۱۳۹۵-۰۵-۰۶، ۱۱:۵۴ ب.ظ
با سلام
من در صفحه آموزش سوالم رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد. برای این مجبور شدم اینجا سوال کنم
سوال من
من در صفحه آموزش سوالم رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد. برای این مجبور شدم اینجا سوال کنم
سوال من
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
سوال در مورد "آموزش پلاگین کپچای"
|
۱۳۹۵-۰۵-۰۶، ۱۱:۵۴ ب.ظ
با سلام
من در صفحه آموزش سوالم رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد. برای این مجبور شدم اینجا سوال کنم سوال من
۱۳۹۵-۰۵-۰۷، ۰۱:۵۵ ب.ظ
یکمی فعال باشید همه چی حله
خب با تابع osc_current_user_locale() زبانی که برای کاربر در حال استفاده است رو پیدا کنید بعد یه شرط بذارید تمومه فایل anr-captcha-class.php باز کنید بعد به جای کد php: $language = trim(anr_get_option( 'language' )); به کد php: $language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }else{ trim(anr_get_option( 'language' )) }; اینو بگذارید حالا بستگی به زبانی که تو ساییتون استفاده کرده اید شرط داخلش رو تغییر بدید. تست نکردم ولی به احتمال زیاد جواب بده. (۱۳۹۵-۰۵-۰۷، ۰۱:۵۵ ب.ظ)morteza نوشته است: یکمی فعال باشید همه چی حله چشم خوب شما فقط برای زبان فارسی شرط رو نوشتید. مثلا اگر سایت سه زبانه باشه چی. شما در نظر بگیرید سایت زبانش (fa_IR, en_US, es_ES) با احترام
۱۳۹۵-۰۵-۰۸، ۱۱:۵۱ ق.ظ
خب یه شرط بهش اضافه کن واسه هر زبان
مثلا کد php: $language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US") }else{ trim(anr_get_option( 'language' )) }; به همین سادگی و خوشمزگی
۱۳۹۵-۰۵-۰۹، ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۱۳۹۵-۰۵-۰۸، ۱۱:۵۱ ق.ظ)morteza نوشته است: خب یه شرط بهش اضافه کن واسه هر زبان باشه الان یه جای دیگه هستم. امتحان میکنم خبر میدم. البته هنوز این کپچا رو نصب هم نکردم. منتظر بودم تا همه زبون ها رو ساپورت کنه بعد نصبش کنم. راستی تو کد شرطش رو نوشتی اگر فلان زبان باشه fa رو تریم کن. متوجه نمیشم اینجاشو. fa رو از کجا تریم کنه؟ اگر توضیح بدی ممنون میشم با احترام
۱۳۹۵-۰۵-۰۹، ۰۱:۱۸ ب.ظ
مهم نیست حالا تریم کنه یا نکنه کار کنه بعد به اونجاش هم میرسیم که تریم چی کار میکنه
۱۳۹۵-۰۵-۱۰، ۰۲:۰۲ ق.ظ
خوب الان این کد شما رو گذاشتم ارور داد
$language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US") }else{ trim(anr_get_option( 'language' )) }; نمیدونم چرا برای if ارور میگیره. برسی کردم سینتکسش هم درسته با احترام ارور: Parse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in C:\xampp\htdocs\oc-content\plugins\nocaptcha_recaptcha\anr-captcha-class.php on line 78
۱۳۹۵-۰۵-۱۲، ۱۲:۴۹ ب.ظ
پس سیمیکلونها کو پس؟
کد php: $language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa"); }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US"); }else{ trim(anr_get_option( 'language' )); };
۱۳۹۵-۰۵-۱۳، ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۱۳۹۵-۰۵-۱۲، ۱۲:۴۹ ب.ظ)morteza نوشته است: پس سیمیکلونها کو پس؟ سیمیکلونها رو هم میزنم از هم همان ارور رو میده. الان همین کد رو کپی کردم باز هم همان ارور رو داد با احترام |