شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشگل در نصب او اس کلاس
سلام.
من دارم او اس کلاس فارسی رو در سیستم عامل لینوکس توزیع اوبونتو و برنامه lamp نصب میکنم. بعد از وارد کردن اطلاعات پایگاه داده و دیتابیس با این ارور مواجه میشم :
Error

Can't create the database structure. Error number: 1067
حتی بعد از اینکه پسورد و نام کاربری پایگاه داده رو بهش میدم تا خودش دیتابیس رو بسازه با این ارور مواجه میشم Angry Huh
ممنون میشم کمکم کنید   Heart

فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)

تبلیغات
ads
خب به نظر بنده اگر دیتابیس رو بسازید بعد تو نصب اواس کلاس معرفی کنید مشکلتون حل بشه
 سپاس شده توسط morteza

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [حل شد] حل مشکل ارقام قیمت در او اس کلاس asi 3 1,237 ۱۳۹۹-۰۴-۲۸، ۱۲:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
  نصب او اس کلاس در پوشه جدید در هاست و ارسال نشدن ایمیل انقضا esfahanrasane 1 1,581 ۱۳۹۵-۰۹-۱۰، ۰۳:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  نصب اواس کلاس artabn 1 2,107 ۱۳۹۴-۰۸-۱۷، ۰۵:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: danood1156
  درخواست آموزش ارتقای او اس کلاس 3.1 به 3.2 maadcn 1 2,660 ۱۳۹۲-۰۸-۰۵، ۱۲:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  درخواست قراردادن قابلیت بروزرسانی برای او اس کلاس درحال ترجمه maadcn 0 2,049 ۱۳۹۲-۰۵-۱۵، ۱۰:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: maadcn

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads