امروزه مصرف چای سبز به علت خواص فراوان و عطر و طعم دلنشین و ملایمی که دارد، بسیار زیاد شده است به طوری که حتی برخی ترجیح میدهند به جای چای سیاه، از این چای استفاده کنند.
ممکناست شما برخی از این خواص را شنیده باشید؛ مثلا اینکه چای سبز سبب لاغری میشود، یا اینکه مصرف چای سبز در پیشگیری و بهبود بسیاری از بیماریها نظیر بیماریهای قلبی، سرطان، افسردگی و سایر بیماریها موثر است.
ما در این مقاله به برخی از مهمترین فواید این چای اشاره کردهایم. شما میتوانید با مطالعه این مقاله، به این خواص پی برده و با مصرف این چای، از این فواید بهره مند شوید.
همچنین باید بدانید که برای اینکه بتوانید از تمامی این خواص بهره مند شوید و چایتان طعم تلخی نگیرد، لازم است چای سبز را به روش اصولی دم کنید. به همین منظور ما در انتهای مقاله، طرز تهیه چای سبز را آوردهایم تا با رعایت آن، چایی خوش عطر و خوش طعم داشته باشید و خواص آن نیز حفظ شود.
خواص چای سبز
1- پیشگیری از بروز سرطان
چای سبز به علت ترکیبات آنتی اکسیدانی که دارد، میتواند در کاهش ابتلا به برخی سرطانها، مانند سرطان سینه، دهان، روده و معده موثر باشد.
2- کاهش فشار خون بالا
نوشیدن چای سبز به صورت مداوم، در طولانی مدت میتواند در کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی موثر باشد.
3- موثر در کاهش وزن
بخش زیادی از چای سبز را ترکیبات فنولی مانند فلاوانها و کاتچین (نوعی آنتی اکسیدان طبیعی) تشکیل میدهند. یکی از فراوانترین و قویترین کاتچینهایی که در چای سبز وجود دارد،اپیگالوکتشین گالات است. این ماده میزان اکسیداسیون چربی را در سلولها افزایش میدهد، همچنین مانع رشد سلولهای چربی میشود و به دفع چربی سلولی کمک میکند. بنابراین چای سبز به علت داشتن این نوع کاتچین، در کاهش وزن اثر مثبتی دارد.
4- کاهش خطر ابتلا به افسردگی
چای سبز در کوتاه مدت، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و در طولانی مدت میتواند از ابتلا به بیماریهایی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.
علاوه بر خواص بالا، چای سبز در کاهش بیماریهای چشمی، درمان اسهال، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش بیماریهای کبدی و سایر موارد نیز موثر است.
باید بدانید که زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی، نتیجه خوبی ندارد. این قانون در مورد چای سبز هم صادق است و باید از آن به میزان متعادل استفاده شود. اگر علاقه مند هستید که در مورد خواص چای سبز بیشتر بدانید و همچنین متوجه شوید که مصرف چه میزان از چای سبز در روز مناسب است، روی "خواص چای سبز برای سلامتی" کلیک کنید تا بتوانید مقاله کامل را مطالعه نمایید.
طرز تهیه چای سبز
قبل از توضیح روش درست دم کردن چای سبز، ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشید که روش دم کردن چای سبز با چای سیاه متفاوت است. شما هرگز نباید این چای را مستقیما روز حرارت قرار دهید و نباید به آن آب جوش اضافه کنید؛ زیرا این کار باعث از بین رفتن خواص چایتان و همچنین تلخ شدن آن میشود.
برای تهیه دمنوش چای سبز، ابتدا آب را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس زیر آن را خاموش کنید و حدود 5 دقیقه منتظر بمانید تا کمی دمای آن کم شود و به حدود 80 درجه برسد. سپس به ازای 2 فنجان آب، یک قاشق سرخالی از برگهای چای سبز در آن بریزید و حدود 5 تا 8 دقیقه منتظر بمانید تا دم بکشد. پس از دم کشیدن برگها را از چای جدا کرده و چای خوش طعمتان را نوش جان کنید.
با مراجعه به آدرس زیر شما میتوانید به صورت کامل و دقیق با نکاتی که باید در تهیه چای سبز رعایت کنید، آشنا شوید و اطلاعات و مهارت خود را در دم کردن چای سبز خوشمزه بالاتر ببرید.
https://dorkam.com/mag/طرز-تهیه-چای-سبز/
ممکناست شما برخی از این خواص را شنیده باشید؛ مثلا اینکه چای سبز سبب لاغری میشود، یا اینکه مصرف چای سبز در پیشگیری و بهبود بسیاری از بیماریها نظیر بیماریهای قلبی، سرطان، افسردگی و سایر بیماریها موثر است.

ما در این مقاله به برخی از مهمترین فواید این چای اشاره کردهایم. شما میتوانید با مطالعه این مقاله، به این خواص پی برده و با مصرف این چای، از این فواید بهره مند شوید.
همچنین باید بدانید که برای اینکه بتوانید از تمامی این خواص بهره مند شوید و چایتان طعم تلخی نگیرد، لازم است چای سبز را به روش اصولی دم کنید. به همین منظور ما در انتهای مقاله، طرز تهیه چای سبز را آوردهایم تا با رعایت آن، چایی خوش عطر و خوش طعم داشته باشید و خواص آن نیز حفظ شود.
خواص چای سبز
1- پیشگیری از بروز سرطان
چای سبز به علت ترکیبات آنتی اکسیدانی که دارد، میتواند در کاهش ابتلا به برخی سرطانها، مانند سرطان سینه، دهان، روده و معده موثر باشد.
2- کاهش فشار خون بالا
نوشیدن چای سبز به صورت مداوم، در طولانی مدت میتواند در کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی موثر باشد.
3- موثر در کاهش وزن
بخش زیادی از چای سبز را ترکیبات فنولی مانند فلاوانها و کاتچین (نوعی آنتی اکسیدان طبیعی) تشکیل میدهند. یکی از فراوانترین و قویترین کاتچینهایی که در چای سبز وجود دارد،اپیگالوکتشین گالات است. این ماده میزان اکسیداسیون چربی را در سلولها افزایش میدهد، همچنین مانع رشد سلولهای چربی میشود و به دفع چربی سلولی کمک میکند. بنابراین چای سبز به علت داشتن این نوع کاتچین، در کاهش وزن اثر مثبتی دارد.
4- کاهش خطر ابتلا به افسردگی
چای سبز در کوتاه مدت، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و در طولانی مدت میتواند از ابتلا به بیماریهایی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.
علاوه بر خواص بالا، چای سبز در کاهش بیماریهای چشمی، درمان اسهال، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش بیماریهای کبدی و سایر موارد نیز موثر است.
باید بدانید که زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی، نتیجه خوبی ندارد. این قانون در مورد چای سبز هم صادق است و باید از آن به میزان متعادل استفاده شود. اگر علاقه مند هستید که در مورد خواص چای سبز بیشتر بدانید و همچنین متوجه شوید که مصرف چه میزان از چای سبز در روز مناسب است، روی "خواص چای سبز برای سلامتی" کلیک کنید تا بتوانید مقاله کامل را مطالعه نمایید.
طرز تهیه چای سبز
قبل از توضیح روش درست دم کردن چای سبز، ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشید که روش دم کردن چای سبز با چای سیاه متفاوت است. شما هرگز نباید این چای را مستقیما روز حرارت قرار دهید و نباید به آن آب جوش اضافه کنید؛ زیرا این کار باعث از بین رفتن خواص چایتان و همچنین تلخ شدن آن میشود.
برای تهیه دمنوش چای سبز، ابتدا آب را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس زیر آن را خاموش کنید و حدود 5 دقیقه منتظر بمانید تا کمی دمای آن کم شود و به حدود 80 درجه برسد. سپس به ازای 2 فنجان آب، یک قاشق سرخالی از برگهای چای سبز در آن بریزید و حدود 5 تا 8 دقیقه منتظر بمانید تا دم بکشد. پس از دم کشیدن برگها را از چای جدا کرده و چای خوش طعمتان را نوش جان کنید.
با مراجعه به آدرس زیر شما میتوانید به صورت کامل و دقیق با نکاتی که باید در تهیه چای سبز رعایت کنید، آشنا شوید و اطلاعات و مهارت خود را در دم کردن چای سبز خوشمزه بالاتر ببرید.
https://dorkam.com/mag/طرز-تهیه-چای-سبز/