شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فریت بار چیست ؟
#1
فریت بار چیست؟ این اصطلاحی برگرفته از کلمه لاتین Freight به مترادف Cargo به معنی بار می باشد که در صنعت حمل و نقل بیشتر به منظور حمل و ارسال بار چه به صورت هوایی ، دریایی و زمینی اطلاق می گردد.
عبارت فریت بار دائما در حال تکرار میباشد ، در حالیکه بسیاری از مردم میپرسند ” فریت بار چیست ” ؟ در دنیای امروزی حمل و نقل ، کلمه فریت بار به حمل و نقل کلا به صورت های مختلف گفته می شود ، حمل و نقل های درون شهری ، بیرون شهری و یا بین المللی اما در ایران و به صورت عامیانه فریت بار به حمل خرده بار مسافری و یا تجاری به وسیله هواپیما گفته می شود که از مبدا گمرکات مستقر در فرودگاه ها به سایر نقاط دنیا انجام میگیرد.
مسافرین می توانند اضافه بار همراه خود را قبل از انجام سفر هوایی به فرودگاه انتقال داده و با هزینه اندک بار خود را به صورت هوایی به مقصد مورد نظر خود ارسال نمایند.
انواع دیگر حمل خرده بار، در مقایسه با فریت بار چیست؟
جهت حمل خرده بار فریت بار به صورت هوایی به صرفه ترین راه حمل و نقل بین المللی کالا می باشد راه های دیگر حمل خرده بار به صورت بین المللی در ایران به شرح زیر می باشد:
فریت بار به صورت زمینی (حمل زمینی خرده بار)
در این روش هیچ شرکتی خرده بار شما را جهت حمل بین المللی به شهر های اروپا ، آمریکا و استرالیا قبول نخواهد کرد به دلایل مختلف حمل و کرایه یک ماشین جهت خرده بار به صرف هیچ کس نمی باشد.
فریت بار به صورت ریلی (حمل ریلی خرده بار)
حمل خرده بار به صورت ریلی به مقاصد اروپایی ، آمریکایی و استرالیا و یا سایر مقاصد در حال حاضر از ایران ممکن نبوده و یا در صورت امکان فقط برای مقاصد داخلی می باشد.
فریت بار دریایی ( حمل دریایی خرده بار)
در صورتی که مایل به ارسال ۲۰۰ یا ۳۰۰ کیلو بار باشید حمل بار به صورت دریایی و یا اجاره کانتینر و حمل زمینی آن به بندر به هیچ وجه به صرفه نخواهد بود.
لذا با توجه به مطالب فوق و در نظر گرفتن انواع فریت بار و حمل کالا، فریت بار به صورت هوایی برای خرده بارهایی که از حدود ۴۵ کیلو شروع می شود تا اوزان تناژ به مقاصد مختلف دنیا بهترین روش حمل بار می باشد.
فرق پُست و کُوریر ، در مقایسه با فریت بار چیست ؟
در صورتی که شما مایل به ارسال پاکت و یا نمونه های بسیار کم وزن به مقاصد مختلف دنیا می باشید با در نظر گرفتن گرفتاری های مختلف در امر امور گمرکی در مبدا ، مبلغ بارنامه جهت حمل هوایی و ترخیص این اوراق و یا نمونه ها فریت بار به صرفه نبوده و جایگزین این سرویس جهت ارسال اوراق و نمونه های کوچک با در نظر گرفتن راحتی و سهولت حمل این گونه کالا پست و کوریر می باشد.
اما در صورتی که بار شما سنگین تر از اوزان اوراق و نمونه های کوچک باشد دیگر استفاده از پست و شرکت های کوریر برای این اوزان به صرفه نخواهد بود و جایگزین ارزان و قابل دسترس برای همگان برای خرده بار از وزن های ۴۵ کیلوگرم به بالا به مقاصد مختلف در سرتاسر دنیا فریت بار به صورت هوایی می باشد.
فرق پرداخت جریمه اضافه بار در پای کانتر پرواز ، با فریت بار چیست ؟
همانطور که میدانید مسافرین پرواز های هوایی در هنگام مسافرت با محدودیت هایی از طرف شرکت های هواپیمایی جهت حمل بار همراه خود دارند و عموما شرکت های هواپیمایی جهت اضافه بار همراه مسافرین مبالغ هنگفتی را با عنوان جریمه حمل اضافه بار همراه مسافر در نظر می گیرند ، فریت بار با عنوان جایگزین جریمه اضافه بار مسافری جهت حمل خرده بار و اضافه بار مسافری می باشد و مسافر می تواند قبل از انجام پرواز با مراجعه به ترمینال بار فرودگاه بار خود را با مبلغی کمتر از یک سوم جریمه های اضافه بار به مقصد دلخواه خود فریت نمایند.
فریت بار از ترمینال بار فرودگاه امام خمینی
در صورتی که شما قصد مسافرت از فرودگاه امام خمینی را دارید و بار شما از مقدار مجاز اعلام شده از شرکت هواپیمایی بیشتر می باشد ، شما می توانید از سرویس فریت بار از طریق مراجعه به ترمینال بار فرودگاه امام خمینی استفاده نمایید. پس از بسته بندی اضافه بار خود بارتان را به ترمینال بار فرودگاه امام خمینی حمل نموده و پس از انجام تشریفات گمرکی در ترمینال بار فرودگاه امام خمینی ( دایره فریت ) با در دست داشتن پته مسافری ( جواز گمرکی) با مراجعه به یکی از شرکت های هواپیمایی نسبت به صدور بارنامه اقدام کرده و رزرو حمل هوایی بار خود را دریافت نمایید ، فریت بار شما معمولا ظرف مدت ۴ تا ۵ روز انجام خواهد شد و گیرنده کالا می تواند با مراجعه به فرودگاه مقصد و با مراجعه به انبار بارهای ورودی با دریافت مدارک بار نسبت به ترخیص و تحویل بار خود اقدام نماید.
تبلیغات
ads
#2
فریت بار چیست ؟
زمانی که فردی می خواهد به خارج از کشور، لوازم زندگی اش را بفرستد (مثلا کسانی که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی را دارند)  و این لوازم بیشتر از حد مجاز تعیین شده در هواپیما باشد، باید بار را اصطلاحا فریت  (freight)کرد.
جهت توضیحات بیشتر مثالی برایتان می زنیم: فرض کنید که شما می خواهید برای ادامه تحصیل یا مهاجرت به کشور کانادا سفر کنید و وسایل چندانی بجزء چند دست لباس، یک لپ تاپ و لوازم کوچک بهداشتی مانند مسواک بیشتر با خود حمل نمی کنید. خوب شما براحتی می توانید این وسایل را در کوله پشتی و یا ساک و چمدان تان حمل کنید.
هواپیمایی امارات، شرکت هواپیمایی اماراتی است، که دفتر مرکزی آن در شهر دبی قرار دارد. این شرکت متعلّق به گروه امارات ‏است و پروازهای منظم روزانه*ای را از دبی به مقاصدی در خاورمیانه، خاور دور، اروپا، آفریقا، شبه قاره هند، جنوب شرق آسیا و ‏آمریکای شمالی انجام می*دهد. فرودگاه بین*المللی دبی، قطب این شرکت هواپیمایی به*شمار می*آید.‏
پرواز مستقیم
پرواز مستقیم (Direct Flight) پروازی است که از مبدأ تا مقصد نهایی با یک شرکت هواپیمایی واحد، یک شماره پرواز واحد و یک هواپیمایی واحد انجام می شود این قبیل پروازها یا بدون توقف (NON-STOP) و یا در یک یا چند نقطه میانی که از قبل برنامه ریزی شده است توقف دارند.
هزینه فریت بار به سوئد
اما زمانی که یک خانواده قصد مهاجرت دارند و می خواهند لوازم خانه شان (اعم از یخچال، تلویزیون، فرش و ...) را با خود به کشور جدید ببرند، دیگر نمی توانند این وسایل را با خود براحتی به هواپیمایی که قرار است با آن سفر کنند، ببرند. بلکه بارها باید فریت شوند.
شرکت های فریت بار
فریت بار از ترکیه به ایران
مانند پرواز مستقیم بدون توقف ماهان تهران به اصفهان یا استانبول یا دهلی و … و یا پرواز مستقیم توقف دار شرکت ایران ایر تهران به شیراز که در اصفهان توقف دارد و یا تهران به زاهدان که در اصفهان و کرمان توقف دارد و یا تهران به توکیو که در پکن توقف دارد.
مسیر های پروازی
پرواز اتصالی
پرواز اتصالی (Transfer Connection) پروازی است متشکل از دو یا چند پرواز مستقیم که به دنبال هم انجام می شود و مسافر را از مبداً به مقصد نهایی می رسانند. با توجه به ماهیت پروازهای اتصالی، این پروازها به دو دسته به شرح زیر تقسیم می شوند:
پرواز اتصالی آنلاین
پرواز اتصالی آنلاین (Online Transfer Connection) یعنی اتصال از یک پرواز به پرواز دیگر یک شرکت هواپیمایی واحد که در این نوع پروازها شرکت هواپیمایی واحد است، شماره پرواز متفاوت است ولی نوع هواپیماهای مورد استفاده در این پروازها یا مشابه است  و یا متفاوت به عنوان مثال مسافر با پرواز ایران ایر از مشهد به تهران و با پرواز دیگری از ایران ایر تهران به وین یا پکن و یا مثلاً ساری یا اردبیل و … پرواز می کند.
resim
پرواز اتصالی اینترلاین
پروازهای اتصالی اینترلاین (Interline Transfer Connection) یعنی اتصال از پرواز یک شرکت به پرواز یا پروازهای شرکت هواپیمایی دیگر در این نوع پروازها هم شرکت هواپیمایی متفاوت است و هم شماره پرواز ولی نوع هواپیمایی های مورد استفاده یا مشابه است و یا متفاوت به عنوان مثال مسافر با شرکت ایران ایر مشهد به تهران و با شرکت ماهان از تهران به کرمان پرواز می کند و یا با شرکت ایران ایر مشهد به تهران با شرکت ماهان از تهران به بانکوک و با شرکت تایلندی از بانکوک به سنگاپور پرواز می کند.
راهنمای فریت بار مسافری
نکته مهم: اصولا به این دلیل از پروازهای اتصالی استفاده می شود که یا در روز و یا ساعت مورد نظر پرواز مستقیم خالی برای مسیر مورد نظر وجود ندارد و یا اصولاً بین آن دو  هیچ پرواز مستقیم موجود نمی باشد.
برای  دریافت اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه کنید:
http://rahsankala.co/
[url=http://rahsankala.co/][/url]
#3
صادرات کالای تجاری
در این مقاله سعی می شود راهنمایی جامع ، عملی و کاربردی برای تجاری که قصد صادرات کالای خود را دارند ایجاد کنیم . عوامل زیادی در این زمینه دخیل هستند از جمله جنس کالا ، شرایط نگهداری کالا ، قیمت ها ، کالای صادراتی ، روش های ترکیب حمل و نقل بین المللی از جمله ریلی ، دریایی ، هوایی ، جاده ای (زمینی ) ، قوانین ترخیص گمرک و
ارسال کالای تجاری
شرکت های حمل و نقل بین المللی متعددی وجود دارند که اقدام به صادرات کالا می نمایند . قوانین صادرات و واردات
در این نوشته به دنبال شیوه ای نو و جدید برای آموزش صادرات کالا می گردیم . این راهنما نواقص کتابهای قدیمی را ندارد زیرا دستورالعمل ها به صورت فعال به روز می شوند همچنین مطالب آن کاملا عملی بوده و توسط کارشناسان گمرکی تدوین گشته است .
ابتدا به بخشی از راهنمای صادرات اتقا بازرگانی که مراحل کار را توضیح داده است می پردازیم .
انجام صادرات و فروش کالا در بازارهاي خارجی از حساسیتهاي خاصی برخوردار است ، که عدم متوجه به آنها می تواند سرمایه هاي انسانی و مالی را در این خصوص به هدر دهد . صادرات مانند هرگونه کسب و کار تجاري دیگر، نیازمند آشنایی با روشهاي علمی ، تحرك لازم و جلب اعتماد خریداران خارجی نیازمند آینده نگري ، برنامه ریزي است. در صادرات کالا ، برای رسیدن کالا از کشور مبدا به مقصد ، فعالیت های متعددی انجام می شود . برخی از این فعالیت ها را دز ذیل توضیح می دهیم .
از راهنمای فریت بار مسافری چه می دانید؟
بازاریابی : اولین و مهمترین قدم در انجام صادرات ، بازاریابی است. بازاریابی یعنی شناخت بازارهاي خارجی و راههاي نفوذ به آن که دستیابی به این شناخت از طریق مذاکره با خریداران ،جمع آوری اطلاعات و آمارهاي رسمی ، شرکت در نمایشگاههاي بین-المللی ، تماس با رایزنان بازرگانی در سفارتخانه ها و اتاق هاي بازرگانی و همچنین استعلام از موسسات بین المللی ومراکزي که در این مورد خدمات ارائه می دهند امکانپذیر است. همچنین شناسائی کالاهاي رقیبو کیفیت وقیمت آنها در بازار موردنظر و استفاده از روشهاي تبلیغاتی براي معرفی کالا نقش مهمی در موفقیت یک صادرکننده دارند.
آیا می دانید فریت بار چیست ؟
صدور پروفرما ( پیش فاکتور) : صادرکننده باید پروفرما یا پیش فاکتور را که حاوي اطلاعات مربوط به کالا و فروشنده آن می باشد براي خریدار ارسال نماید.
تهیه و تدارك و بسته بندي : صادرکننده در این مرحله باید کالا را تهیه و مطابق با توافق به عمل آمده و شرایط محیطی نگهداری کالا بسته بندي نماید.
تعیین ارزش گمرکی: ارزش گمرکی عبارتست از بهاي سیف ، بهاي خرید کالا در مبدأ به اضافه هزینه بیمه و حمل و نقل و باربندي) و کلیه هزینههاي مربوط به افتتاح اعتبار یا واریز بروات وهمچنین حق استفاده از امتیاز نقشه ، مدل و علامت بازرگانی و سایر حقوق مشابه مربوط به کالاو سایر هزینه هایی که به آن کالا تا ورود به اولین دفتر گمرکی تعلق می گیرد که از روي سیاههخرید یا سایر اسناد تسلیمی صاحب کالا تعیین و براساس نرخ ارز و برابريهاي اعلام شده از طرف بانک مرکزي ایران در روز تسلیم اظهارنامه خواهد بود .کسب مجوز صدور از ارگانها و سازمانهاي ذیربط : پس از بازاریابی صادرکننده باید مجوز صدور کالا را از ارگان هایی مانند وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، کشاورزي ،بهداشت، سازمان ملی استاندارد و یا نهادهاي دیگر کسب نماید. دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارتبه شماره تلفن ۲۲۶۶۲۶۱۱ پاسخگوي متقاضیان در خصوص مقررات بروز صادرات کشور میباشد.
اظهار کالا به گمرك: در این مرحله کالا به گمرك حمل می شود و اظهارنامه خروجی یا صادراتیتنظیم و به گمرك ارائه می گردد. پس از ارزیابی کالا و پلمپ کردن بسته ها جواز خروج پروانهصادراتی اخذ می گردد.
عقد قرارداد حمل و بیمه: صادرکننده با یکی از شرکتهاي معتبر حمل و نقل بین المللی قراردادحمل امضاء می کند وهمچنین کالا را تا رسیدن به مقصد بیمه میکند.
فریت بار
دریافت گواهی بازرسی کالا: این گواهی که معمولاً مورد درخواست خریدار است توسطمؤسساتی که موارد توافق
طرفین قرار گرفته است صادر می شود.صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا: صادرکننده در این مرحله باید فاکتور فروش کالاي خود را صادرو به تأیید اتاق بازرگانی محل برساند و اتاق بازرگانی در ازاي ارائه تصویر پروانه گمرکی، تصویر بارنامه حمل وتصویر فاکتور فروش گواهی مبدأ کالا را صادر خواهد نمود. لازم به ذکر است در حال حاضرصدور گواهی مبدا بصورت فرآیند الکترونیکی و از سامانه یکپارچه گواهی مبدأ اتاق بازرگانیایران صورت می گیرد. جهت اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمائید.
ارسال کالا : صادرکننده جواز خروجی را به شرکت حمل و نقل تحویل میدهد و شرکت مزبوربراساس آن بارنامه حمل صادر و کالا را از گمرك بارگیري و به مقصد حمل می کند.
در حال حاضر هیچ مرکز آموزشی در کشور خدمات پشتیبانی مشاوره ای برای آموزش صادرات ایجاد نکرده است و این خدمات مختص مرکز مشاوره بازرگانی است .
مراحل انجام صادرات
انجام صادرات و فروش کالا در بازارهاي خارجی از ظرائف و حساسیتهاي خاصی برخوردار است ، در مقاله بالا ، مراحل صادرات کالا شامل بازاریابی ، صدور پروفرما پیش فاکتور ، تهیه و تدارك و بسته بندي ، تعیینارزش گمرکی ، کسب مجوز صدور از ارگانها و سازمانهاي ذیربط ، اظهار کالا به گمرك ، عقد قرارداد حمل و بیمه ، دریافت گواهی بازرسی کالا ، صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا و ارسال کالا می باشد .
شرکت های فریت بار در ایران
هزینه فریت بار از ترکیه به ایران
تعرفه (حقوق ورودي)
تعرفه یا حقوق ورودي عبارت است از مالیات و عوارضی که دولت ها به دلایل حمایتی یا مالی و یا ترکیبی از آنها از کالاها اخذ می کنند .انواع تعرفه های صادرات کالا شامل تعرفه ارزشی ، تعرفه ثابت ، تعرفه مرکب ، تعرفه یک ستونه ، تعرفه دو ستونه و تعرفه سه ستونه می باشد .فرایند حمل و نقل بین المللی کالای صادراتی توط شرکت های حمل و نقل بین المللی انجام می شود . این شرکت های با استفاده از مجوز های داخلی و بین المللی که دریافت می کنند اجازه ترانزیت کالا را خواهند داشت که شامل روش های لجستیک زمینی(جاده ای) ، دریایی ، هوایی و ریلی می شود .در فایل زیر قادر به مشاهده مقررات و صادرات کالا که در سال ۹۳ توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شده است ، خواهید بود .
صادرات کالای تجاری
مقررات صادرات و واردات
سرفصل های دستورالعمل اجرایی صادرات کالا در سال ۱۳۹۶
مسیر های پروازی
۱٫ دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و یا حقوقی ( تاسیس شرکت بازرگانی یا فعالیت بصورت انفرادی )
۲٫ جمع آوری مدارک لازم برای صادرات ( مدارک لازم برای تشریفات گمرکی توضیح داده می شود)
۳٫ روش های اخذ مجوزهای صادراتی ( مجوز دامپزشکی – مجوز بهداشت – جهاد کشاورزی و… )
۴٫ تنظیم مدارک در سایت اظهارنامه گمرک الکترونیکی ( ارسال فایل های اموزش تکمیل فرمهای الکترونیکی اظهارنامه گمرکی و…)
۵٫ محاسبه هزینه های گمرکی ( کل هزینه هایی که یک صادر کننده باید در گمرک پرداخت نماید )
۶٫ نحوه دریافت گواهی مبداء ( از اتاق بازرگانی – هزینه صدور ان – نحوه بارگذاری ان در گمرک )
۷٫ نحوه دریافت وجه کالای صادراتی ( از طریق گشایش ال سی – انتقال وجه از طریق صرافی)
۸٫ نحوه ضمانت دریافت وجه از خریدار خارجی ( راهنمایی برای دریافت وجه کالا با روش اطمینان دریافت وجه )
۹٫ مراحل گشایش ال سی صادراتی ( مدارک لازم برای گشایش ال سی برای دریافت وجه از طریق بانک)
۱۰ . آگاهی از اصطلاحات اینکوترمز ( شرایط تحویل کالا روی مرز – شرایط تحویل کالا در اسکله داخلی با خارجی )
۱۱ . مقررات گمرکی برای صادرات ( عوارض صادراتی – تعیین تعرفه و…. )
۱۲ . مالیات کارت بازرگانی برای صادرات ( میزان مالیات بر کارت بازرگانی و راههای معافیت مالیاتی )
۱۳ .عوامل کاربردی مهم برای موفقیت در ساختمان حرفه ی صادرات ( تولید صادراتی- روش تهیه کالا و…. )
۱۴ . معرفی تولید کنندگان داخلی برای خرید کالای صادراتی
۱۵ . میزان سرمایه لازم برای کار صادرات
برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه کنید:
http://rahsankala.co/


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  علائم زگیل تناسلی چیست و چگونه به آن مبتلا می شویم؟ nyusha 0 961 ۱۴۰۰-۰۷-۱۲، ۰۵:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  علت بوجود آمدن فیستول مقعدی و بهترین درمان آن چیست؟ nyusha 0 912 ۱۴۰۰-۰۷-۱۱، ۱۱:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  علت و علائم شقاق مقعدی چیست + تشخیص و پیشگیری nyusha 0 557 ۱۴۰۰-۰۷-۰۷، ۰۵:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  جدیدترین روش جراحی شقاق چیست؟ govarnosh 0 702 ۱۴۰۰-۰۷-۰۷، ۱۱:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: govarnosh
  پلیت کردن بذر چیست؟ arvin_sanaat 0 742 ۱۴۰۰-۰۶-۳۱، ۱۱:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: arvin_sanaat
  امکانات ورد پرس چیست؟ محمد قاسمی 0 689 ۱۴۰۰-۰۶-۲۹، ۰۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  دستگاه تصفیه آب چیست و کاربرد و عملکرد آن چگونه است؟ govarnosh 0 780 ۱۴۰۰-۰۶-۲۸، ۰۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: govarnosh
  شقاق چیست با عکس؛ علائم و علت + روشهای درمان govarnosh 0 696 ۱۴۰۰-۰۶-۲۸، ۱۰:۰۷ ق.ظ
آخرین ارسال: govarnosh
  کوتیکول مو چیست؟ mohsennn 0 577 ۱۴۰۰-۰۶-۲۴، ۰۳:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mohsennn
  روغن گیربکس چیست و چه زمانی باید آن را تعویض کرد؟ saeedso 0 652 ۱۴۰۰-۰۶-۲۲، ۰۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: saeedso

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads