شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در سایز عکس در پوسته wizestate
سلام خسته نباشید
من با قالب wizestate کار میکنم جهت مشاور املاک ولی مشکلی دارم که نتونستم حل کنم ممنون میشم کمک کنید
در زمانی که درج آگهی داریم در سایت چیدمان آگهی ها در زمانی که عکس نداره تغییر میکنه
توی عکس مشخص هست .
لطفا رهنمایی بفرمایید

آدرس سایت : http://www.qazvinamlaak.ir

resim
resim
  پاسخ
تبلیغات
ads
دوستان و ادمین های گل حد اقل منو راهنمایی کنید بفهمیم که یه کسی هست مارو میبینه
من الان میخام اپلیکیشن این اسکریپت رو بخرم ولی اینطوری باید تو فکر یه اسکریپت دیگه باشم
  پاسخ
سلام
برای عکس های خود ارتفاع ثابت در نظر بگیرید و یا از کد زیر استفاده کنید و ارتفاع ثابت بدید بهش

کد:
.figure {
   height: 200px;
}
  پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چندین مشکل در قالب دیوارچه ali1395 8 2,629 ۱۳۹۸-۱۲-۰۳، ۰۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: niloofar73
  مشکل در ارز "ریال" mavali 3 3,400 ۱۳۹۳-۰۷-۲۰، ۰۶:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: baneweb.com
  پوسته کاملا فارسی و اصلاح شده bender black iusce 3 3,885 ۱۳۹۳-۰۶-۰۴، ۰۲:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: iusce
  پوسته اصلاح شده newcorp iusce 2 3,086 ۱۳۹۳-۰۵-۰۵، ۰۶:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: iusce

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads