شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم نمايش فيلد اختصاصي در جستجو
سلام
ببخشيد خواهشمندم راهنمايي كنيد

من يك فيلد اختصاصي ايجاد كرده ام و  از قسمت تنظیمات پیشرفته جستجو براساس این فیلد رو براش فعال می کنم . اما تو قسمت جستجو اضافه نمیشه ،چكار بايد كنم كه بعنوان يك فيلد در بخش جستجو نمايش داده شود.تشكر
تبلیغات
ads
سلام قبلا هم گفتم این موضوع برمیگرده به قالب شما که استاندارد طراحی شده یا نه همچنین فیلد اختصاصی شما زمانی نشون میده که اون دسته بندی انتخاب شده باشه مثلا شما فیلد اختصاصی برای خودرو و املاک تعریف کردید در حالت عادی نمایش داده نمیشود مگر اینکه دسته بندی خودرو انتخاب شده باشه فیلدهای مرتبط با اون دسته بندی نمایش داده خواهد شد.
 سپاس شده توسط stvstv ، alek_s3
(۱۳۹۵-۱۱-۰۴، ۱۱:۳۸ ق.ظ)morteza نوشته است: سلام قبلا هم گفتم این موضوع برمیگرده به قالب شما که استاندارد طراحی شده یا نه همچنین فیلد اختصاصی شما زمانی نشون میده که اون دسته بندی انتخاب شده باشه مثلا شما فیلد اختصاصی برای خودرو و املاک تعریف کردید در حالت عادی نمایش داده نمیشود مگر اینکه دسته بندی خودرو انتخاب شده باشه فیلدهای مرتبط با اون دسته بندی نمایش داده خواهد شد.

تشكر مي كنم از پاسخ شما

حال اگر بخواهيم در تمامي موارد نمايش بدهد چكار بايد كرد
كد زير مربوط به نمايش فيلدهاي اختصاصي هست .مي خواهم هميشه توي جستجو نمايش داده بشه

if(osc_search_category_id()) {
                osc_run_hook('search_form', osc_search_category_id()) ;
            } else {
                osc_run_hook('search_form') ;
            }
            ?>
برای این کار آموزش زیر رو ببینید شاید اون چیزی که میخواین درست بشه
http://forums.osclass.org/3-5-x/custom-f...tegories'/
 سپاس شده توسط alek_s3
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...