شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی سایت یخچال صنعتی | تولید و فروش انواع یخچال و فریزر های صنعتی
شرکت یونیک یکی از بهترین و معتبر ترین شرکت های تولید و فروش انواع یخچال و فریزر های صنعتی ، انواع تاپینگ و همچنین شیر سرد کن های بزرگ و کوچک است که همه با کیفیت های بالا و قیمت های مناسب و بدون واسطه به دست مشتریان عزیز میرسند.
لازم به ذکر است که تمامی محصولات ما دارای 2 سال گارانتی و خدمات پس از فروش هستند.
برای مشاهده انواع محصولات شرکت یونیک و مشخصات آنها وارد لینک زیر شوید.

https://unique-cold.com/
تبلیغات
ads
واقعا شرکت خوبیه ولی تو تعمیر نتونسته خودشو خوب نشون بده دلیلش رو نمیدونم ولی من بعد چند بار رفتن برای تعمیر دیگه منصرف شدم هر بار که میرفتم بعد یه ماه یه قسمت دیگه خراب میشد تا رفتم به به تعمیرات یخچال فریزر ال جی دیبا خیلی خوشحال بودم که دیگه نیاز نیست برگردم جا دیگه

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مرکز تعمیر انواع مدل تلویزیون led و lcd rahado 0 598 ۱۴۰۰-۰۷-۰۸، ۰۱:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: rahado
  پارتیشن های شیشه ای و انواع آن ها espadoor 0 611 ۱۴۰۰-۰۷-۰۶، ۰۷:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: espadoor
  از کجا تعمیرگاه و نمایندگی معتبری را برای تعمیر تخصصی یخچال پیدا کنیم؟ rahado 0 577 ۱۴۰۰-۰۷-۰۵، ۰۲:۳۲ ق.ظ
  انواع بازی درمانی با پرستار کودک در منزل valahomecare 0 633 ۱۴۰۰-۰۷-۰۴، ۰۵:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: valahomecare
  انواع میلگرد ahan_furush 0 498 ۱۴۰۰-۰۶-۲۸، ۰۵:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ahan_furush
  انواع شیشه در ساخت پارتیشن اداری partitionsaz 0 630 ۱۴۰۰-۰۶-۲۷، ۰۴:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: partitionsaz
  تعمیرگاه یخچال فریزر های سامسونگ در تهران rahado 0 511 ۱۴۰۰-۰۶-۲۶، ۰۴:۲۶ ب.ظ
  عملکرد فوق العاده هوآوی در فروش گوشی های پرچمدار با وجود تحریم های آمریکا zohreh-kamali 0 481 ۱۴۰۰-۰۶-۲۶، ۰۱:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zohreh-kamali
  فروش بک لینک tablooaraz 21 13,262 ۱۴۰۰-۰۶-۲۳، ۰۲:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: iraqiranbiz
  فروش انواع قهوه تازه رست شده مانگ miladh2 0 486 ۱۴۰۰-۰۶-۲۲، ۰۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: miladh2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads