شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زبان
سلام
من میخوام وقتی کاربری به وبسایت میاد، زبان پیش فرض و یا زبان انتخابی اون هر چی باشه، بزبان فارسی عوض بشه
برای این من باید کدش رو تو صفحه header.php بزارم تا در همه صفحه ها اجرا بشه
کد لوکال زبان فارسی (fa_IR) است
و صفحه ای که در مورد فانکشن های زبان بگه اینجاست
ولی نتونستم کدی که مد نظرم هست رو درست کنم
لطفا راهنمایی کنید چی بنویسم
تبلیغات
ads
متوجه نشدم میخوای فقط زبان فارسی باشه زبان های دیگه رو غیر فعال کن چون در هر صورت اگر زبان دیگه ای باشه و کاربر زبان دیگه رو انتخاب کنه در کوکی اینا ذخیره میشه و دفعه های بعدی بیاد همون زبانی رو که انتخاب کرده نشون میده
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۰۲:۰۸ ب.ظ)morteza نوشته است: متوجه نشدم میخوای فقط زبان فارسی باشه زبان های دیگه رو غیر فعال کن چون در هر صورت اگر زبان دیگه ای باشه و کاربر زبان دیگه رو انتخاب کنه در کوکی اینا ذخیره میشه و دفعه های بعدی بیاد همون زبانی رو که انتخاب کرده نشون میده

مثلا فکر کن وبسایت چند زبان داره و زبان پیش فرض زبان انگلیسی هست. و به دلایل خاصی نمیخواهیم زبان پیش فرض رو عوض کنیم و یا زبان های دیگر رو غیر فعال کنیم. الان میخوام هر وقت کسی به وبسایت بیاد زبان وبسایت تغییر کنه به فارسی.
درسته کوکی داره ولی اگر کدش رو بزاریم تو header.php هر وقت که کاربر وارد میشه همه چیز ریست میشه و زبان میشه فارسی. برای همه این چیزها osclass فانکش ساخته و فقط نیاز هست فانکشن هاش رو بنویسیم و نیازی به کد نویسی نیست. ولی من نتونستم و برای این اینجا مطرح کردم. اون صفحه ای که در پست قبلیم دادم نگاه کنید فانکشنهاش رو شاید بتونید پیدا کنید.
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۱۱:۱۹ ب.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۰۲:۰۸ ب.ظ)morteza نوشته است: متوجه نشدم میخوای فقط زبان فارسی باشه زبان های دیگه رو غیر فعال کن چون در هر صورت اگر زبان دیگه ای باشه و کاربر زبان دیگه رو انتخاب کنه در کوکی اینا ذخیره میشه و دفعه های بعدی بیاد همون زبانی رو که انتخاب کرده نشون میده

مثلا فکر کن وبسایت چند زبان داره و زبان پیش فرض زبان انگلیسی هست. و به دلایل خاصی نمیخواهیم زبان پیش فرض رو عوض کنیم و یا زبان های دیگر رو غیر فعال کنیم. الان میخوام هر وقت کسی به وبسایت بیاد زبان وبسایت تغییر کنه به فارسی.
درسته کوکی داره ولی اگر کدش رو بزاریم تو header.php هر وقت که کاربر وارد میشه همه چیز ریست میشه و زبان میشه فارسی. برای همه این چیزها osclass فانکش ساخته و فقط نیاز هست فانکشن هاش رو بنویسیم و نیازی به کد نویسی نیست. ولی من نتونستم و برای این اینجا مطرح کردم. اون صفحه ای که در پست قبلیم دادم نگاه کنید فانکشنهاش رو شاید بتونید پیدا کنید.

صدرصد داره ولی باید بررسی بشه کدوم هوک یا کدوم تابع هست!؟
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۰۷-۲۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ)morteza نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۱۱:۱۹ ب.ظ)zobu نوشته است:

صدرصد داره ولی باید بررسی بشه کدوم هوک یا کدوم تابع هست!؟
اینجاست همش:
https://doc.osclass.org/HLocale.php
من یک جا تو سایت اصلیش دیده بودم فقط با یک خط کد این رو نوشته بودند. ولی چون نیازی نداشتم برنداشتم اون زمان. الان هم هر چی گشتم پیداش نکردم اونجا.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استراتژی پوکر اوماها از زبان تام چمبرز elahemoradi 0 227 ۱۳۹۹-۰۴-۱۵، ۱۰:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: elahemoradi
  [حل شد] زبان سمت کاربر چیست mahsa733 0 355 ۱۳۹۸-۰۶-۰۵، ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  قوانین ثبت نام شرکت از زبان فکر برتر fekre bartar 0 468 ۱۳۹۸-۰۴-۱۷، ۱۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fekre bartar
  [حل شد] انتخاب زبان zobu 6 1,977 ۱۳۹۵-۰۵-۰۸، ۰۹:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads