شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در دیتابیس
سلام دوستان من یه مشکل دارم موقع نصب ... این ارور رو میده 

نقل قول: Osclass database server is not available. Need more help?
 فایل کانفیگ هم درست تنظیم شده  .. مشکل از کجاس  Sad
تبلیغات
ads
شما مطمئن باشید که موارد ارتباط با دیتابیس رو درست انجام میدین مثلا در بعضی هاست ها به جای localhost یا ای پی مربوط به دیتابیس رو وارد کنید یا خودش نوشته در قسمت دیتابیس
درود ادمین ... والا درست ست کردم ای پی رو فایل کانفیگ رو وقتی به config.php تغییر اسم میدم این ارور رو میده وقتی هم اسم پیشفرض خودش رو میزارم موقع اینستال باز این ارور میاد :|
باید بررسی کنید کاربری که برای دیتابیس قرار دادین دسترسی های لازم رو بهش دادین باید تست کنید اگه هاست رایگان باشه صدرصد مشکل ایجاد میکنه چون سازگار نیستن اغلب
 سپاس شده توسط Reza.attacker
تبلیغات
ads
در لوکال هاست اگر استفاده مطمئن باشید که دیتابیستون کار میکنه توی xampp باید رنگ mysql به رنگ سبز در بیاد تا کار کنه.
 سپاس شده توسط Reza.attacker
(۱۳۹۵-۰۴-۰۲، ۰۲:۱۶ ب.ظ)morteza نوشته است: شما مطمئن باشید که موارد ارتباط با دیتابیس رو درست انجام میدین مثلا در بعضی هاست ها به جای localhost یا ای پی مربوط به دیتابیس رو وارد کنید یا خودش نوشته در قسمت دیتابیس

ممنون مشکلم حل شد .. یه مشکل دیگه هست وقتی کاربران رو داخل پنل میزنم این صفحه میاد مشکل از چیه resim

مشکل دوم هم اینه وقتی کاربر یوزر یا پسورد رو اشتباه میزنه پیغام میده کاربر ایکس :| یا کاربر ایکس باید ادمین شمارو تایید کنه بجای اسم یوزر 

resim
شما دیباگ رو فعال کنید ببینید به چه چیزهایی خطا میده معلومه که توی لوکال هاست بعضی پیش نیاز ها فعال نیست

بعد اون کاربر x نیست قالب شما درست فارسی سازی نشده اون علامت حذف منوی هشدار هست.
تبلیغات
ads
دیباگ از کدوم قسمت فعال کنم عزیز؟ بعدش اگه رویه لوکال دیگه نصب کنم ممکنه درست بشه؟

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [حل شد] حل مشکل ارقام قیمت در او اس کلاس asi 3 1,256 ۱۳۹۹-۰۴-۲۸، ۱۲:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
  مشکل در نصب اسکریپت و خطای 500 dark_boy99 3 2,971 ۱۳۹۶-۰۷-۰۴، ۰۱:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در نصب pooria83 2 1,530 ۱۳۹۶-۰۵-۱۵، ۱۰:۵۸ ب.ظ
  مشکل در نصب و ارور نمی توان ساختار پایگاه داده را ایجاد کرد. خطای شماره: 1067 milad000cu 1 2,122 ۱۳۹۶-۰۵-۰۴، ۱۰:۴۰ ق.ظ
  مشکل در دیتابیس maji 15 8,942 ۱۳۹۵-۰۴-۰۸، ۰۱:۴۶ ب.ظ
  مشکل در نصب بر روی لوکال هاست خطای 1452 pese 1 2,332 ۱۳۹۴-۰۷-۲۲، ۰۱:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: pese
  مشکل نصب نشدن و ارور not found shabad 1 2,354 ۱۳۹۴-۰۶-۱۸، ۰۵:۱۷ ب.ظ
  مشکل در نصب tomjerry 0 2,043 ۱۳۹۴-۰۲-۲۷، ۰۸:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: tomjerry
  مشکل در نصب hami73 9 5,526 ۱۳۹۳-۱۲-۱۳، ۰۹:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: dark_boy99

پرش به انجمن: