شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوانی اطلاعات فیلدها در قسمت توضیحات
سلام.
من واسه سایتم یه نرم افزار طراحی کردم که بر اساس آر اس اس کار میکنه و بصورت اتوماتیک عنوان، تصویر و متن توضیحات رو نمایش میده و کاربر برای مشاهده جزییات دیگه مثل شماره تلفن و نام آگهی دهنده باید به صفحه آگهی مراجعه کنه.  حالا خواستم بدون آیا میشه کاری کرد که فیلد شماره تماس و نام آگهی دهنده در انتهای بخش توضیحات فراخوانی بشه تا دیگه نیازی به مراجعه به صفحه آگهی)هنگام استفاده از نرم افزار( نباشه؟؟

ممنون
تبلیغات
ads
خب بستگی داره شما از چه کدی واسه دریافت این اطلاعات کردید اگه واسه تماس از پلاگین استفاده کردید برای نمایش کد داره از اون کد استفاده کنید و واسه نام آگهی دهنده هم از osc_item_contact_name() استفاده کنید
(۱۳۹۵-۰۴-۳۰، ۰۲:۲۱ ب.ظ)morteza نوشته است: خب بستگی داره شما از چه کدی واسه دریافت این اطلاعات کردید اگه واسه تماس از پلاگین استفاده کردید برای نمایش کد داره از اون کد استفاده کنید و واسه نام آگهی دهنده هم از osc_item_contact_name() استفاده کنید

ممنون از راهنمائیتون. واسه شماره موبایل از فیلد اختصاصی استفاده کردم. لطف میکنید اگه بفرمایید کد مربوط به فراخوانیش به چه شکله؟
قبلا یه بار نحوه فراخوانی فیلد اختصاصی رو گفتم تو انجمن جستجو کنید
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۴-۳۰، ۰۱:۵۹ ب.ظ)nasimesaba101 نوشته است: سلام.
من واسه سایتم یه نرم افزار طراحی کردم که بر اساس آر اس اس کار میکنه و بصورت اتوماتیک عنوان، تصویر و متن توضیحات رو نمایش میده و کاربر برای مشاهده جزییات دیگه مثل شماره تلفن و نام آگهی دهنده باید به صفحه آگهی مراجعه کنه.  حالا خواستم بدون آیا میشه کاری کرد که فیلد شماره تماس و نام آگهی دهنده در انتهای بخش توضیحات فراخوانی بشه تا دیگه نیازی به مراجعه به صفحه آگهی)هنگام استفاده از نرم افزار( نباشه؟؟

ممنون

سلام
منظورتون اپ اندروید ساختید که به دیتابیس او-اس-کلاس ارتباط برقرار کرده؟
میشه نحوه ساختن اون نرم افزار رو به صورت کامل اینجا به ما آموزش بدید؟
بعد باهم میتونیم تکمیلش کنیم و یک نرم افزار خوب بسازیم
با احترام
(۱۳۹۵-۰۴-۳۱، ۰۱:۲۷ ق.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۵-۰۴-۳۰، ۰۱:۵۹ ب.ظ)nasimesaba101 نوشته است: سلام.

ممنون

سلام
منظورتون اپ اندروید ساختید که به دیتابیس او-اس-کلاس ارتباط برقرار کرده؟
میشه نحوه ساختن اون نرم افزار رو به صورت کامل اینجا به ما آموزش بدید؟
بعد باهم میتونیم تکمیلش کنیم و یک نرم افزار خوب بسازیم
با احترام
سلام. به دیتابیس که نه. به خبرخوان. یعنی هر مطلبی که ارسال میشه از طریق rss فراخوانی میشه
(۱۳۹۵-۰۴-۳۰، ۰۲:۲۱ ب.ظ)morteza نوشته است: خب بستگی داره شما از چه کدی واسه دریافت این اطلاعات کردید اگه واسه تماس از پلاگین استفاده کردید برای نمایش کد داره از اون کد استفاده کنید و واسه نام آگهی دهنده هم از osc_item_contact_name() استفاده کنید

الان من با قرار دادن کد <p><?php echo osc_item_contact_name(); ?></p> زیر کد توضیحات تونستم در صفحه آگهی فراخوانیش کنم اما هنوز در rss جزء توضیحات فراخوانی نمیشه و عملا چیزی که میخوام انجام نشده. راهی هست که این فیلد بطور اتوماتیک به توضیحات اضافه بشه بطوریکه جزئی از اون بشه وrss خوان هم نشونش بده؟
ممنون
تبلیغات
ads
اهان. ار.اس.اسه
تا حالا برای او.اس.کلاس اپ اندروید نوشتند که با دیتاببیس در ارتباط باشه؟ یعنی هم بتونیم از دیتابیس بخونیم و هم ذخیره کنیم و اگهی ثبت کنیم؟ اگه اره ممنون میشم سورسش رو اینجا بزارید تا استفاده کنیم
با احترام
شما گفتید ار ار اس یا توضیحات Big Grin حالا واسه فید هم قبلا گفتم بازم بگردید نبود براتون میزارم
(۱۳۹۵-۰۴-۳۱، ۰۶:۱۷ ق.ظ)zobu نوشته است: اهان. ار.اس.اسه
تا حالا برای او.اس.کلاس اپ اندروید نوشتند که با دیتاببیس در ارتباط باشه؟ یعنی هم بتونیم از دیتابیس بخونیم و هم ذخیره کنیم و اگهی ثبت کنیم؟ اگه اره ممنون میشم سورسش رو اینجا بزارید تا استفاده کنیم
با احترام

اپ اندروید رایگان هیچ کجا پیدا نمیکنید مگر از این سایت های خارجی به فید وصل کنی یا وب ویو باشه که اصلا جالب نیست ما به اپ هم فکر کردیم و الان داره تموم میشه تا چند روزه دیگه یه دمو میزارم ببینید
(۱۳۹۵-۰۴-۳۱، ۱۱:۵۷ ق.ظ)morteza نوشته است: شما گفتید ار ار اس یا توضیحات Big Grin حالا واسه فید هم قبلا گفتم بازم بگردید نبود براتون میزارم
(۱۳۹۵-۰۴-۳۱، ۰۶:۱۷ ق.ظ)zobu نوشته است: اهان. ار.اس.اسه
با احترام

اپ اندروید رایگان هیچ کجا پیدا نمیکنید مگر از این سایت های خارجی به فید وصل کنی یا وب ویو باشه که اصلا جالب نیست ما به اپ هم فکر کردیم و الان داره تموم میشه تا چند روزه دیگه یه دمو میزارم ببینید
نم افزار که دیگه واقعا عالیه و منتظر هستیم که انشالله زودتر تموم بشه. فقط آقا مرتضای عزیز اگر در مورد مشکل اصلی این تاپیک یعنی ادغام فیلد نام آگهی دهنده با متن توضیحات بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا برای خرید بیت کوین وارد کردن اطلاعات شخصی الزامی است؟؟؟ bitmehr 0 668 ۱۳۹۹-۰۲-۰۲، ۰۵:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  مشکل در وارد کردن اطلاعات از اکسل به او اس کلاس maadcn 4 4,189 ۱۳۹۶-۰۴-۰۳، ۰۳:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: jetset
  درج آگهی در قسمت تبلیغات قالب نیاز ۲ fao_had 1 1,674 ۱۳۹۶-۰۲-۲۲، ۰۱:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  تغییر نکردن نوشته های اطلاعات مفید بعد از تغییر kmr11 3 1,973 ۱۳۹۵-۰۷-۲۴، ۰۹:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  توضیحات - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه zobu 0 1,314 ۱۳۹۵-۰۵-۲۹، ۱۲:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  اديت كردن اطلاعات مفيد زير آگهي ها kamok 1 4,154 ۱۳۹۳-۰۵-۲۸، ۱۱:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
Wink راهنمایی.حذف این قسمت omidyesil 4 3,465 ۱۳۹۲-۱۲-۰۵، ۰۹:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: omidyesil

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads