سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
درخواست پلاگین پولی دارم برای فیلد های عمومی آگهی
به این صورت که فیلد های پیش فرض و عمومی ارسال و نمایش اگهی را برای هر موضوع به خصوص خودم تعیین کنم و کم کنم و افزایش بدهم و ....وکلا فیلد های عمومی هم مثل فیلد های اختصاصی دست خودم باشد.
سپاس ها 101
سپاس شده 339 بار در 342 ارسال
فعلا امکان نوشتن پلاگین اختصاصی امکان پذیر نیست ولی بهتر اطلاعات بیشتری در مورد این پلاگین بدید متوجه منظورتون نشدم
سپاس ها 0
۱۳۹۳-۱۱-۱۱، ۱۰:۱۹ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳-۱۱-۱۱، ۱۰:۳۶ ب.ظ، توسط kala.)
منظورم این هست که موقع ارسال آگهی یک سری اطلاعات پیش فرض از فرد میخواهد مثل "عنوان-توضیح-قیمت -کشور...."تا میرسد به بخش ایمیل.
من یه پلاگینی میخواهم که بتوانم این فیلد های عمومی پیش فرض را کنترل کنم.و برای بعضی از دسته ها ویرایش کنم حذف و اضاف کنم ! شاید من دلم نمی خواهد که کاربر کشورش را وارد کند؟ یا شهرش یا منطقه اش یا ایمیلش ؟ یا آدرسش را؟
مثلا در بخش اجاره ملک در فیلد عمومی نوشته است "قیمت" سوال اینجاست که این قیمت مربوط به پول پیش خانه هست یا اجاره ماهانه؟ یا رهن؟ برای این موضوع باید فیلد های عمومی را ویرایش کنم.اگر پلاگینی باشد که بتوان فیلد های عمومی را برای هر موضوع جدا(متناسب با موضوع مورد نظر ) ویرایش کرد حذف و اضافه کرد خوب می شود.
این موضوع هم مهم نیست ولی اگر بشود خوب میشود:اگر بشود کنار ویلدهای عمومی راهنما هم گذاشت خوب میشود.مثلا برای بخش ماشین کنار توضیحات راهنما میگذاریم."مدل ماشین خود گاز سوز بودن و..."را در بخش توضیحات ذکر کنید.
سپاس ها 101
سپاس شده 339 بار در 342 ارسال
عنوان و توضیحات برای تمامی آگهی ها باید باشه بقیه موارد را متناسب با قالب با ویرایش بشه و یا از فیلدهای اختصاصی برای این کار هم میشه استفاده کرد و موارد عمومی رو مخفی کنید و در آگهی نمایش ندید و از فیلدهای اختصاصی نمایش بدید.
سپاس ها 0
با سلام
موارد عمومی مخفی کنیم یعنی چی ؟
من مثلا میخوام نام فروشنده و آدرس حذف کنم چطوری میشه ؟