شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست پلاگین پولی جهت ویرایش فیلد های عمومی
سلام
درخواست پلاگین پولی دارم برای فیلد های عمومی آگهی
به این صورت که فیلد های پیش فرض و عمومی ارسال و نمایش اگهی را برای هر موضوع به خصوص خودم تعیین کنم و کم کنم و افزایش بدهم و ....وکلا فیلد های عمومی هم مثل فیلد های اختصاصی دست خودم باشد.

تبلیغات
ads
فعلا امکان نوشتن پلاگین اختصاصی امکان پذیر نیست ولی بهتر اطلاعات بیشتری در مورد این پلاگین بدید متوجه منظورتون نشدم
منظورم این هست که موقع ارسال آگهی یک سری اطلاعات پیش فرض از فرد میخواهد مثل "عنوان-توضیح-قیمت -کشور...."تا میرسد به بخش ایمیل.
من یه پلاگینی میخواهم که بتوانم این فیلد های عمومی پیش فرض را کنترل کنم.و برای بعضی از دسته ها ویرایش کنم حذف و اضاف کنم ! شاید من دلم نمی خواهد که کاربر کشورش را وارد کند؟ یا شهرش یا منطقه اش یا ایمیلش ؟ یا آدرسش را؟
مثلا در بخش اجاره ملک در فیلد عمومی نوشته است "قیمت" سوال اینجاست که این قیمت مربوط به پول پیش خانه هست یا اجاره ماهانه؟ یا رهن؟ برای این موضوع باید فیلد های عمومی را ویرایش کنم.اگر پلاگینی باشد که بتوان فیلد های عمومی را برای هر موضوع جدا(متناسب با موضوع مورد نظر ) ویرایش کرد حذف و اضافه کرد خوب می شود.

این موضوع هم مهم نیست ولی اگر بشود خوب میشود:اگر بشود کنار ویلدهای عمومی راهنما هم گذاشت خوب میشود.مثلا برای بخش ماشین کنار توضیحات راهنما میگذاریم."مدل ماشین خود گاز سوز بودن و..."را در بخش توضیحات ذکر کنید.
عنوان و توضیحات برای تمامی آگهی ها باید باشه بقیه موارد را متناسب با قالب با ویرایش بشه و یا از فیلدهای اختصاصی برای این کار هم میشه استفاده کرد و موارد عمومی رو مخفی کنید و در آگهی نمایش ندید و از فیلدهای اختصاصی نمایش بدید.
تبلیغات
ads
با سلام

موارد عمومی مخفی کنیم یعنی چی ؟

من مثلا میخوام نام فروشنده و آدرس حذف کنم چطوری میشه ؟
(۱۳۹۵-۰۳-۲۵، ۱۱:۰۳ ق.ظ)saman_et نوشته است: با سلام

موارد عمومی مخفی کنیم یعنی چی ؟

من مثلا میخوام نام فروشنده و آدرس حذف کنم چطوری میشه ؟

منظورشون مواردی از قبیل عنوان و توضیحات وشهر و... که برای حذف دردسر ساز هست ولی شدنی هست مثل این تایپیک که ایمیل رو حذف کردیم و اختیاری هست
پلاگین غیر اجباری کردن فیلد ایمیل در ارسال آگهی

شما برای حذف این موارد درج آگهی به شرط ثبت نام باشه حذف خواهند شد.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نیاز به پلاگین برچسب ها alireza 10 18,829 ۱۳۹۹-۰۷-۰۶، ۱۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mona88
Question درخواست پلاگین موبایل OSCLASS و پرداخت آنلاین (اتصال به بانک) maadcn 12 9,122 ۱۳۹۸-۱۰-۲۵، ۰۳:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: charming
  پلاگین سازنده کد هست ؟ alek_s3 1 1,446 ۱۳۹۶-۰۷-۱۴، ۱۰:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: mesmaili
  در خواست پلاگین شناور گوگل پلاس sornagostar 3 1,744 ۱۳۹۶-۰۳-۱۱، ۰۹:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در پلاگین تلفن arbab 1 2,246 ۱۳۹۵-۱۲-۱۷، ۰۹:۵۷ ق.ظ
Wink درخواست پلاگین ورود کلمات کلیدی برای هر آگهی maadcn 6 4,693 ۱۳۹۵-۰۸-۰۱، ۰۶:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: aagah
  درخواست ادیتور HTML jahromy 5 2,312 ۱۳۹۵-۰۵-۰۲، ۰۴:۲۹ ب.ظ
  پلاگین بروز رسانی - تغییر جزیی delijanisp 0 1,369 ۱۳۹۵-۰۴-۲۰، ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: delijanisp
  درخواست پلاگین پیشنهاد ارسال آگهی jahromy 2 1,625 ۱۳۹۵-۰۴-۰۳، ۱۱:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: jahromy
  تغییر فیلد های آگهی mavali 4 3,507 ۱۳۹۵-۰۳-۲۵، ۱۱:۴۷ ق.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات