۱۳۹۴-۱۰-۱۴، ۱۲:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان . من وقتی به عنوان کاربر توی سایتم ثبت نام میکنم ایمیل فعال سازی برام ارسال نمیشه ، درحالی که اون رو توی تنظیمات قرار دادم . موضوعات دیگه انجمن رو نگاه کردم اما به راه حل دقیقی نرسیدم . چیکار باید یکنم ؟؟
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
عدم ارسال ایمیل فعالسازی
|
|||
۱۳۹۴-۱۰-۱۴، ۱۲:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان . من وقتی به عنوان کاربر توی سایتم ثبت نام میکنم ایمیل فعال سازی برام ارسال نمیشه ، درحالی که اون رو توی تنظیمات قرار دادم . موضوعات دیگه انجمن رو نگاه کردم اما به راه حل دقیقی نرسیدم . چیکار باید یکنم ؟؟
۱۳۹۴-۱۱-۰۱، ۱۲:۲۲ ب.ظ
سلام
منم همین مشکل رو دارم
۱۳۹۴-۱۱-۰۲، ۰۱:۳۲ ب.ظ
سلام،
ارسال نشدن ایمیل در اولویت اول به هاست شما ربط داره و یا اگر سرور یا ارسال کننده ایمیل از یه جای دیگه دارین میتوانید از قسمت تنظیمات- تنظیمات ایمیل اطلاعات سروری که دارید را وارد کنید تا ازسال ایمیل از طریق اون انجام بشه تنظیمات مربوط به pop,smtp مربوط به سرور خود را باید وارد کنید اگر بازم جواب نداد باید هاست سازگار تهیه نمایید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
تغییر صفحه بعد از ارسال اگهی | salar810 | 1 | 1,425 |
۱۳۹۷-۰۲-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
راهنمایی.تنظیم سرور ایمیل | omidyesil | 5 | 3,882 |
۱۳۹۷-۰۱-۰۸، ۰۳:۰۰ ق.ظ آخرین ارسال: zobu |
|
مشکل در ارسال اگهی | 8077 | 1 | 1,448 |
۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۲:۲۶ ب.ظ آخرین ارسال: morteza |
|