شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد ویرایش custom fields
سلام
من یک custom fields از نوع web ایجاد کرده ام که به کاربر امکان می دهد آدرس وب سایت خود را به متن آگهی اضافه کند تا در صفحه ی آگهی ظاهر شود و قابل کلیک برای رفتن به سایت مربوطه شود. الان این آپشن فعال است و کار میکند. ولی موقع کلیک روی لینک، جایگزین پنجره ی موجود سایت آگهی میشه و در واقع کاربر از سایت آگهی خارج میشه.. می خواهم سایت  کاربر در یک پنجره ی جدید باز بشه یعنی خصوصیت  blank_ داشته باشه. این خصوصیت را در کدام صفحه باید اضافه کنم ؟ و کجا را باید ویرایش کنم ؟
با سپاس
تبلیغات
ads
برای این کار دو روش هست یا از پلاگین موجود توی سایت مرجع استفاده کنی یا در هسته تغییرات بدی بنظرم بهتره پلاگین custom atribut فکر کنم بود اگه درست نوشته باشم این امکان رو داره
(۱۳۹۵-۰۹-۰۲، ۰۴:۱۰ ب.ظ)morteza نوشته است: برای این کار دو روش هست یا از پلاگین موجود توی سایت مرجع استفاده کنی یا در هسته تغییرات بدی بنظرم بهتره پلاگین custom atribut فکر کنم بود اگه درست نوشته باشم این امکان رو داره

custom atribut قبلا تست شده و چنین امکانی ندارد. من منظورم حالت دوم است و می خوام این مسئله را از هسته اصلاح کنم. ولی محلی را که لینک وب سایت ذخیره میشه پیدا نکردم. وقتی کاربر آدرس وب خود را در فرم آگهی وارد می کنه این آدرس کجا ذخیره میشه ؟ کلا اطلاعات آگهی کاربر کجا ثبت میشه ؟ و اگه توی دیتا بیس ذخیره میشه، موقع نمایش صفحه ی آگهی از کجا فراخوانی میشه و به صورتی که می بینیم، ظاهر میشه؟
با سلام

این فایل رو باز کنید:
oc-includes\osclass\helpers\hItems.php

این کد رو جستجو کن: (حدود خط 1232)
کد php:
return '<a href="'.htmlentities(osc_field(osc_item_meta(), 's_value'''), ENT_COMPAT"UTF-8").'" > 

و با این کد جایگزین کن:
کد php:
return '<a href="'.htmlentities(osc_field(osc_item_meta(), 's_value'''), ENT_COMPAT"UTF-8").'" target="_blank"> 
 سپاس شده توسط morteza
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,917 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  مشکل در ویرایش قالب matin57 10 4,357 ۱۳۹۶-۰۶-۰۶، ۱۲:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  ویرایش صفحه اصلی (index.php) matin57 5 1,867 ۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۰:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در آگهی هایی که کاربر ویرایش میکنه و خودکار در سایت درج میشه ali1395 5 2,439 ۱۳۹۵-۰۹-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: ali1395
  ویرایش اگهی vahid 6 4,141 ۱۳۹۴-۰۶-۱۹، ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nasimsahar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads