شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درگاه های بانک ملت و بانکی او اس کلاس فارسی
با عرض سلام خدمت کاربران او اس کلاس فارسی

به اطلاع کاربران میرسانم درگاه های بانک ملت و بانک ملی با پلاگین payment در مرحله ست هست.
در حال حاضر درگاه بانک ملت در مرحله تست و بررسی هست.

با تشکر مرتضی نجفقلی زاده
  پاسخ
 سپاس شده توسط dlepro ، iusce ، amir.01
تبلیغات
ads
با تشکر و خسته نباشید
  پاسخ
قابل توجه کاربران بانک ملی به مرحله تست و بررسی رسید.
  پاسخ
 سپاس شده توسط dlepro ، iusce ، amir.01
دادا خبری از انتشار درگاه بانک ملت نی !!!!!؟؟
  پاسخ
تبلیغات
ads
این پلاگین نوشته شده و در حال تست هست البته چندتا مشکل پیش اومد که متاسفانهresim قسمت فنی بانک ملی و ملت اصلا جواب ندادن و پیچوندن کلا یعنی باورتون نمیشه بانک ملی که اصلا تو باغ نبودresim بانک ملت هم گفت با پشتیبانی سایت خودتون تماس بگیریدresim
فعلا بانک ملی رو دارم تست میکنم ست شده تقریبا و بانک ملت هم توی ستل قاطی کردم مستندات هم فقط بدردخودشون میخوره معلوم نیست چی به چیه

فعلا منتظر باشید البته یه خبر بد هم دارم که چند روز دیگه میگم به همهresim

پاسخ
resim درگاه جهان پی هم اگه ردیف کنید عالی میشه نیم درصد می کشه رو تراکنش ها خیلی عالی هست

پاسخ
(۱۳۹۳-۰۷-۰۷، ۰۵:۵۳ ب.ظ)'morteza' نوشته است: این پلاگین نوشته شده و در حال تست هست البته چندتا مشکل پیش اومد که متاسفانهresim قسمت فنی بانک ملی و ملت اصلا جواب ندادن و پیچوندن کلا یعنی باورتون نمیشه بانک ملی که اصلا تو باغ نبودresim بانک ملت هم گفت با پشتیبانی سایت خودتون تماس بگیریدresim
فعلا بانک ملی رو دارم تست میکنم ست شده تقریبا و بانک ملت هم توی ستل قاطی کردم مستندات هم فقط بدردخودشون میخوره معلوم نیست چی به چیه

فعلا منتظر باشید البته یه خبر بد هم دارم که چند روز دیگه میگم به همهresim

با کجا تماس گرفتی !!!!؟؟؟؟ به پرداخت !!!؟؟؟
ملت محبوب تره ، گرفتن درگاهش هم به نظر من که از بقیه جاها آسونتره ، رو ملت تمرکز کن ، 

و منتظر خبر بده هم هستیم Big Grin 

پاسخ
تبلیغات
ads
گرفتن درگاه کاری نداره که طی دو سه روز درگاه بانک ملت و ملی رو گرفتن قضیه گرفتن درگاه نیست قضیه پشتیبانی هست من درگاه بانک ملی رو زودتر از ملت گرفتمresim ولی در مستندات هر دو بانک ضعیف هستن مسئول پشتیبانی هم اصلا راهنمایی نمیکنند من فرق دو تا تابع رو ازشون خواستم کلا پیچوندن

اگه مدارک مورد نظر بانک ناقص نباشه درگاه گرفتن اصلا مشکل نیست.

خبر بد رو هم به این زودیا میگم.resim
  پاسخ
(۱۳۹۳-۰۷-۰۹، ۱۲:۱۷ ب.ظ)'morteza' نوشته است: گرفتن درگاه کاری نداره که طی دو سه روز درگاه بانک ملت و ملی رو گرفتن قضیه گرفتن درگاه نیست قضیه پشتیبانی هست من درگاه بانک ملی رو زودتر از ملت گرفتمresim ولی در مستندات هر دو بانک ضعیف هستن مسئول پشتیبانی هم اصلا راهنمایی نمیکنند من فرق دو تا تابع رو ازشون خواستم کلا پیچوندن

resim شرایط ملی رو نمیدونم اما ملت که من گرفتم به نظرم آسون میاد ، مثلاً یکی از بانکها هست سفته هم میخواد برا درگاه و ....
خبره چیه بگو دیگه میخوای سکتمون بدی resim الان هزار جور فکر تو سرمون اومده ، مثلاً نکنه فروم رو میبدنی یا میخوای او اس رو ول کنی یا ........

پاسخ
(۱۳۹۳-۰۷-۱۰، ۰۴:۰۶ ق.ظ)nasser نوشته است:
(۱۳۹۳-۰۷-۰۹، ۱۲:۱۷ ب.ظ)'morteza' نوشته است: گرفتن درگاه کاری نداره که طی دو سه روز درگاه بانک ملت و ملی رو گرفتن قضیه گرفتن درگاه نیست قضیه پشتیبانی هست من درگاه بانک ملی رو زودتر از ملت گرفتمresim ولی در مستندات هر دو بانک ضعیف هستن مسئول پشتیبانی هم اصلا راهنمایی نمیکنند من فرق دو تا تابع رو ازشون خواستم کلا پیچوندن

resim شرایط ملی رو نمیدونم اما ملت که من گرفتم به نظرم آسون میاد ، مثلاً یکی از بانکها هست سفته هم میخواد برا درگاه و ....
خبره چیه بگو دیگه میخوای سکتمون بدی resim الان هزار جور فکر تو سرمون اومده ، مثلاً نکنه فروم رو میبدنی یا میخوای او اس رو ول کنی یا ........

داری نزدیک میشیresim

پاسخ
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بروز رسانی او اس کلاس فارسی با یک کلیک morteza 5 2,664 ۱۴۰۱-۰۸-۲۲، ۰۶:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: gaja
  شروع فعالیت دوباره او اس کلاس فارسی morteza 8 3,539 ۱۳۹۹-۰۸-۱۰، ۰۲:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: cici21
  قالب قاصدک 1 برای او اس کلاس فارسی morteza 2 2,334 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza