شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در نصب پلاگین پرداخت
Exclamation 
سلام.من وقتی میخوام پلاگین پرداخت رو نصب کنم با ارور زیر رو به رو میشم:

افزونه نمی‌توانست نصب شود زیرا: Error importSQL::ModelPayment

payment/struct.sql

در اینترنت گشتم به این پاسخ رسیدم که باید تمامی جداولی که مربوط به payment هستند رو خالی کنم ، این کار رو انجام دادم اما مشکلم حل نشد.راه حل این مشکل چیه؟ Huh
  پاسخ
تبلیغات
ads
شما باید جداولی که مربوط به peyment هست رو باید حذف کنین
  پاسخ
 سپاس شده توسط mboy

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین ویرایش فیو ایکون agahikoob 1 1,266 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Question پلاگین افزودن پنجره لینک سایت agahikoob 1 1,127 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۰۹ ق.ظ
Information پلاگین تایین تاریخ انقضا اگهی ها agahikoob 3 2,228 ۱۳۹۷-۰۳-۲۲، ۱۰:۵۷ ق.ظ
  پلاگین Rich edit اضافه کردن ادیتور به ارسال آگهی amir.01 7 3,470 ۱۳۹۶-۱۰-۱۶، ۱۲:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  درخواست پلاگین نشان کردن آگهی ali1395 1 1,453 ۱۳۹۶-۰۸-۲۹، ۱۰:۲۸ ب.ظ
  پلاگین غیر اجباری کردن فیلد ایمیل در ارسال آگهی morteza 10 4,600 ۱۳۹۶-۰۸-۱۹، ۰۴:۵۶ ب.ظ
  پلاگین پرداخت آنلاین نسخه حرفه ای morteza 2 1,863 ۱۳۹۶-۰۶-۰۲، ۰۸:۳۱ ب.ظ
  پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس morteza 7 3,353 ۱۳۹۶-۰۳-۲۶، ۰۳:۱۱ ب.ظ
  بروزرسانی پلاگین پرداخت آنلاین برای ویژه کردن آگهی ها morteza 7 3,916 ۱۳۹۶-۰۲-۰۳، ۱۲:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: zxc395
  پلاگین نقشه سایت جدید fmohsen 2 1,710 ۱۳۹۵-۰۸-۲۸، ۰۷:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fmohsen

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads