۱۳۹۵-۰۸-۲۵، ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۱۳۹۵-۰۸-۲۵، ۱۰:۱۴ ق.ظ)apteam نوشته است:(۱۳۹۲-۱۱-۱۹، ۰۲:۵۳ ب.ظ)maadcn نوشته است:برای درگاه پرداخت فعلا میتونید از وب ویور جوآپ استفاده کنید و درگاه پرداخت همراه پی. البته بازگو کنم ک اینجوری فعلا میتونید اپلیکیش رو پولی کنید. روی خود سایت بهتره برای ای نماد اقدام کنید و از هربانکی ک نیاز دارید درگاه مستقیم بگیرید و افزونه هاش هم تو گوگل با یک جستجو ساده پیدا میکنید. و اینکه در کنار درگاه پرداخت میتونید از کد USSD استفاده کنید. من تازه دارم یک عضوگیر و افزایش فالوو با همین او اس انجام میدم ک درگاه و کد میزنم تکمیل ک بشه و جواب بگیرم با اجازه مدیریت قرار میدم.(۱۳۹۲-۱۱-۱۹، ۱۰:۲۶ ق.ظ)morteza نوشته است: سلام بر شماشما برای هر بانک یا درگاهی که کدهاش رو داری بگذار
درگاه فعلا نیاز نیست موبایل هم لازم نیست
چرا؟
چون کدهای لازم برای این بانک ها رو ندارم بعدش پلاگین خوب هم نیست برا این کار پس بخیال فعلا. البته فعلا
موبایل هم لازم نیست چون قالب بندر خودش ریسپانسیو هست پس موبایل هم بدرد نمیخوره بهتره قالبتون از همون پیشفرض قدرت بگیره.
کمک مالی هم فعلا نیاز نیست فقط همکاری دوستان لازم هست اگه شما مایل به همکاری هستین با من در تماس باشین.
با این حال بیشتر تمرکزم رو میزارم روی تمام پلاگین های منتشر شده در سایت مرجع تا کاربران استفاده کنند.
برای موبایل هم من الان دارم از مدرن استفاده می کنم. با توجه به سرعت پایین اینترنت برای کاربرای سایت، برای بندر هم نیاز به این پلاگین دارم
خواهش میکنم کمک کنید.
متشکرم
پلاگین پرداخت حرفه ای ه از سایت مرجع خریداری شده قرار داده میشه و بانک ملت و زرین پال و سایر درگاه بهش اضافه شده