۱۳۹۴-۱۰-۰۲، ۰۴:۰۷ ق.ظ
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز او اس کلاس فارسی

15 ماه از خدمت سربازی بنده گذشته و در شهری دور از شهر خودم تقریبا 1000 کیلومتر
در حال گذراندن خدمت مقدس سربازی بین مردم خوب اهواز
و همچنین عقب افتادن از دنیای علم و تکنولوژی
خدا رو شکر تو این مدتی که نبودم خیلی پیشرفت و تغییرات انجام شده کاربرای جدید دوستای جدید او اس کلاسی
با ما همراه شدن خیلی خوشحال شدم که حداقل کسی واسه پیشرفت و توسعه او اس کلاس فارسی پیدا شده و خوب دارن فعالیت میکنند مخصوصا قالب که خدا رو شکر ما رو تو توسعه و پیشرفت او اس کلاس خیلی کمک میکنه تا مردم بیشتر با این سیستم آشنا بشن زمانی که داشتم این سیستم رو بومی میکردم به هرکی میگفتم اقا/خانم عزیز بیا کمکی به ما کن یه قالب یه پلاگین یه ترجمه ای انجام بده
ولی غافل از اینکه همه مصرف کننده بودند دوست نداشتن کمکی به ما کنند منم دس تنها نمیدونستم سیستم رو بومی کنم قالب بزنم پلاگین بزنم ترجمه کنم... یه مدتی گفتم تا کسی کمک نکنه منم بیخیال میشم ولی خدا رو شکر دوستایی پیدا شدند کمکی به ما کردند و اولین نسخه بومی منتشر شد تقریبا بدون مشکل
یواش یواش ترجمه کامل شد و بومی سازی هم تقریبا تموم شد میخواستیم بیایم واسه قالب و پلاگین ولی یه شتری بود که دم در خونه ما خوابیده بود پا هم نمیشد لامصب
اخرش هم پا نشد ما رو برداشت برد اهواز تا الان ما که او اس کلاس رو فراموش نکردیم هر دفعه که مرخصی میام یه تغییراتی انجام میدم میرم از سایت گرفته تا خوده هسته و قالب و پلاگین و... دفعه پیش پلاگین پرداخت بروز شد دفعه قبلترش هسته و دو سه تا پلاگین توسعه و نوشته شد که منتشر خواهند شد بزار سورپرایز بمونه
این دفعه کلا انجمن رو از هسته بروزرسانی شد + ظاهر انجمن بهینه شد و همچنین سئو انجمن که فرصت نمیکردم انجامش بدم البته طول خدمت تلگرام او اس کلاس رو هم راه انداز کردم هر کی سوالی مشکلی داشت حین خدمت تا اونجانی که میتونم کمک میکنم بخش فروشگاه یادم رفته بود بهینه شده درسته محصول نداره الان ولی پر میشه
انشالله بعد چهار ماه که خدمت ما تموم میشه دیگه چیزی نمونده با کلی تغییرات و سورپرایزهای زیاد غافلگیرتون میکنیم بهترین پکیجی که از الان داریم روش کار میکنیم و تمومش کردیم تا حدودی پکیج وب و اپلیکیشن مشابه دیوار هست
نسخه وب که کامل شده و نسخه اندروید هم تا 90 درصدش تموم شده هست
دوستانی که فکر میکردند او اس کلاس فارسی دیگه پشتیبانیش تموم شده نه مدتی مجبور بودیم تا چند ماه دیگه خودتون میبینید کنار دوستای خوبمون

دوستان نظری،انتقادی، پیشنهادی دارند در خدمتتونم

ارادتمند و کوچیک شما
مرتضی نجفقلی زاده