شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طریقه فعالسازی افزونه listing-status
سلام 
افزونه listing-status که در واقع یه افزونه تغییر وضعیته مثلا روی اگهی نوشته بشه فروخته شد یا ...
روی افزونه ها نصب و فعالش کردم ولی متاسفانه نمیدونم چطور باید روی سایت فعال و ازش استفاده کرد 
داخل پیکربندی افزونه یه توضیحاتی داده ولی من نتونستم استفاده کنم چون اطلاعاتم کمه 
این اطلاعات خود افزونه هست :

دو تابع وجود دارد که میتوانید استفاده کنید:
<?php echo ListingStatus(); ?> - بازگشت نام وضعیت ( مثلا : این جنس فروخته شد )
<?php echo ListingStatusStyle(); ?> - نام وضعیت بازگشت داده شده در DIV(i.e. <div class="status-sold">Sold</div>).

شما میتوانید سبک های سی اس اس را در هر وضعیت و فرمتی بنویسید: .status-STATUS_NAME باز item.php و اضافه کردن توابع ذکر شده در بالا در هر کجا که شما نیاز دارید.

لطفا کمک کنید 
و اگر در این مورد افزونه ای هم سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
تبلیغات
ads
خب اگر طبق راهنمای افزونه برید جلو مشکلی پیش نمیاد البته به نسخه افزونه توجه کنید ببینید با نسخه او اس کلاس شما سازگاری داره یا نه شما افزونه اگه تجاری نباشه اینجا ضمیمه کنید تا بررسی کنیم یا داکیومنت کامل افزونه رو بزارید
 سپاس شده توسط matin57
ممنونم 

کل داکیومنت افزونه همونیه که کپی کردم و براتون فرستادم و افزونه هم ضمیمه میکنم شما زحمت بررسیشو بکشید

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   317961438700650888_listing_status.zip (اندازه: 9.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم ارسال ایمیل فعالسازی kavehpzh 2 2,065 ۱۳۹۴-۱۱-۰۲، ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads