۱۳۹۹-۰۹-۱۹، ۰۲:۴۱ ب.ظ
در میان تمام مسقطیها، مسقطی لاری طرفداران بیشتری دارد، چرا که ترکیبات آن خاص، خوشمزه و مقوی هستند. این نوع مسقطی ساده یک انتخاب خوب برای اعیاد، مهمانیها و میان وعده محسوب میشود که علاوه بر ظاهر جذاب، خواص بیشماری نیز به همراه دارد.
خرید مسقطی لاری همچون خرید لباس نیست که آن را به تن و امتحان کنید، چه بسا فروشگاههای اینترنتی مدرن و معتبر فرصت مرجوع و تعویض کالا و لباس را در اختیار مشتریان نیز قرار میدهند. اما در عصر مدرن، شما میتوانید در هر مکان و زمان، خرید اینترنتی مسقطی لاری را با اطمینان تجربه کنید.
برای تهیه مسقطی لاری ساده شما به ۱ لیوان نشاسته گل، ۲ لیوان شکر، یکدوم لیوان گلاب، ۴ لیوان آب، سهچهارم لیوان روغن مایع، ۶ تا ۷ عدد هل سابیده شده، نصف فنجان زعفران دم کرده و مقداری گردو، بادام و پسته خرده نیاز دارید.
ابتدا یک لیوان نشاسته گل و ۴ لیوان آب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت گاز قرار دهید و این ترکیب را هم بزنید تا کمی غلیظ شود. پس از آن، ۲ لیوان شکر را به ترکیبات اضافه کنید و آن را به صورت مداوم هم بزنید.
پس از آن نیمی از پیمانه روغن را به ترکیبات افزوده و به صورت مداوم تا ۴۵ دقیقه هم بزنید. به یاد داشته باشید که میزان حرارت گاز ملایم باشد تا مسقطی لاری به خوبی پخته و سفت شود و قوام لازم را داشته باشد.
در صورتی که مسقطی لاری را به اندازه کافی هم نزنید، ممکن است ته بگیرد و قوام لازم را پیدا نکند. پس از این مرحله باقی روغن را به ترکیبات حلوای مسقطی لاری مجلسی اضافه کنید و دوباره آن را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. سپس گلاب و زعفران دم کرده را به ترکیبات اضافه نمایید و آن را هم بزنید.
در ده دقیقه پایانی پخت مسقطی لاری، گردو، بادام و پستههای خرد شده را به ترکیبات اضافه کنید و آن را هم بزنید. هنگامی که احساس کردید مسقطی به خوبی پخته است و قوام آن کافی میباشد، دسر را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید.
زمانی که حلوای مسقطی لاری خنک شد، آن را به مدت ۵ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای تزئین مسقطی لاری مجلسی میتوانید آن را به چندین روش تزئین کنید. یک روش استفاده دوباره از گردو، خلال بادام یا خلال پسته است. در روش دوم میتوانید از زرشک استفاده کنید که دسر مزه ترش و شیرین جذابی پیدا خواهد کرد. در روش سوم میتوانید از گل محمدی خشک شده استفاده نمایید.
طرز تهیه مسقطی لاری لقمهای
مسقطی لاری لقمهای ظاهری جذاب دارد که مناسب مهمانی و اعیاد خواهد بود. اما در صورتی که میخواهید برای دوست یا آشنایی هدیهای متفاوت و خوشمزه تهیه کنید، ما تهیه مسقطی لاری لقمهای را به شما توصیه میکنیم. در ادامه طرز تهیه مسقطی لاری لقمهای را به شما آموزش میدهیم تا دسر یا شیرینی خوشمزهای تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی لاری لقمهای
یک پیمانه نشاسته
یک و نیم پیمانه شکر
سه پیمانه گلاب
۵۰ گرم کره
کاغذ شیرینی گرد کاسهای
گردو یا فندق به میزان دلخواه
طرز تهیه:
تهیه این مسقطی لاری لقمهای بسیاری ساده است و نتیجه دلخواهی برایتان خواهد داشت.
ابتدا یک پیمانه شکر و یک پیمانه گلاب را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. همچنین در صورتی که نشاسته گلوله شد، میتوانید آن را از صافی عبور دهید تا ترکیب یکدست و شفاف شود. سپس به آرامی دو پیمانه گلاب باقی مانده را به ترکیبات اضافه میکنید و آنها را به خوبی هم بزنید.
ترکیبات را روی شعله ملایم قرار بدهید تا قوام لازم را پیدا کند و بوی نشاسته نیز گرفته شود. سپس یک و نیم پیمانه شکر را به ترکیبات اضافه کنید و ترکیبات را به خوبی هم بزنید. پس از آن ۵۰ گرم کره یا ۳ قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا روغن مایع را اضافه کنید تا مسقطی لاری لقمهای عطر خوبی پیدا کند.
ترکیبات را تا نیم ساعت به خوبی هم بزنید تا مسقطی لاری لقمهای قوام خوبی پیدا کند. برای تهیه مسقطی لاری لقمهای شما به کاغذ شیرینی گرد نیاز دارید. از این جهت مقداری پودر نارگیل ته کاغذ شیرینی بریزید و مسقطی را داخل کاغذ شیرینی گرد قرار دهید.
روی مسقطی را میتوانید با گردو یا فندق تزئین نمایید. مسقطی را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس شما میتوانید آن را همراه با چای نوش جان کنید. لازم به ذکر است که یکپنجاهم این دستور پخت مسقطی لاری، حاوی ۴۰ کالری است. از این جهت افرادی که رژیم لاغری یا چاقی دارند، بهتر است به کالری مسقطی لاری توجه نمایند.
طرز تهیه مسقطی لاری کشدار خانگی
![[تصویر: Muscat-Lari-3.jpg]](https://herang.co/wp-content/uploads/2020/11/Muscat-Lari-3.jpg)
پیش از هر چیز بهتر است بدانید که تهیه مسقطی لاری کشدار ممکن است از سه تا سه و نیم ساعت طول بکشد. از این جهت اگر میخواهید به نتیجه مطلوبی برسید، توصیه میکنیم کمی صبور باشید، چرا که نشاسته مسقطی لاری کشدار باید کاملاً بپزد و بوی خامی ندهید.
نکتهی دیگری که توصیه میکنیم به یاد داشته باشید، استفاده از ظروف لعابی یا چدنی برای تهیه مسقطی لاری کشدار است، چرا که ممکن است ظروف روی یا مس، رنگ مسقطی را تیره کند و ظاهر آن را شفاف و زیبا نکند.
مواد لازم:
۱۵۰ گرم نشاسته گل یا گندم
یک لیتر آب
۲۰۰ گرم شکر
۶۰ میلیلیتر گلاب
۶۰ گرم کره
خلال پسته به میزان دلخواه
ابتدا نشاسته گل را در یک لیتر آب حل کنید و در صورت نیاز آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. سپس آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
پس از آن شکر را اضافه کنید و ترکیبات را به صورت مداوم هم بزنید. هنگامی که احساس کردید ترکیبات مسقطی لاری کشدار غلیظ شده است، ۶۰ گرم کره و گلاب را به آن اضافه نمایید. به یاد داشته باشید که ترکیبات را به خوبی و به صورت مداوم هم بزنید تا مسقطی لاری، قوام مورد نیاز را پیدا کند.
در این مرحله شما باید مراقب پخت مسقطی باشید و از هم زدن آن خسته نشوید تا زمانی که قاشق را از روی مسقطی برمیدارید، ترکیبات مسقطی لاری کشدار شود. کشدار بودن ترکیبات، نشانه موفقیت شما و آماده شدن مسقطی لاری کشدار است.
کف یک سینی را با کمک کره یا روغن نارگیل چرب کنید. در مرحله پایانی، مسقطی لاری کشدار را روی سینی بریزید و آن را با یک قاشق صاف کنید. سپس به مدت ۵ تا ۸ ساعت حلوا مسقطی لاری را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
برای تزئین مسقطی لاری کشدار میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. این نکته نیز کمک بسزایی به شما میکند: در صورتی که در برش مسقطی لاری مشکل دارید یا ترکیبات به چاقو میچسبند، ابتدا چاقو را با کره یا روغن مایع چرب کنید، سپس مسقطی لاری را برش دهید. مسقطی لاری کشدار یک انتخاب خوشمزه و مغذی برای میان وعده خواهد بود.
طرز تهیه مسقطی لاری ژلهای و شفاف
مسقطی لاری ژلهای و شفاف یک میان وعده و شیرینی مغذی برای تمام افراد خانواده و مهمانان خواهد بود. این نوع مسقطی لاری رنگ شفاف دارد که ظاهر زیبای آن نظر همه را به خود جلب مینماید. طرز تهیه مسقطی ژلهای و شفاف بسیار ساده است که در ادامه مقاله به آن میپردازیم.
برای تهیه مسقطی لاری ژلهای و شفاف شما به یک بسته ژله با طعم و رنگ دلخواه، یک لیوان شکر، نصف لیوان نشاسته، یک و نیم لیوان آب سرد، نصف لیوان گلاب، مقداری گردو، خلال بادام و خلال پسته و مقداری پودر نارگیل نیاز دارید.
برای تهیه مسقطی لاری ژلهای و شفاف، در ابتدا نصف لیوان نشاسته را در ظرفی با یک و نیم لیوان آب سرد مخلوط کنید و آنها را به خوبی هم بزنید تا نشاسته کاملاً حل بشوید و بوی نامطبوع نشاسته از بین برود.
علاوه بر این توصیه میکنیم این ترکیب را از صافی عبور دهید تا ناخالصی نشاسته گرفته شود و مسقطی لاری ژلهای و شفاف، ظاهری شفاف و زیبا داشته باشد. سپس ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید و آن را به خوبی هم بزنید. در مرحله بعد میتوانید پودر ژله را به ترکیبات اضافه نمایید. پس از آن نوبت به افزودن شکر است. این ترکیبات را آن قدر هم بزنید تا مسقطی لاری ژلهای کاملاً سفت شود.
سپس شما میتوانید نصف لیوان گلاب اضافه کنید و ترکیبات را به خوبی هم بزنید. پس از آن در ده دقیقه پایانی تهیه مسقطی لاری شفاف میتوانید مقداری گردو، خلال بادام و خلال پسته به میزان دلخواه به شیرینی مسقطی اضافه نمایید که این مرحله نیز به دلخواه و سلیقه خودتان است.
سپس مسقطی شفاف را در ظرف دلخواه بریزید تا کمی سرد شود. دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود و قوام مورد نیاز را پیدا کند. در پایان مسقطی را به اندازههای دلخواه ببرید و روی آن را با کمی پودر نارگیل تزئین کنید. همچنین شما میتوانید به جای پودر نارگیل از تکه میوه نیز استفاده نمایید.خرید مسقطی لاری همچون خرید لباس نیست که آن را به تن و امتحان کنید، چه بسا فروشگاههای اینترنتی مدرن و معتبر فرصت مرجوع و تعویض کالا و لباس را در اختیار مشتریان نیز قرار میدهند. اما در عصر مدرن، شما میتوانید در هر مکان و زمان، خرید اینترنتی مسقطی لاری را با اطمینان تجربه کنید.
پیش از خرید اینترنتی مسقطی لاری توصیه میکنیم به برند، نام فروشگاه، میزان رضایت مشتریان، ترکیبات و کیفیت ترکیبات، تاریخ تولید و حتی قیمت توجه کنید. در واقع اگر در بررسی قیمت مسقطی لاری با قیمت ارزانی مواجه شدید، حتماً ترکیبات، میزان رضایت مشتریان و تاریخ تولید را بررسی کنید.
خرید اینترنتی مسقطی لاری کار شما را ساده کرده است. در واقع دیگر نیازی نیست که برای خرید و صرف یک شیرینی یا دسر اصیل ایرانی تمام شهرهای ایران را بگردید. از این جهت شما در خانه مینشینید، چای خود را مینوشید، خرید اینترنتی مسقطی لاری را تجربه میکنید و در پایان در زمان و حتی هزینههای خود به صورت قابل توجهی صرفهجویی میکنید.
با این حال اگر میخواهید دستور پخت مسقطی لاری در خانه را بدانید، باز هم تکنولوژی کار شما را ساده کرده است و شما میتوانید با کمک چند وبسایت و وبلاگ، بهترین دستور پخت مسقطی لاری را پیدا کنید، آن را آماده نمایید و سوغات شهر لار را به خانه خود بیاورید و از ترکیبات مقوی آن بهرهمند شوید