۱۳۹۲-۰۸-۲۰، ۰۴:۰۰ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید . لطفا کمکم کنید. وقتی به آگهی تصویر اضافه میکنم اگهی ثبت نمیشه ولی بدون تصویر ثبت میشه . مشکلش از کجاسات اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
مشکل در افزودن تصویر به آگهی
|
||||||
۱۳۹۲-۰۸-۲۰، ۰۴:۰۰ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید . لطفا کمکم کنید. وقتی به آگهی تصویر اضافه میکنم اگهی ثبت نمیشه ولی بدون تصویر ثبت میشه . مشکلش از کجاسات اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه
۱۳۹۲-۰۸-۲۰، ۰۸:۰۸ ب.ظ
ادرس سایت چیه مشکل از هاست اینا نباشه
۱۳۹۲-۰۹-۱۵، ۰۷:۳۶ ق.ظ
سلام مشکل ارسال عکس برطرف شد؟
سلام. من هم همین مشکل رو دارم.
تصویر خطا: ![]() کد: ini_set('upload_tmp_dir','/home3/newkarir/p30press.ir/ads/oc-content/uploads'); این کد رو هم به config.php اضافه کردم اما جواب نداد. یعنی امکانش هست که چون اسکریپت در روت سایت نصب نشده این مشکل به وجود اومده باشه؟
۱۳۹۲-۰۹-۱۹، ۰۲:۳۵ ب.ظ
این مورد به هاست برمیگرده شما اینو هم تست کنید تو مدیریت در قسمت تنظیمات - رسانه - ImageMagick رو فعال کنید و تست کنید.
(۱۳۹۲-۰۹-۱۹، ۰۲:۳۵ ب.ظ)morteza نوشته است: این مورد به هاست برمیگرده شما اینو هم تست کنید تو مدیریت در قسمت تنظیمات - رسانه - ImageMagick رو فعال کنید و تست کنید.دقیقاً میخواستم این کارو انجام بدم اما تیکش غیرفعال بود چطور باید فعال کرد؟ ImageMagick بارگذاری نشده است برای استفاده از osclass باید safe mode خاموش باشه؟
۱۳۹۲-۰۹-۱۹، ۰۷:۴۰ ب.ظ
۱۳۹۲-۰۹-۲۰، ۰۳:۰۵ ق.ظ
(۱۳۹۲-۰۹-۱۹، ۰۷:۴۰ ب.ظ)morteza نوشته است:safe mode رو هم off کردم اما باز هم فایده ای نداشت. این تاپیک ها رو هم قبلاً زیر و رو کردم.نقل قول: ImageMagick بارگذاری نشده استدر هاست باید فعال باشه اگر امکان داره بیشتر در مورد فعال سازی ImageMagick توضیح بدید.
۱۳۹۲-۰۹-۲۰، ۱۱:۲۰ ق.ظ
نقل قول: اگر امکان داره بیشتر در مورد فعال سازی ImageMagick توضیح بدید.مربوط به سرور میشه فکر کنم تو این تایپیک فکر کنم توضیح دادن |
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
مشکل در نمایش اعشار | wiseman10 | 1 | 247 |
۱۳۹۹-۰۷-۲۶، ۰۵:۱۹ ق.ظ آخرین ارسال: wiseman10 |
|
![]() |
نوشته ی آگهی های بیشتر | mboy | 2 | 1,551 |
۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: nazgol1369 |
![]() |
تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی | salar810 | 3 | 1,111 |
۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ آخرین ارسال: fmohsen |
![]() |