سپاس شده 16 بار در 12 ارسال
اون بستگی به خودتون داره در سایت من کاربرا ایمیل شون رو تایید نمیکنن بعد از ثبت نام میتونن آگهی ارسال کنن
سپاس ها 0
سپاس شده 30 بار در 31 ارسال
گشتم گشتم پیداش کردم
هر کس این مشکل رو داره پلاگین "more edit" را نصب کنه