شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد ولیدیت کردن آگهی
سلام
در کنترل-پنل در منوی "Listing" قسمت "Setting" تیک قسمت "Users have to validate their listings" را میزنم تا آگهی ها رو خودم قبل از منتشر شدن تایید کنم
ولی وقتی این رو انجام میدم درسته که آگهی در زمان ثبت تایید نمیشه ولی یک لینک به آگهی دهنده میفرسته که اگر میخواهید آگهی تایید شود روی این لینک کلیک کنید. خوب اصلا متوجه نمیشم چرا این لینک رو امیل میکنه به کاربر. چون این کار در اصل برای اینه که ادمیل آگهی ها را قبل از انتشار تایید کنه دیگه. ممنون میشم دلیل این فرستادن ایمیل رو بگید و چیکار کنم تا این ایمیل رو نفرسته تا خودم تایید کنم.
با احترام
تبلیغات
ads
بله دقیقا یکی از مشکلات پایه ای این سیستم همینه
باید مدیر آگهی رو تایید کنه در جاش خود کاربر میتونه تایید کنه بره رو سایت آگهیش!
من پرسیدم گفتن باید کدنویسی بشه خوب چه کاریه حداقل بیاید درستش کنید این امکان رو!
(۱۳۹۵-۰۵-۰۷، ۰۹:۲۳ ق.ظ)moein921 نوشته است: بله دقیقا یکی از مشکلات پایه ای این سیستم همینه
باید مدیر آگهی رو تایید کنه در جاش خود کاربر میتونه تایید کنه بره رو سایت آگهیش!
من پرسیدم گفتن باید کدنویسی بشه خوب چه کاریه حداقل بیاید درستش کنید این امکان رو!

بله. میشه درستش کرد. مثلا میشه کدی که بعد از ثبت آگهی ایمیل میفرسته رو پیدا کرد و پاک کرد. و در حساب کاربری اون کدی که نوشته فعالسازی دستی آگهی رو پاک کرد
مثل اینکه دیگه کسی به تاپیک های اینجا جواب نمیده. الکی داریم میپرسیم. من خود بیشتر از 10 تا سوال پرسیدم همش بدون جواب موندن
چون این سوال برای شما هم مهمه من سعی میکنم خودم پیداش کنم و بزارم اینجا
با احترام
ببینید تمامی چیزهایی که بعضی کاربران میخواهند اختصاصی هستند تمامی سوالاتی که جناب zobu می پرسید قریب به 90 درصد اختصاصی هستند و نیاز به ویرایش دارند و اکثرا زمان بر هستند اینجا هم همه استفاده کننده هستند کسی که جوابگو باشه و همکاری کنه نیست چون همه به فکر منفعت خود هستند ما هم وقت زمان محدودی برای پاسخگویی داریم و به اکثر سوالات کاربران حتی سوالات اختصاصی هستند جواب میدیم اگر به تایپیک ها نگاه کنید متوجه میشد در ثانی کسانی که با او اس کلاس کار می کنند و نیاز به تغییرات دارند باید با حداقل های سیستم اشنایی باشند با html ,css, php اینجا کسایی که سوال میپرسند با این موراد یا اصلا آشنا نیستند یا خیلی جزئی بلدن و انتظار بالایی دارند و ما هر چی بگیم نامفهومه براشون و باید ریز به ریز براشون توضیح داده بشه که واقعا وقت گیر هست.

اما در مورد سوالتون سیستمی که توی ایران استفاده میشه با سیستمی که در اون ور اب استفاده میشه کلا فرق داره ایران همه اسپمر هستند ولی اون ور برای اطمینان باید فعال سازی توسط خود کاربر انجام بشه حتی درج آگهی مثل ثبت نام مطمئن بشن که کاربر این کار رو انجام داده نه ربات پس چیزه اشتباهی در کار نیست اگر شما نیاز به تایید خودتان دارید باید قسمت فعال سازی موجود در اکانت کاربری و ایمیل حذف کنید کار شاخی نیست که بگین سخته اگه نه میخواین مطمئن بشید نیاز به یه پلاگین ساده که اگهی ارسال شده بصورت مسدود شده در باید دیگه کاربر حتی با فعال سازی هم نمیتونه نمایشش بده اون پلاگین رو هم بعدا در سایت منتشر میکنم استفاده کنید.
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۵-۰۷، ۰۱:۳۸ ب.ظ)morteza نوشته است: ببینید تمامی چیزهایی که بعضی کاربران میخواهند اختصاصی هستند تمامی سوالاتی که جناب zobu می پرسید قریب به 90 درصد اختصاصی هستند و نیاز به ویرایش دارند و اکثرا زمان بر هستند اینجا هم همه استفاده کننده هستند کسی که جوابگو باشه و همکاری کنه نیست چون همه به فکر منفعت خود هستند ما هم وقت زمان محدودی برای پاسخگویی داریم و به اکثر سوالات کاربران حتی سوالات اختصاصی هستند جواب میدیم اگر به تایپیک ها نگاه کنید متوجه میشد در ثانی کسانی که با او اس کلاس کار می کنند و نیاز به تغییرات دارند باید با حداقل های سیستم اشنایی باشند با html ,css, php اینجا کسایی که سوال میپرسند با این موراد یا اصلا آشنا نیستند یا خیلی جزئی بلدن و انتظار بالایی دارند و ما هر چی بگیم نامفهومه براشون و باید ریز به ریز براشون توضیح داده بشه که واقعا وقت گیر هست.

اما در مورد سوالتون سیستمی که توی ایران استفاده میشه با سیستمی که در اون ور اب استفاده میشه کلا فرق داره ایران همه اسپمر هستند ولی اون ور برای اطمینان باید فعال سازی توسط خود کاربر انجام بشه حتی درج آگهی مثل ثبت نام مطمئن بشن که کاربر این کار رو انجام داده نه ربات پس چیزه اشتباهی در کار نیست اگر شما نیاز به تایید خودتان دارید باید قسمت فعال سازی موجود در اکانت کاربری و ایمیل حذف کنید کار شاخی نیست که بگین سخته اگه نه میخواین مطمئن بشید نیاز به یه پلاگین ساده که اگهی ارسال شده بصورت مسدود شده در باید دیگه کاربر حتی با فعال سازی هم نمیتونه نمایشش بده اون پلاگین رو هم بعدا در سایت منتشر میکنم استفاده کنید.

آقای مرتضی،
لطفا همه نگید. چون من خودم در این بخش هر سوالی رو که متوجه میشم رو جواب میدم. و در مورد سوال های اختصاصی بشما بگم که خوب وقتی سوالی برام پیش میاد میپرسم دیگه. طبیعت سایتهای فروم پرسش و پاسخه. ولی ما همه درک میکنیم که زمان میبره برای پاسخ دادن. مثلا شما برای سوال تاپیک جستجو گفتید الان وقت ندارید ولی پاسخ خواهید داد. همین که گفتید پاسخ خواهید داد من خیلی خوشحال شدم و منتظر ماندم. ولی وقتی کسی اصلا هیچ نظری نده تو تاپیک و خالیه خالی بمونه مثل اکثر تاپیک های من، من از اون ناراحتم.
در مورد سوال این تاپیک بله شما راست میگید. سوال ما هم این بود که وقتی تو کنترل-پنل اکتیویشن رو فعال میکنم، میخوام فقط ایمیل اکتیویشن رو نفرسته. خودم نتونستم کدی که میفرسته رو پیدا کنم و پاک کنم. برای این سوال پرسیدم. اگر شما بگید از کدوم کد ایمیل فعال سازی برای کاربر میفرسته ممنون میشیم
با احترام
با سلام
البته یه راه ساده هم اینه که ارسال ایمیل به کاربر رو غیرفعال کنید که لینک ارسال نشه
(۱۳۹۵-۰۵-۰۹، ۰۳:۵۳ ق.ظ)fmohsen نوشته است: با سلام
البته یه راه ساده هم اینه که ارسال ایمیل به کاربر رو غیرفعال کنید که لینک ارسال نشه

منظورت برای ثبت نام ایمیل ارسال نشه؟ خوب اینجوری که ایمیل تایید نمیشه. من این کار رو نمیتونم انجام بدم چون کاربران باید ایمیل هاشون رو تایید کنن و بعد آگهی بفرستن
با احترام
تبلیغات
ads
اون بستگی به خودتون داره در سایت من کاربرا ایمیل شون رو تایید نمیکنن بعد از ثبت نام میتونن آگهی ارسال کنن
(۱۳۹۵-۰۵-۱۴، ۰۴:۳۹ ق.ظ)fmohsen نوشته است: اون بستگی به خودتون داره در سایت من کاربرا ایمیل شون رو تایید نمیکنن بعد از ثبت نام میتونن آگهی ارسال کنن

خوب یک بار دیگه پست اول رو بخونید ببینید این جوابتون به سوال من ربط داره  Blush
گشتم گشتم پیداش کردم
هر کس این مشکل رو داره پلاگین "more edit" را نصب کنه
 سپاس شده توسط morteza
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نحوه باز کردن قفل دیجیتال ava96 0 645 ۱۳۹۹-۰۲-۱۰، ۱۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ava96
  آیا برای خرید بیت کوین وارد کردن اطلاعات شخصی الزامی است؟؟؟ bitmehr 0 667 ۱۳۹۹-۰۲-۰۲، ۰۵:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
Thumbs Up اصول دم کردن چای ashiyane24 0 453 ۱۳۹۹-۰۱-۱۴، ۰۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ashiyane24
Question نوشته ی آگهی های بیشتر mboy 2 2,186 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,975 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
Question مشکل در درج آگهی FirstLine 4 1,774 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  پیدا کردن آدرس دسته بندی ها Layer 2 1,490 ۱۳۹۷-۰۳-۱۶، ۱۰:۳۸ ق.ظ
  حدف استان از عنوان آگهی (منتشرشده) add 3 2,051 ۱۳۹۶-۱۱-۱۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ
Music حذف آگهی از سایت add 1 1,793 ۱۳۹۶-۱۱-۰۸، ۱۰:۳۱ ق.ظ
  پاک نشدن آگهی های rahnama 3 2,639 ۱۳۹۶-۱۰-۱۱، ۱۰:۳۱ ق.ظ

پرش به انجمن: