شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در آگهی هایی که کاربر ویرایش میکنه و خودکار در سایت درج میشه
با سلام خدمت اساتید محترم

من او اس کلاس نصب کردم و قالب دیوارچه خریداری نموده ام و هم اکنون چند مواردی هست که بد میشه اگر اینطور بمونه:

1- ویرایش آگهی توسط کاربر ( وقتی که کاربر آگهی خودش ویرایش میکنه و بروزرسانی می زنه آگهیش بعد از این عمل خودکار تغییر میکنه یعنی بدون بررسی مجدد مدیر انتشار میشه) باید طوری باشه که بعد از ویرایش هم آگهی غیر فعال بشه یا همون اطلاعات قبلی نشون بده تا مدیر بتونه مجدد بررسی کنه و تایید کنه.
2- چطور می تونم قالب دیوارچه وقتی میزنم نمایش آخرین آگهی ها نمایش میده روی باکس آگهی ها تاریخش بزنه برای مثال بزنه 4 دقیقه پیش ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۹-۰۶، ۰۴:۳۹ ب.ظ)ali1395 نوشته است: با سلام خدمت اساتید محترم

من او اس کلاس نصب کردم و قالب دیوارچه خریداری نموده ام و هم اکنون چند مواردی هست که بد میشه اگر اینطور بمونه:

1- ویرایش آگهی توسط کاربر ( وقتی که کاربر آگهی خودش ویرایش میکنه و بروزرسانی می زنه آگهیش بعد از این عمل خودکار تغییر میکنه یعنی بدون بررسی مجدد مدیر انتشار میشه) باید طوری باشه که بعد از ویرایش هم آگهی غیر فعال بشه یا همون اطلاعات قبلی نشون بده تا مدیر بتونه مجدد بررسی کنه و تایید کنه.
2- چطور می تونم قالب دیوارچه وقتی میزنم نمایش آخرین آگهی ها نمایش میده روی باکس آگهی ها تاریخش بزنه برای مثال بزنه 4 دقیقه پیش ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

برای مورد یک بزودی پلاگینی منتشر میشه
برای مورد دوم از تابع زیر استفاده کنید و در فایل صفحه اصلی خود قرار بدید 
کد php:
<?php echo human_time_diff(date("U",strtotime(osc_item_pub_date()))); ?> پیش 
با سلام مجدد
ممنون از آقا مرتضی
کی ان اشالله تموم میشه برای ویرایش ؟

من کد گذاشتم ولی آگهی های معمولی درست نشون میده ولی آگهی های ویژه مشکل داره

خودتون ملاحضه بفرمایید.

harajicity.ir

با تشکر فراوان
آگهی ویژه میزنه 47 سال پیش
ولی آگهی معمولی درست نشون میده
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۹-۰۷، ۱۰:۳۴ ق.ظ)ali1395 نوشته است: آگهی ویژه میزنه 47 سال پیش
ولی آگهی معمولی درست نشون میده

برای آگهی های وبژه به جایosc_item_pub_date() از osc_premium_pub_date() استفاده کنید
تشکر فراوان

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی سایت دانلود آهنگ جدید ایرانی sibiloo 1 656 ۱۴۰۰-۰۴-۲۴، ۰۵:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mohamadrezairani
  بهترین صرافی خرید ترون باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟ bitmehr 0 576 ۱۴۰۰-۰۲-۱۱، ۰۲:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  ترون چه هدف هایی دارد ؟ bitmehr 0 411 ۱۴۰۰-۰۱-۲۴، ۰۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  چند وقت یکبار باید سایت خود را آپدیت کنیم ؟ signco 0 581 ۱۳۹۹-۱۲-۰۹، ۰۸:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: signco
  وبسایت فروشگاهی باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ vid-services 0 470 ۱۳۹۹-۱۱-۲۲، ۰۹:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: vid-services
  طراحی سایت دیجی کالا پول ساز ترین در دهه اخیر marjannn 2 1,153 ۱۳۹۹-۱۱-۰۸، ۱۱:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: sport
  معایب و مزایای سقف وافل در سایت بنی تک nazgol1369 0 581 ۱۳۹۹-۰۹-۱۵، ۱۲:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
  مشکل در نمایش اعشار wiseman10 1 671 ۱۳۹۹-۰۷-۲۶، ۰۵:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: wiseman10
  طراحی سایت چیست؟ majid 0 620 ۱۳۹۹-۰۶-۳۰، ۰۴:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: majid
  طراحی سایت ساین signco 0 571 ۱۳۹۹-۰۶-۲۶، ۱۰:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: signco

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات