شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در تغییر قالب
موقع تغییر قالب قالب جدید انتخاب نمیشه و همون قبلی می مونه.طبق عکس
قالب رو از اول آپلود کردم نشد
از اف تی پی آپلود کردم نشد
دسترسی همه 775 هست به همه فولدرا

فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)

تبلیغات
ads
این مشکل رو هم توی سایت مرجع هم گزارش داده بودند فعلا راه حلی نیست شما قالبی رو که اضافه کردید رو حذف کنید و قالب پیش فرض باشه بعد قالبی دیگه اضافه کنید شاید قالبی که اضافه کردید مشکل داره
الان چک کردم فکر کنم قالب شما درست انتخاب نمیشه یعنی در دیتابیس درست ثبت نمیشه مثل اینکه قالب شما قبلا با یه اسمی ثبت بود بعد اطلاعات داخلش حذف شده دوباره قالبی با اسم دیگه ساخته شده و سیستم نمیتونه اون قالب ثبت کرده رو پیدا کنه Exclamation
(۱۳۹۲-۰۸-۰۱، ۰۵:۳۹ ب.ظ)morteza نوشته است: این مشکل رو هم توی سایت مرجع هم گزارش داده بودند فعلا راه حلی نیست شما قالبی رو که اضافه کردید رو حذف کنید و قالب پیش فرض باشه بعد قالبی دیگه اضافه کنید شاید قالبی که اضافه کردید مشکل داره
الان چک کردم فکر کنم قالب شما درست انتخاب نمیشه یعنی در دیتابیس درست ثبت نمیشه مثل اینکه قالب شما قبلا با یه اسمی ثبت بود بعد اطلاعات داخلش حذف شده دوباره قالبی با اسم دیگه ساخته شده و سیستم نمیتونه اون قالب ثبت کرده رو پیدا کنه Exclamation
دقیقا این اتفاق موقع انتخاب یک قالب دیگه میفته
و از همه جالبتر این که این اتفاق فقط در این سرور میفته.یه تنظیمی کشی چیزی در سرور مشکل داره.که البته باز هم مشکل اصلی از خود اسکریپت هست

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قالب تزريق پلاستيك چه كاربردي دارد طراحی سایت 0 319 ۱۳۹۹-۰۹-۰۲، ۰۲:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: طراحی سایت
  مشکل در نمایش اعشار wiseman10 1 392 ۱۳۹۹-۰۷-۲۶، ۰۵:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: wiseman10
  چه عاملی باعث تغییر رنگ پی وی سی میشود؟ leseom 0 337 ۱۳۹۹-۰۴-۱۰، ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  [حل شد] اجاره قالب وافلل charming 0 493 ۱۳۹۸-۱۲-۲۱، ۱۰:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: charming
  خرید قالب های تولید شده دارکوب sitedarr 0 679 ۱۳۹۸-۰۳-۲۹، ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sitedarr
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,327 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
Question مشکل در درج آگهی FirstLine 4 1,410 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل با اعداد فارسی salar810 1 865 ۱۳۹۷-۰۲-۱۳، ۰۹:۲۵ ق.ظ
  تغییر صفحه بعد از ارسال اگهی salar810 1 1,049 ۱۳۹۷-۰۲-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
Smile مشکل در ارسال اگهی 8077 1 1,211 ۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۲:۲۶ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات