شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی.پلاگین گوگل انالیز
سلام

پلاگین گوگل انالیز رو نصب کردم تو تنظیماتش کد ای دی میخواد.
تو سایت گوگل انالیز میرم گزینه ایجاد اکانت گوگل انلیز و میزنم صفحه به نمیره این رو یه راهنمایی کامل کنید.
و ایا پچ گوگل پلاس یا فی-سبوک رو هم میشه قرار داد؟
و پلاگین ورود با فیس-بو-ک رو رو نصب کردم اونم تو تنظیمات که میری فعالش کنی
دو تا کادر میاد باید پرش کنی اون رو هم کامل راهنمایی کنید که فعالش کنم.
با تشکر
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین کد تخفیف برای او اس کلاس sadri20 1 1,366 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Exclamation احتمال خطر هک شدن توسط پلاگین تاریخ شمسی m2t 1 1,030 ۱۳۹۷-۱۲-۲۰، ۰۷:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: m2t
Information راهنمایی درباره پلاگین پلاگین جامع پیامک او اس کلاس فارسی asi 4 1,633 ۱۳۹۷-۰۹-۱۲، ۱۰:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Exclamation مشکل در پلاگین پرداخت رایگان نسخه 3.0.1 behzadpz 1 1,279 ۱۳۹۷-۰۸-۱۶، ۰۲:۱۶ ب.ظ
  پلاگین خرید فروش محصول توسط کاربران bloodthirsty 4 1,925 ۱۳۹۷-۰۲-۰۲، ۱۰:۲۰ ق.ظ
  اصلاح پلاگین تاریخ جلالی aagah 3 1,778 ۱۳۹۶-۰۶-۰۳، ۱۱:۴۷ ق.ظ
  اشکال در پلاگین telegram pouyan.saraf 2 1,557 ۱۳۹۶-۰۵-۱۱، ۱۲:۱۴ ب.ظ
  چند سوال و درخواست چند پلاگین mohamada 4 2,052 ۱۳۹۶-۰۳-۳۰، ۰۹:۰۶ ق.ظ
  درخواست پلاگین اضافه کردن فایل به آگهی ها bloodthirsty 2 1,750 ۱۳۹۶-۰۲-۰۸، ۰۵:۵۲ ب.ظ
  تست پلاگین پرداخت morteza 6 5,061 ۱۳۹۶-۰۱-۲۷، ۱۲:۲۹ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads