شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلدهای سفارشی
با سلام
یه سوال داشتم
من از منوی مدیریت یه فیلد جدید میسازم.
حالا میخوام این فیلد در جای مخصوصی که خودم بهش میدم قرار بگیره. چطور این کار رو بکنم؟
مثلا من فیلد تخفیف رو میسازم و Identifier name رو takhfif تعریف میکنم.
حالا میخوام این فیلد تخفیف رو تو قالبم جابجا کنم. اینو چیکار کنم؟
تبلیغات
ads
سلام
اینم یکی از دغدغه های من بود وقت نکردم روش کار کنم شما فعلا این دو تا مطلب رو ببین یک و دوم بعد خودم چکش کنم و راهی براش پیدا کنم
من خودم از کد زیر استفاده کرده بودم:
کد:
<?php if (osc_count_item_meta() >= 1 ) {echo osc_item_meta_value();} ?>

اما من منظورم فقط کد یک فیلد به صورت اختصاصی بود.
خوب از همون لینکایی که دادم یه سر بزن ساده ترین حالت هم میتونی خودت یه کوئری از دیتابیس بگیری کافیه شناسه مطلب رو بگیری بعد با کوئری از دیتابیس فیلد رو بخونی
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سفارشی سازی feed سایت nasimesaba101 3 2,893 ۱۳۹۵-۰۳-۲۳، ۰۷:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  سفارشی کردن او اس کلاس m.saman 2 3,206 ۱۳۹۳-۱۱-۲۶، ۰۳:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: m.saman

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads