۱۳۹۲-۱۰-۲۸، ۱۲:۳۱ ب.ظ
سلام هنگام نصب این ارور را می دهد مشکل از کجاست ؟
Osclass database server is not available.
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
مشکل در دیتابیس
|
|||||||||
۱۳۹۲-۱۰-۲۸، ۱۲:۳۱ ب.ظ
سلام هنگام نصب این ارور را می دهد مشکل از کجاست ؟
[rtl]سلام[/rtl]
[rtl]این خطا برای عدم دسترسی به پایگاه داده هست.[/rtl] [rtl]ابتدا فایل config-sample.php را به config.php تغییر نام دهید.[/rtl] [rtl]در هاست خود یک دیتابیس (پایگاه داده) جدید ایجاد کنید.[/rtl] [rtl]اطلاعات پایگاه داده خود را در فایل config.php به شکل زیر وارد کنید:[/rtl] [rtl]در قسمت [/rtl] [rtl]'database_name'[/rtl] [rtl]'نام پایگاه داده'،[/rtl] [rtl]در قسمت [/rtl] [rtl]'username'[/rtl] [rtl]'نام کاربری پایگاه داده'[/rtl] [rtl]و در قسمت[/rtl] [rtl]'password'[/rtl] [rtl]'رمز عبور پایگاه داده'[/rtl] [rtl]را وارد کرده و بعد اقدام به نصب او اس کلاس کنید.[/rtl] [rtl]چنانچه مشکل دیگری داشتید همینجا مطرح کنید.[/rtl] [rtl]موفق باشید.[/rtl]
۱۳۹۲-۱۱-۰۸، ۱۱:۴۱ ق.ظ
مال من نصب کردم این ارور میده همراه با اسم سایت
We are sorry for any inconvenience. .::0KEY::.::NIAZ::. is undergoing maintenance..
۱۳۹۲-۱۱-۰۸، ۱۱:۴۸ ق.ظ
فکر کنم شما او اس کلاس رو در حالت تعمیر گذاشتید شما وارد مدیریت شوید و حالت تعمیر رو غیرفعال کنید.
۱۳۹۲-۱۱-۰۸، ۱۲:۵۳ ب.ظ
اره داداش درسش کردم مرسی
فقد ی چیزی داداش اون اسکریپت که بم گفتی دونلود کن دانلود کردم نصب کردم بابا این که فارسی نیست نسخه 3.3.2
۱۳۹۳-۰۴-۳۱، ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلام برا من این ارورو میده
جدولهای با نام مشابه در پایگاه داده وجود دارد. پیشوند جدول و یا پایگاه داده را تغییر دهید و دوباره امتحان نمایید. لطفا کمک کنید
۱۳۹۳-۰۴-۳۱، ۱۱:۳۷ ق.ظ
خب خودش میگه قبلا رو اون دیتابیس نصب شده یا پیشوند رو عوض کن یا دیتابیس جدید بسازید
۱۳۹۳-۰۴-۳۱، ۰۸:۲۹ ب.ظ
پیشوند چیرو عوض کنم اگه میشه مثال بزنید وارد نیستم خوب
۱۳۹۳-۰۴-۳۱، ۰۸:۵۷ ب.ظ
خوب ساده ترین راه اینه که دیتابیس جدید بسازی
اگه نه پیشوند رو زمانی که نصب می کنی اطلاعات دیتابیس رو میدی وصل بشه اونجا نوشته پیشوند _oc اونو به کلمه دلخواه ات تغییر بده مثلا _faos
۱۳۹۳-۰۴-۳۱، ۰۹:۴۰ ب.ظ
بازم نشد آقای مرتضی پ ام خصوصی دادم ممنون میشم کمک کنید
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
[حل شد] حل مشکل ارقام قیمت در او اس کلاس | asi | 3 | 1,256 |
۱۳۹۹-۰۴-۲۸، ۱۲:۴۸ ب.ظ آخرین ارسال: nazgol1369 |
|
مشکل در نصب اسکریپت و خطای 500 | dark_boy99 | 3 | 2,970 |
۱۳۹۶-۰۷-۰۴، ۰۱:۳۸ ق.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
مشکل در نصب | pooria83 | 2 | 1,526 |
۱۳۹۶-۰۵-۱۵، ۱۰:۵۸ ب.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
مشکل در نصب و ارور نمی توان ساختار پایگاه داده را ایجاد کرد. خطای شماره: 1067 | milad000cu | 1 | 2,119 |
۱۳۹۶-۰۵-۰۴، ۱۰:۴۰ ق.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
مشکل در دیتابیس | Reza.attacker | 7 | 3,201 |
۱۳۹۵-۰۴-۰۲، ۰۸:۲۵ ب.ظ آخرین ارسال: Reza.attacker |
|
مشکل در نصب بر روی لوکال هاست خطای 1452 | pese | 1 | 2,328 |
۱۳۹۴-۰۷-۲۲، ۰۱:۲۰ ب.ظ آخرین ارسال: pese |
|
مشکل نصب نشدن و ارور not found | shabad | 1 | 2,351 |
۱۳۹۴-۰۶-۱۸، ۰۵:۱۷ ب.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
مشکل در نصب | tomjerry | 0 | 2,042 |