شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرار نگرفتن درست عکس در قالب سایت
سلام 
من قالب نیاز را برای سایتم که مربوط به osclasاست زا خریده ام ولی متاسفانه عکس ها را حجیم نمایش می دهد و در روی سایت دزست نمایش نمی دهد .برای نمایش درست آن چکار کنم ؟چه کدی را و در کجا عوض کنم ؟ 
آدر سسایت من 
workyab.ir میباشد 
ممنون .

تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  برنامه ریزی روزانه برای طراحی سایت magbot 0 780 ۱۳۹۸-۰۵-۰۹، ۰۴:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: magbot
  10 نکته برای طراحی عکس سایت magbot 1 1,155 ۱۳۹۸-۰۴-۰۵، ۱۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  duko.irامکانش هست قالب مثل این بشه alek_s3 2 1,640 ۱۳۹۵-۰۶-۰۴، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  راهنمایی در مورد ویرایش قالب و افزودن امکانات nasimesaba101 6 2,717 ۱۳۹۵-۰۳-۱۷، ۱۲:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: nasimesaba101
  مشکل با اخرین نسخه قالب bender iusce 9 5,155 ۱۳۹۳-۰۸-۲۶، ۰۱:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: peyman
  درخواست فارسی کردن قالب Auto Classifieds khudeman 1 2,443 ۱۳۹۳-۰۴-۱۱، ۰۳:۰۴ ب.ظ
Question قرار دادن شکل یا آیکون در پوسته مدرن در کنار دسته بندی ها maadcn 3 3,803 ۱۳۹۲-۰۹-۱۳، ۰۹:۵۹ ق.ظ
Exclamation درخواست فارسی سازی قالب saeid 1 2,400 ۱۳۹۲-۰۹-۰۸، ۰۱:۱۱ ب.ظ
  به هم ریختن قالب قبلی سایت بعد از آپدیت maadcn 9 11,275 ۱۳۹۲-۰۹-۰۱، ۰۴:۵۸ ب.ظ
  قرار دادن یک عکس در صفحه اول زیر هدر سایت maadcn 1 2,399 ۱۳۹۲-۰۶-۲۴، ۰۷:۳۶ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads