سپاس ها 7
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۳-۰۴-۰۷، ۰۱:۱۸ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳-۰۴-۰۷، ۰۱:۳۵ ب.ظ، توسط khudeman.)
با سلام
من این قالب را اخیرا از این سایت خریداری کردم و بابت طراحی خوب و ارسال سریع آن متشکرم.
اما چند مشکل وجود دارد که نتوانستم آنها را رفع کنم. خواهش میکنم در صورت امکان کمک شود تا آنها را درست کنم.
1- هنگام ارسال آگهی اطلاع داده میشود که نام شهر کوتاه است. در حالیکه مثلا نوشته ام: تهران. از این گذشته اصلا نیازی به باکس نام شهر و ناحیه شهری و آدرس نیست. چطوری ممکن است که این سه باکس از صفحه ارسال آگهی حذف شوند؟ همچنین چطور ممکن است که در سایدبار هم بخش مربط به طبقه بندی شدن شهرها حذف شوند و فقط استان باقی بماند؟
2- هنگام نوشته شدن قیمت و در آخر صفرها، دو تا صفر بطور خودکار اضافه میشود که در اصل برای دلار لازم است و برای ما لازم نیست. چطور میشود کاری کرد که این دو صفر اضافه نشوند؟ همچنین در صفحه اصلی بجای قیمت کالا نوشته میشود: رایگان. چطور میشود بجای رایگان، قیمت کالا نوشته شود؟
3- ایمیل آگهی دهنده در ضمن آگهی اش نشان داده نمیشود. چطور باید کاری کرد تا ایمیل او نشان داده شود؟
4- اگر سایت چنین تنظیم شده باشد که بدون ثبت نام آگهی ارسال شود، در اینصورت باکسی برای نوشتن شماره تلفن آگهی دهنده وجود ندارد. چطور میشود این باکس را ایجاد کرد؟
5- در بخش جستجو دو باکس برای حداقل و حداکثر قیمت وجود دارد. اما این باکس ها حداکثر چهار یا پنج رقم را میتوانند بپذیرند و نه بیشتر. چطور میشود کاری کرد که تعداد این رقمها بیشتر شود و یا اینکه اصلا این باکس ها حذف شوند چون خیلی نیاز به آنها نیست.
6- آگهی دهنده چگونه میتواند عکس پروفایل خود را آپلود کند؟
7- چگونه میشود باکس لاگین از بالای سمت چپ حذف شود و به بالای سایدبار منتقل شود؟
بابت سوالات زیادم عذر میخواهم. امیدوارم او اس کلاس فارسی روز به روز بهتر و بهتر شود و معروف تر گردد.
آدرس سایت ما: honaran.com
باتشکر
سپاس ها 7
خیلی از توضیحات شما ممنونم. همه آنچه نوشتید را با موفقیت و بسادگی انجام دادم.
فقط یک نکته میماند و آن اینکه با اینکه کدها را عوض کردم و اکنون در صفحه اصلی بجای کلمه رایگان، قیمت محصول نوشته میشود، اما همچنان در صفحات دیگر (مثلا در طبقه بندی استانها و یا در جستجو) باز هم کلمه رایگان نوشته میشود و قیمت کالا نشان داده نمیشود. لطفا اینرا هم توضیح بفرمایید که چکار کنم.
این مسئله در مورد کلمه «ویژه» در بخش آگهی های ویژه هم صادق است. یعنی در بخش آگهی های ویژه کلمه قرمز ویژه دیده میشود و من میخواهم بجای آن قیمت کالا دیده شود. ممنون میشم توضیح بفرمایید.
با تشکر
سپاس ها 101
سپاس شده 338 بار در 342 ارسال
فایلهای loop-single.php , loop-single-premium.php رو ویرایش کنید
سپاس ها 7
آن ویرایشها را انجام دادم و در بیشتر جاها درست شد. ولی اکنون در بخش آگهی های ویژه بجای قیمت کلمه «توافقی» نوشته میشود. باز هم قیمت کالا دیده نمیشود. میخواهم مثل بخش آگهی های جدید قیمت کالا دیده شود.
با تشکر
سپاس ها 101
سپاس شده 338 بار در 342 ارسال
توافقی زمانی نشون میده که قیمت صفر وارد شده باشه یا وارد نشده باشه
سپاس ها 7
۱۳۹۳-۰۴-۰۹، ۰۸:۱۸ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳-۰۴-۰۹، ۱۰:۱۵ ب.ظ، توسط khudeman.)
ولی الان اینطور نیست. چنانکه در سایت honaran.com میبینید سه تا محصول در بخش ویژه هستند که جلوی آنها نوشته شده «توافقی». ولی همان سه تا محصول در پایینتر و در بخش آگهی های جدید قیمت دارند. لطفا بگویید چه باید کرد تا در بخش آگهی ویژه مثل بخش آگهی های جدید قیمت کالا نوشته شود.
با تشکر