شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در آپلود تصویر او اس کلاس
درود
بنده یک مشکل در آپلود تصویر دارم
ر هنگام ثبت آگهی میهمان (بدون عضویت) تصویر رو که انتخاب میکنیم برای آپلود و روی دکمه ارسال آگهی کلیک میکنیم آگی بدون ارور ثبت میشه ولی تصویر آپلود نمیشه و توی قسم مدیریت رسانه ها هم خبری ازش نیست.
اما وقتی به حساب کاربری وارد میشیم و اقدام به ثبت آگهی میکیم آگهی بدون مشکل همراه با عکس ثبت میشه.
imagemagick رو هم نصب و فعال کردیم باز هم مشکل رفع نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تبلیغات
ads
نباید مشکلی پیش بیاد در حالت ثبت نام و بدون ثبت نام چون هر دو یکی هستند شما بهترین حالت به مرورگرهای دیگه هم امتحان کنید.
مرورگر های دیگه هم امتحان شد.باز هم این مشکل وجود داره.
به نظر شما چطور میتونم رفع کنم این مشکل رو؟
شما از کدوم نسخه استفاده می کنید؟
تبلیغات
ads
سلام
من هر نسخه از اسکریپت رو نصب میکنم تصویر اگهی اپلود نمیشه و بدون عکس نشون داده میشه ودر بالای پیشخوان این پیغامو میده:
....شما فضای بسیار کمی در سمت چپ دارید، کاربران قادر به آپلود تصاویر نخواهند بود....
لطفا راهنمایی کنید.
(۱۳۹۶-۰۲-۲۵، ۰۹:۵۹ ب.ظ)fovj نوشته است: سلام
من هر نسخه از اسکریپت رو نصب میکنم تصویر اگهی اپلود نمیشه و بدون عکس نشون داده میشه ودر بالای پیشخوان این پیغامو میده:
....شما فضای بسیار کمی در سمت چپ دارید، کاربران قادر به آپلود تصاویر نخواهند بود....
لطفا راهنمایی کنید.
سلام عجب ترجمه ای شده این قسمت متاسفانه سایت اصلی هر کس میاد به عنوان مترجم قبول میکنه و ترجمه ها اخرش این میشه
جناب فضای هاست شما کم هست فضای هاست و دسترسی ها رو بررسی کنید

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل ایندکس گوگل پوسته دیوار minosweb 2 1,113 ۱۳۹۸-۰۵-۱۴، ۱۰:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: minosweb
  مشکل در آپلود عکس uhanna 2 2,044 ۱۳۹۶-۰۶-۲۱، ۰۱:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: acsan
  درخواست انجام شخصی سازی در او اس کلاس همراه با هزینه bloodthirsty 1 1,690 ۱۳۹۵-۱۰-۱۱، ۱۱:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: bloodthirsty
  مشکل 2مرتبه نمایش دادن آگهی pouyamoradi 4 1,993 ۱۳۹۵-۰۸-۱۲، ۰۶:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: jahansite
  مشکل در نمایش مقدار یک فیلد سفارشی bloodthirsty 1 1,322 ۱۳۹۵-۰۸-۰۵، ۱۱:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل تایید شدن آگهی قبل از تایید pouyamoradi 1 1,387 ۱۳۹۵-۰۷-۲۹، ۱۱:۱۱ ق.ظ
  مشکل با اخرین نسخه قالب bender iusce 9 5,155 ۱۳۹۳-۰۸-۲۶، ۰۱:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: peyman
  چند تا مشکل در پوسته saeli 6 3,758 ۱۳۹۳-۰۵-۱۲، ۰۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: saeli
  از کجا میشه پوسته‌های فارسی او اس کلاس رو خرید؟ Sooshiant 3 3,664 ۱۳۹۳-۰۲-۱۸، ۰۴:۱۲ ب.ظ
  مشکل در بخشهای فارسی شده silver21 7 5,415 ۱۳۹۲-۱۲-۲۶، ۰۳:۲۲ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads