شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاهده فیلد اختصاصی خاص در جای انتخاب خودتان
خوب یه آموزش کاربردی دیگه در مورد فیلد اختصاصی :

کاربردی ترین استفاده این آموزش با توجه به کارنکردن پلاگین Buy and Sell در ورژن جدید هست میشه و اونم قرار دادن نوع برای آگهیتون هستش

مثلا به این صورت :
[خرید] نیازمند خرید یک دستگاه پراید 90 به بالا
[فروش ] یک دستگاه پراید
[ مزایده ] فروش دستگاه پراید
[ مناقصه ] تعمیر دستگاه پراید

یا فراخوانی یه فیلد اختصاصی در بخش مورد نظرتون هست این اموزش خدایش خیلی کاربرد داره .

ابتدا تابع زیر رو در فایل
کد php:
function cust_get_custom_field_value($name) {

$getItemMeta osc_get_item_meta();

$name '/^'$name '$/';

$index array_filter($getItemMeta, function($a) use($name)  {
        return 
preg_grep($name$a);
    });

return 
$getItemMeta[key($index)]['s_value'];

در اخر فایل functions.php قرار بدید توجه کنید که قبل <? باشه و هیچ خط اضافه ای ایجاد نکنید که براتون مشکل ایجاد نشه

خوب الان جهت نمایش فیلد اختاصی مورد نظرتون کافیه داخل فایل item.php یا item-sidebar.php قرار بدید به جای XXX می تونید نام  که برای فیلد اختاصیتون قرار دادید رو بزارید

ولی چون اکثرا فارسی می نویسید نام رو ممکنه این کد جواب نده پس در نتیجه از این کد استفاده کنید
کد php:
$cf_name 'XXX';
echo 
$cf_name ":" cust_get_custom_field_value($cf_name); 
به جای xxx که شد اسمی که می خواید نمایش داده بشه قبل فیلد اختصاصی مثلا ( تلفن ) و به جای BBB نام شناسه فیلد اختصای مورد نظرتون که به صورت انگلیسی هست رو
کد php:
$cf_name 'XXX';
$cf_slug 'BBB';
echo 
$cf_name ":" cust_get_custom_field_value($cf_slug); 

اما حالا می خوایم روش کاربردی که بالا بهش اشاره کردم رو یادتون بدم خوب کافیه فقط برید و در فایل item.php خطی که مربوط به title آگهی هست رو پیدا کنید که میشه خط پایین 
<div id="item-content">
که با یک تگ <h1> شروع شده و این کد رو بعد کار های بالا اولش قرار بدید

که باز به جای bbb نام شناسه فیلد اختصاصی که برای این کار باز کردید 
کد php:
<?php echo "[ ".cust_get_custom_field_value('BBB')." ]  "?>

از او اس کلاس با طعم بومی لذت ببرید resim

تبلیغات
ads
(۱۳۹۳-۰۷-۰۲، ۱۱:۴۳ ب.ظ)amir.01 نوشته است: خوب یه آموزش کاربردی دیگه در مورد فیلد اختصاصی :

کاربردی ترین استفاده این آموزش با توجه به کارنکردن پلاگین Buy and Sell در ورژن جدید هست میشه و اونم قرار دادن نوع برای آگهیتون هستش

مثلا به این صورت :
[خرید] نیازمند خرید یک دستگاه پراید 90 به بالا
[فروش ] یک دستگاه پراید
[ مزایده ] فروش دستگاه پراید
[ مناقصه ] تعمیر دستگاه پراید

یا فراخوانی یه فیلد اختصاصی در بخش مورد نظرتون هست این اموزش خدایش خیلی کاربرد داره .

ابتدا تابع زیر رو در فایل
کد php:
function cust_get_custom_field_value($name) {

$getItemMeta osc_get_item_meta();

$name '/^'$name '$/';

$index array_filter($getItemMeta, function($a) use($name {

return preg_grep($name$a);

});

return $getItemMeta[key($index)]['s_value'];

در اخر فایل functions.php قرار بدید توجه کنید که قبل <? باشه و هیچ خط اضافه ای ایجاد نکنید که براتون مشکل ایجاد نشه

خوب الان جهت نمایش فیلد اختاصی مورد نظرتون کافیه داخل فایل item.php یا item-sidebar.php قرار بدید به جای XXX می تونید نام  که برای فیلد اختاصیتون قرار دادید رو بزارید

ولی چون اکثرا فارسی می نویسید نام رو ممکنه این کد جواب نده پس در نتیجه از این کد استفاده کنید
کد php:
$cf_name 'XXX';
echo 
$cf_name ":" cust_get_custom_field_value($cf_name); 
به جای xxx که شد اسمی که می خواید نمایش داده بشه قبل فیلد اختصاصی مثلا ( تلفن ) و به جای BBB نام شناسه فیلد اختصای مورد نظرتون که به صورت انگلیسی هست رو
کد php:
$cf_name 'XXX';
$cf_slug 'BBB';
echo 
$cf_name ":" cust_get_custom_field_value($cf_slug); 

اما حالا می خوایم روش کاربردی که بالا بهش اشاره کردم رو یادتون بدم خوب کافیه فقط برید و در فایل item.php خطی که مربوط به title آگهی هست رو پیدا کنید که میشه خط پایین 
<div id="item-content">
که با یک تگ <h1> شروع شده و این کد رو بعد کار های بالا اولش قرار بدید

که باز به جای bbb نام شناسه فیلد اختصاصی که برای این کار باز کردید 
کد php:
<?php echo "[ ".cust_get_custom_field_value('BBB')." ]  "?>

از او اس کلاس با طعم بومی لذت ببرید resim

درود
ممنون بابت این آموزش 
من یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
توی این آموزش گفتید که کد رو توی item.php یا item-sidebar.php قرار بدید تا فراخوانی بشه.ولی من میخوام یک فیلد رو در صفحه اصلی سایتم فراخوانی کنم.
این سایت من هست pelakar.ir
من میخوام کنار لینک هر آگهی و کنار شهر و تاریخ که کنار هر آگهی نمایش داده میشه یک فیلد اختصاصی که مقدارش تمام وقت یا پاره وقت هست رو نمایش بدم.
این اموزش واسه کاری که من میخوام انجام بدم هم جواب میده؟

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [معرفی سایت] انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت در ایران drsalehclinic 0 452 ۱۴۰۰-۰۲-۱۹، ۰۳:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: drsalehclinic
  انتخاب مقدار و روش پرداخت هزینه اتریوم bitmehr 0 569 ۱۳۹۹-۱۱-۲۰، ۰۳:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  دلیل انتخاب درب ضد سرقت برای خانه یا محل کار چیست؟ seoupdate 1 614 ۱۳۹۹-۰۸-۲۲، ۰۶:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  فاکتورهای اساسی در انتخاب رنگ برای طراحی سایت sitecode 0 620 ۱۳۹۸-۰۶-۱۶، ۰۷:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sitecode
  زیبا سازی فیلد های اختصاصی amir.01 3 3,061 ۱۳۹۴-۱۱-۰۶، ۱۲:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: artabn
  مشاهده آگهی برا اساس شهر استان amir.01 0 2,192 ۱۳۹۳-۰۷-۰۱، ۰۵:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: amir.01
  مشاهده نوشته های یک دسته خاص amir.01 0 1,560 ۱۳۹۳-۰۶-۲۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: amir.01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads