شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی افزونه های او اس کلاس
Smile 
سلام دوستانSmile
از اونجایی که خودمم دارم از این اسکریپت قدرتمند و البته رایگان استفاده می کنمHeart تصمیم گرفتم تا معرفی کوتاه افزونه های او اس کلاس رو بصورت فارسی (تا جایی که بلد باشم) رو در این قسمت قرار بدم تا به امید خدا شروعی برای آموزش پلاگینها تو انجمن باشه.
امیدوارم کاستی هام رو به بزرگواریتون ببخشید و هرجا اشتباه داشتم، درستش کنید و بهم بگید تا یاد بگیرمBig Grin.

اولین افزونه:
اَد ایمپورتر یا وارد کننده آگهی:

این افزونه به شما اجازه وارد کردن آگهی ها را از منابع دیگه میده. یعنی اگه شما یه وبسایت تبلیغاتی با یه دیتابیس و یه سی ام اس (برنامه های مدیریت اطلاعات تحت وب) دیگه دارین، با این پلاگین در چند گام ساده می تونید تو او اس کلاس همه آگهی هاتون رو داشته باشید.
روش کار هم به این شکله که ابتدا بایداگهی هاتون رو بصورت فایل با پسوند .xml طبق نمونه فایل موجود در خود افزونه (example.xml) در بیارید و بعد از طریق مدیریت او اس کلاس در سایتتون اونها رو آپلود و درون ریزی کنید.

آدرس صفحه دانلود رایگان افزونه :
http://market.osclass.org/plugins/ad-importer_53

آدرس صفحه پرسش و پاسخ افزونه :
http://dev.osclass.org/2012/08/29/import...es-easily/

اگر مشکلی داشتید بگین تا من و دوستان راهنماییتون کنیم (البته تا جایی که بلد باشم).

نکته: البته من توصیه می کنم قبل از هر کاری از دیتابیس بکاپ بگیرید.
موفق باشید.Smile
 سپاس شده توسط morteza ، alek_s3
تبلیغات
ads
سلام
یه فایل با پسوند XML  اگهی کسی داره وارد سایتم کنم
فایل رو باید درست کنین فایل آماده ای پیدا نمیکنین اگه شما درست کردن واسه ما هم اشتراک بگذارینBig Grin
 سپاس شده توسط omidyesil ، root ، scucloob

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads