سپاس ها 17
سپاس شده 4 بار در 7 ارسال
- کاربر زمان ثبت نام باید منتظر بمونه تا مدیر بره پنل مدیریت و فعالش کنه ، این که کاربرو منصرف میکنه ، چطور اتومات فعال بشه؟
- ایمیل فعالسازی برای کاربر ارسال نمیشه ، بخش تنظیمات ایمیلو دیدم ، چطور تنظیمش کنم؟
زمان فراموش کردن رمز کاربری هم به ایمیل ارسال نمیشه!
سپاس ها 101
سپاس شده 339 بار در 342 ارسال
شما برید به قسمت تنظیمات کاربران از اونجا میتونید تنظمیات مربوط به ایمیل فعالسازی رو بردارید به تنظیمات اون قسمت دست نزنید اگه مطمئن هستید هاستتون امکان ارسال ایمیل رو داره
سپاس ها 17
در زمان نصب اوکلاس ، ایمیل شامل پسورد مدیریت ارسال میشه اما در حال حاضر که نصب شده در زمان ثبت نام کاربر جدید ایمیل فعالسازی نه در اینباکس و نه در اسپم ، هیچکدوم ارسال نمیشه (چک مارک فعالسازی کاربر در تنظیمات هم زده شده) / ایمیل فعالسازی چرا ارسال نمیشه !؟
سپاس ها 101
اگه هنگام نصب ایمیل رو ارسال کنه پس مشکلی نباید داشته باشه مطمئن باشید هاستتون مشکل نداره
سپاس ها 17
وردپرس و افزونه ها که همیشه ایمیل رو بدرستی ارسال میکنن ، فک نکنم از هاست باشه
سپاس ها 101
باید بررسی کنین ببینید مشکل چیه تنظیماتش رو دستکاری نکردین
سپاس ها 17
چیزی که پیدا کردم : به همه سرویس ها بجز میل یاهو و گوگل ، ایمیل به درستی ارسال میشه
نمیدونید دلیلش از چیه؟
اسکریپت دیگه و وردپرس به ایمیل یاهو و گوگل میفرستن اما او اس کلاس که حتی دو سه بارم نصبش کردم فقط یکبار به یاهو میفرسته اونم در زمان نصب و با نام osclass که فک کنم از ایمیل مرجع اواس کلاس کمک میگیره .