۱۳۹۲-۱۱-۳۰، ۰۶:۵۵ ب.ظ
سلام
چه طور میتونم در پایین سایت نوشته
This site is prouldly using an osCanyon production.
رو ویرایش کنم
چه طور میتونم در پایین سایت نوشته
This site is prouldly using an osCanyon production.
رو ویرایش کنم
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
راهنمایی.حذف این قسمت
|
||||||
۱۳۹۲-۱۱-۳۰، ۰۶:۵۵ ب.ظ
سلام
چه طور میتونم در پایین سایت نوشته This site is prouldly using an osCanyon production. رو ویرایش کنم
۱۳۹۲-۱۱-۳۰، ۰۷:۱۴ ب.ظ
فایل footer.php موجود در پوشه قالب رو جستجو کنین
از قالب اصلی استفاده میکنم
4 تا فایل با همون نام پیدا کردم توشون گشتم نبود همون جمله. دقیقا تو کدوم پوشه میشه.
۱۳۹۲-۱۲-۰۱، ۱۲:۳۳ ب.ظ
توی قالب های پیشفرض فکر نکنم این متن باشه توی قالبی که نصب کردین جستجو کنین ادرس دقیق نمیشه گفت قالب رو ضمیمه کنید تا بررسی بشه یا با نرم افزارهای جستجو مثل sadman نوشته مورد نظر رو جستجو کنید تو پوشه قالب
۱۳۹۲-۱۲-۰۵، ۰۹:۱۲ ق.ظ
این متن مربوط به افزونه meta_edit که نصب کرده بودم بود از index افزونه ویرایش و نصب کردم
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
راهنمایی.تنظیم سرور ایمیل | omidyesil | 5 | 3,833 |
۱۳۹۷-۰۱-۰۸، ۰۳:۰۰ ق.ظ آخرین ارسال: zobu |
|
درج آگهی در قسمت تبلیغات قالب نیاز ۲ | fao_had | 1 | 1,646 |
۱۳۹۶-۰۲-۲۲، ۰۱:۳۶ ب.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
فراخوانی اطلاعات فیلدها در قسمت توضیحات | nasimesaba101 | 13 | 4,808 |
۱۳۹۵-۰۵-۰۶، ۰۴:۳۳ ق.ظ آخرین ارسال: nasimesaba101 |
|