۱۳۹۹-۰۷-۱۷، ۰۳:۵۳ ب.ظ
خرید عسل طبیعی از زنبوردار قطعا بسیار بهتر از خرید عسلی هست که از دست چند واسطه گذشته و به شما رسیده. عسل های سردشت کالا همگی مربوط به زنبورستان های خود ما هستند، کندوهای ما دائما در حال ایرانگردی (!) هستند و بلافاصله بعد از اتمام شهد یک منطقه به دیگر مناطق که هنوز شهد کافی هست کوچ میکنند و زمستان ها هم که شهد وجود نداره میخوابند و خُب برداشت عسل نداریم.
عسل طبیعی چیست؟
اگر از مردم عادی بپرسید چگونه میتوان عسل طبیعی را تشخیص داد راه های بسیاری از جمله تشخیص با کبریت، دستمال کاغذی و … معرفی میکنند اما واقعیت این است که هیچکدام از این روش ها صحیح نمی باشند و مبنای علمی ندارند.
بهترین و قطعی ترین راه برای تشخیص میزان خلوص عسل ، آزمایشگاه تخصصی عسل می باشد. کافیست مقداری از عسل را به آزمایشگاه ببرید و درخواست آنالیز آن را داشته باشید. آنگاه تمام فاکتورهای مهم کیفیت عسل از جمله ساکارز، پرولین، رطوبت، گلوکز و فرکتوز را دقیقا متوجه خواهید شد.
میدانیم شما هم مانند بساری از عزیزانی که بدنبال خرید عسل طبیعی هستند، روشی سریع تر و ارزان تر میخواهید ولی باور بفرمایید هیچ روش آسانی وجود ندارد که در منزل بتوانید از آن استفاده کنید.
خام بودن عسل ها مهم ترین تفاوت ماست. متاسفانه بسیاری از زنبورداران و فروشگاه های عسل بدلیل عدم شناخت عسل طبیعی از سوی مردم، عسل را بعد از برداشت حرارت می دهند تا از رس بستن آن جلوگیری کنند و رنگ عسل تیره تر شود. ولی با این کار اکثر خواص و آنزیم های عسل از بین می رود و دیگر نمی توان توقع خواص دارویی و درمانی از آن عسل داشت. همانگونه که گفتیم عسل های سردشت کاملا خام هستند و ما هیچ حرارتی به عسل ها نمیدهیم.
عسل طبیعی چیست؟
اگر از مردم عادی بپرسید چگونه میتوان عسل طبیعی را تشخیص داد راه های بسیاری از جمله تشخیص با کبریت، دستمال کاغذی و … معرفی میکنند اما واقعیت این است که هیچکدام از این روش ها صحیح نمی باشند و مبنای علمی ندارند.
بهترین و قطعی ترین راه برای تشخیص میزان خلوص عسل ، آزمایشگاه تخصصی عسل می باشد. کافیست مقداری از عسل را به آزمایشگاه ببرید و درخواست آنالیز آن را داشته باشید. آنگاه تمام فاکتورهای مهم کیفیت عسل از جمله ساکارز، پرولین، رطوبت، گلوکز و فرکتوز را دقیقا متوجه خواهید شد.
میدانیم شما هم مانند بساری از عزیزانی که بدنبال خرید عسل طبیعی هستند، روشی سریع تر و ارزان تر میخواهید ولی باور بفرمایید هیچ روش آسانی وجود ندارد که در منزل بتوانید از آن استفاده کنید.
خام بودن عسل ها مهم ترین تفاوت ماست. متاسفانه بسیاری از زنبورداران و فروشگاه های عسل بدلیل عدم شناخت عسل طبیعی از سوی مردم، عسل را بعد از برداشت حرارت می دهند تا از رس بستن آن جلوگیری کنند و رنگ عسل تیره تر شود. ولی با این کار اکثر خواص و آنزیم های عسل از بین می رود و دیگر نمی توان توقع خواص دارویی و درمانی از آن عسل داشت. همانگونه که گفتیم عسل های سردشت کاملا خام هستند و ما هیچ حرارتی به عسل ها نمیدهیم.