شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست پلاگین موبایل OSCLASS و پرداخت آنلاین (اتصال به بانک)
(۱۳۹۵-۰۸-۲۵، ۱۰:۱۴ ق.ظ)apteam نوشته است:
(۱۳۹۲-۱۱-۱۹، ۰۲:۵۳ ب.ظ)maadcn نوشته است:
(۱۳۹۲-۱۱-۱۹، ۱۰:۲۶ ق.ظ)morteza نوشته است: سلام بر شماHeart
درگاه فعلا نیاز نیست Big Grin موبایل هم لازم نیستTongue
چرا؟Huh

چون کدهای لازم برای این بانک ها رو ندارم بعدش پلاگین خوب هم نیست برا این کار پس بخیال فعلا. البته فعلا
موبایل هم لازم نیست چون قالب بندر خودش ریسپانسیو هست پس موبایل هم بدرد نمیخوره بهتره قالبتون از همون پیشفرض قدرت بگیره.
کمک مالی هم فعلا نیاز نیست فقط همکاری دوستان لازم هست اگه شما مایل به همکاری هستین با من در تماس باشین.
با این حال بیشتر تمرکزم رو میزارم روی تمام پلاگین های منتشر شده در سایت مرجع تا کاربران استفاده کنند.
شما برای هر بانک یا درگاهی که کدهاش رو داری بگذارBig Grin
برای موبایل هم من الان دارم از مدرن استفاده می کنم. با توجه به سرعت پایین اینترنت برای کاربرای سایت، برای بندر هم نیاز به این پلاگین دارمSmile
خواهش میکنم کمک کنید.
متشکرمHeart
برای درگاه پرداخت فعلا میتونید از وب ویور جوآپ استفاده کنید و درگاه پرداخت همراه پی. البته بازگو کنم ک اینجوری فعلا میتونید اپلیکیش رو پولی کنید. روی خود سایت بهتره برای ای نماد اقدام کنید و از هربانکی ک نیاز دارید درگاه مستقیم بگیرید و افزونه هاش هم تو گوگل با یک جستجو ساده پیدا میکنید. و اینکه در کنار درگاه پرداخت میتونید از کد USSD استفاده کنید. من تازه دارم یک عضوگیر و افزایش فالوو با همین او اس انجام میدم ک درگاه و کد میزنم تکمیل ک بشه و جواب بگیرم با اجازه مدیریت قرار میدم.

پلاگین پرداخت حرفه ای ه از سایت مرجع خریداری شده قرار داده میشه و بانک ملت و زرین پال و سایر درگاه بهش اضافه شده
فیزیوتراپی در منزل
باتری خودرو
باتری ماشین
دوربین مدااربسته دام

دوربین مداربسته دامیا گنبدی شکل

دوربین مداربسته دام یا گنبدی شکل که معمولا بر روی سقف نصب می گردد ( براکتهای دیواری نیز برای این مدل موجود میباشد) . کاور گنبدی شکل ، ظاهری زیبا به دوربین دام بخشیده که باعث میگردد در محیط های داخلی اداری و تجاری مورد توجه قرار گیرد . البته در بعضی مدل ها ی این دوربین از کاورهای weather proof ( ضد آب ) و کاور های Vandal ( ضد ضربه ) استفاده شده که نصب آن در محیط های باز ( Out Door ) امکان پذیر میکند.

در گذشته دوربین مداربسته دام از تکنولژی بالایی بهره نمیبردند . ولی اکنون در نمونه های جدید تقریبا تمامی قابلیت ها و تکنولژِی های یک دوربین box type به ظاهر زیبای آن اضافه شده که به این دوربین جایگاه خاصی را در سیستم های نظارت تصویری داده است.

در گذشته این نوع از دوربینها از تکنولوژی بالایی بهره نمیبردند . ولی اکنون در نمونه های جدید تقریبا تمامی قابلیت ها و تکنولژِی های یک دوربین box type به ظاهر زیبای آن اضافه شده که به این دوربین جایگاه خاصی را در سیستم های نظارت تصویری داده است.

مزایای دوربین مداربسته دام

نصب آسان: اکثر دوربین‌های مداربسته دام با دو یا سه پیچ نصب می‌شوند. به علاوه به راحتی می‌توانید دوربین مداربسته دام را روی سطوح افقی و عمودی، مانند دیوار و سقف، ثابت کنید
ضدخرابکاری بودن: دوربین مداربسته دام روکشی از پلاستیک سخت دارد که از آن در برابر خرابکاری محافظت می‌کند

مطالب مرتبط در سایت آموت

دوربین مداربسته دید در شب
سیستم اعلام حریق
دوربین مدار بسته
دوربین مداربسته پلاک خوان
سیستم کنترل تردد
دوربین مداربسته مادون قرمز
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نیاز به پلاگین برچسب ها alireza 10 18,586 ۱۳۹۹-۰۷-۰۶، ۱۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mona88
  SEO موبایل - بهینه سازی برای موتورهای جستجو magbot 2 1,075 ۱۳۹۹-۰۱-۱۸، ۱۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: nvoije
  پلاگین سازنده کد هست ؟ alek_s3 1 1,390 ۱۳۹۶-۰۷-۱۴، ۱۰:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: mesmaili
  در خواست پلاگین شناور گوگل پلاس sornagostar 3 1,668 ۱۳۹۶-۰۳-۱۱، ۰۹:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در پلاگین تلفن arbab 1 2,162 ۱۳۹۵-۱۲-۱۷، ۰۹:۵۷ ق.ظ
Wink درخواست پلاگین ورود کلمات کلیدی برای هر آگهی maadcn 6 4,592 ۱۳۹۵-۰۸-۰۱، ۰۶:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: aagah
  درخواست ادیتور HTML jahromy 5 2,214 ۱۳۹۵-۰۵-۰۲، ۰۴:۲۹ ب.ظ
  پلاگین بروز رسانی - تغییر جزیی delijanisp 0 1,253 ۱۳۹۵-۰۴-۲۰، ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: delijanisp
  درخواست پلاگین پیشنهاد ارسال آگهی jahromy 2 1,564 ۱۳۹۵-۰۴-۰۳، ۱۱:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: jahromy
  درخواست پلاگین پولی جهت ویرایش فیلد های عمومی kala 5 3,331 ۱۳۹۵-۰۳-۲۵، ۱۱:۴۵ ق.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads