شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی در مورد ویرایش قالب و افزودن امکانات
سلام دوستان
در سایت otopark.ir/index.php?page=item&id=129 چند امکان جالب دیدم که خواستم در سایتم استفاده کنم
البته فک کنم از قالب wizard استفاده کرده و اختصاصیش کرده
1- وقتی با موبایل یک آگهی رو باز میکنیم با کلیک بر دکمه تماس با آگهی دهنده مستقیما شماره رو در صفحه تماس گوشی باز میکنه
2- روی pc سمت چپ صفحه نام آگهی دهنده و زیرش شماره موبایلش رو با زمینه رنگی نشون میشده... البته من تونستم شماره موبایل رو با استفاده از پلاگین فراخوانی کنم اما نه ترجمه کلمه phone رو میتونم اعمال کنم نه پس زمینشو تونستم تغییر بدم
۳- در فرم ثبت نام ، شماره موبایل رو هم میخواد و هنگام ورود میشه با شماره موبایل وارد شد

لطفا یکی از اساتید راهنمایی کنه خصوصا دو مورد اول. ممنون
قالب سایت من هم wizestate هست
bahmaee.ir/agahi
تبلیغات
ads
سلام
قالب این سایت ویرایش شده است و بعضی موارد اختصاصی کار کرده شما برای ایجاد حالت تماس و ارسال پیامک و غیره مثل اشتراک گذاری تلگرام هست باید از کد مربوطه اش استفاده کنی مثلا برای تماس و پیامک باید به صورت زیر استفاده کنی

کد:
<a href="tel:شماره موبایل"> گرفتن تماس</a>

<a href="sms:شماره موبایل"> ارسال پیامک </a>

برای مورد دوم باید کمی استایل نویسی بلدباشی با css میتونی تغییر رنگش بدی و برای ترجمه فایل پلاگین رو باز کن و با نرم افزار poedit زبان فارسی رو ویرایش کن
 برای مورد سوم هم باید از پلاگین زیر استفاده کنی تا فیلدهای مورد نظرت از جمله موبایل رو به فرم ثبت نام اضافه کنی ولی برای لاگین نیاز به پلاگین دیگه ای داری که بعد برنامه نویسی شده و در اختیار کاربران قرار میگیره فعلا موجود نیست.
پلاگین Required fields

Wink
 سپاس شده توسط nasimesaba101
ببخشید من واسه کد متوجه نشدم. الان من یه زمینه متنی دلخواه ایجاد کردم به نام شماره تماس. کدی که برای فراخوانی مقدار وارد شده در این فیلد(همون شماره تماس) باید استفاده کنم چیه؟
شما همون پلاگین موبایل رو استفاده کنید از فیلدهای اختصاصی استفاده کنید باید با بعضی موارد اشنایی داشته باشین بهتره شما از همون پلاگین استفاده کنید بدون دردسر هست
تبلیغات
ads
ببخشید منظورم رو نرسوندم. هدف بنده ایجاد دکمه تماس با آگهی دهنده س. بطوریکه با کلیک روی دکمه، شماره موبایل طرف توی صفحه تماس گوشی فراخوانی بشه. گفته بودید اینم مثل اشتراک تلگرام و واتساپه. طبق راهنماییتون تونستم این دوتا رو ایجاد کنم و حالا فقط مونده کد دکمه تماس!!
همین کدهایی که قبلا گفتم هست با تگ a درست میکنی بهش استایل میدی شبیه دکمه شه کار خاصی نیست مثلا شماره تلفن خودم رو میزارم داخلش
کد php:
<a href="tel:09354842221"گرفتن تماس</a>

<
a href="sms:09354842221"ارسال پیامک </a
 سپاس شده توسط nasimesaba101
(۱۳۹۵-۰۳-۱۶، ۰۶:۳۸ ب.ظ)morteza نوشته است: همین کدهایی که قبلا گفتم هست با تگ a درست میکنی بهش استایل میدی شبیه دکمه شه کار خاصی نیست مثلا شماره تلفن خودم رو میزارم داخلش
کد php:
<a href="tel:09354842221"گرفتن تماس</a>

<
a href="sms:09354842221"ارسال پیامک </a

مشکل اینجاست که شماره ثابت نیست و خود کد باید بتونه شماره وارد شده توسط کاربر رو فراخوانی کنه.یعنی چنین دستوری میخوام که مثل فراخوانی عنوان و id که واسه تلگرام گفتین، بتونه مقدار فیلد شماره تماس رو هم فراخوانی کنه
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چند سوال و راهنمایی mesmaili 6 1,513 ۱۳۹۶-۰۴-۳۱، ۰۶:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  duko.irامکانش هست قالب مثل این بشه alek_s3 2 1,364 ۱۳۹۵-۰۶-۰۴، ۱۱:۲۴ ق.ظ
  قرار نگرفتن درست عکس در قالب سایت jalal 0 1,127 ۱۳۹۴-۰۹-۰۳، ۰۸:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: jalal
  مشکل با اخرین نسخه قالب bender iusce 9 4,646 ۱۳۹۳-۰۸-۲۶، ۰۱:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: peyman
  درخواست فارسی کردن قالب Auto Classifieds khudeman 1 2,171 ۱۳۹۳-۰۴-۱۱، ۰۳:۰۴ ب.ظ
  چگونگی افزودن قسمت آگهی های مرتبط به پوسته modern maadcn 1 1,929 ۱۳۹۳-۰۲-۱۱، ۱۱:۳۹ ق.ظ
Exclamation درخواست فارسی سازی قالب saeid 1 2,117 ۱۳۹۲-۰۹-۰۸، ۰۱:۱۱ ب.ظ
  به هم ریختن قالب قبلی سایت بعد از آپدیت maadcn 9 10,320 ۱۳۹۲-۰۹-۰۱، ۰۴:۵۸ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads