شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موارد انحلال شرکت سهامی
#1
طبق مفاد ماده 199 لایحه قانونی، شرکت های سهامی در موارد ذیل منحل می شود :
1- وقتی که شرکت موضوعی را که برای آن تشکیل شده است ، انجام ندهد یا انجام آن غیر ممکن شده باشد. 
2- در صورتی که شرکت برای مدت معینی تشکیل گردیده است و آن مدت منقضی شده باشد، مگر این که مدت قبل از انقضاء تمدید شده باشد. 
3- در صورت ورشکستگی شرکت 
4- در هر موقع که مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام به هر علتی رای به انحلال شرکت بدهد. 
5- در صورت صدور حکم قطعی دادگاه ( انحلال قضایی )

انحلال قضایی
به موجب ماده (201) لایحه قانونی، در موارد ذیل و بر این اساس که هر ذینفعی می تواند انحلال شرکت را از دادگاه بخواهد؛ صورت می پذیرد :
1- در صورتی که تا یک سال پس از به ثبت رسیدن شرکت ، هیچ اقدامی جهت انجام موضوع آن صورت نگرفته باشد و نیز در صورتی که فعالیت های شرکت در مدت بیش از یک سال متوقف شده باشد. 
2- در صورتی که مجمع عمومی سالانه برای رسیدگی به حساب های هر یک از سال های مالی تا ده ماه از تاریخی که اساسنامه تعیین کرده است؛ تشکیل نشده باشد. 
3- در صورتی که سمت تمام یا بعضی از اعضای هیئت مدیره و همچنین سمت مدیر عامل شرکت طی مدتی زائد بر شش ماه بلاتصدی مانده باشد. 
4- در مورد بندهای یک و دو ماه ( 199 ل. ا. ق. ت ) در صورتی که مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام جهت اعلام انحلال شرکت تشکیل نشود و یا رای به انحلال شرکت ندهد. 
همچنین به موجب ماده ( 202 ) لایحه قانونی در مورد بندهای یک و دو و سه ماده ( 201) قانون مذکور، دادگاه بلافاصله بر حسب مورد به مراجعی که طبق اساسنامه و این قانون صلاحیت اقدام دارند؛ مهلت متنابهی که حداکثر از شش ماه تجاوز نکند، می دهد تا در رفع موجبات انحلال اقدام نمایند. در صورتی که ظرف مهلت مقرر موجبات انحلال رفع نشود، دادگاه حکم به انحلال شرکت می دهد.

انحلال در صورت ورشکستگی
انحلال شرکت در صورت ورشکستگی و همچنین تصفیه امور آن، تابع مقررات مربوط به ورشکستگی است. مواد (200) و (203) لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت اعلام می دارد که امر تصفیه با مدیران شرکت است ، مگر آن که در اساسنامه و یا مجمع عمومی فوق العاده ترتیب دیگری مقرر شده باشد. 
به موجب ماده ( 205 ل. ا. ق. ت ) هر گاه و به هر علت مدیر تصفیه تعیین نشده باشد یا تعیین شده ولی به وظایف خود عمل نکند، هر  ذینفعی حق دارد تعیین مدیر تصفیه را از دادگاه بخواهد . در مواردی نیز که انحلال شرکت به موجب حکم دادگاه صورت می گیرد، مدیر تصفیه را از دادگاه ضمن صدور حکم انحلال شرکت، تعیین خواهد نمود. 
در ضمن شرکت های سهامی به محض انحلال ، شرکت های درحال تصفیه محسوب می شوند و باید در ادامه نام شرکت ، همه جا عبارت " در حال تصفیه " ذکر شود و نام مدیر یا مدیران تصفیه در کلیه اوراق و آگهی های مربوط به شرکت قید گردد. 
به موجب ماده (208 ل. ا. ق. ت ) تا خاتمه امر تصفیه، شخصیت حقوقی شرکت جهت انجام امور مربوط به تصفیه باقی خواهد ماند. مدیران تصفیه موظف به خاتمه دادن کارهای جاری و اجرایی تعهدات و وصول مطالبات و تقسیم دارایی های شرکت می باشند. 
هر گاه برای اجرای تعهدات شرکت، معاملات جدیدی لازم شود، مدیران تصفیه انجام خواهند داد. تصمیم راجع به انحلال و اسامی مدیر یا مدیران تصفیه و نشانی آن ها باید ظرف مدت پنج روز از طرف مدیران تصفیه به مرجع ثبت شرکت ها اعلام شود، تا پس از ثبت برای اطلاع عموم در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشاری که اطلاعیه ها توسط آخرین مجمع عمومی عادی و قبل از انحلال تعیین شده است. 
لازم به یادآوری است طبق ماده ( 211 ل. ا. ق. ت ) از تاریخ تعیین مدیر یا مدیران تصفیه اختیارات هیئت مدیره شرکت خاتمه می یابد و تصفیه شرکت شروع می شود. مدیران تصفیه باید کلیه اموال و دفاتر و اوراق و اسناد مربوط به شرکت را تحویل گیرند و بلافاصله امر تصفیه شرکت را عهده دار شوند. 
ماده ( 214 ل. ا. ق. ت ) اظهار می دارد ؛ چنانچه مدت ماموریت مدیر یا مدیران تصفیه خاتمه یافته باشد و امر تصفیه هنوز خاتمه نیافته باشد؛ مدیر یا مدیران تصفیه باید با ذکر علل و جهات خاتمه نیافتن امور شرکت ، مهلت اضافی را که برای خاتمه دادن به امر تصفیه ضروری می دانند و تدابیری را که جهت پایان دادن به امر تصفیه در نظر گرفته اند به اطلاع مجمع عمومی صاحبان سهام برسانند و تمدید ماموریت خود را خواستار شوند. 
بر اساس مااده ( 215 ل. ل.ا. ق. ت ) هر گاه مدیر یا مدیران تصفیه توسط دادگاه تعیین شده باشند؛ مدت ماموریت آنان با رعایت شرایط مندرج در همین ماده قانون با دادگاه خواهد بود. در ضمن مدیر یا مدیران تصفیه، توسط همان مرجعی که آنان را انتخاب کرده اند قابل عزل می باشند. 

دلایل انحلال شرکت سهامی
تبلیغات
ads
#2
پرستار سالمند در منزل دستمزد پرستار بچهنگهداری کودک در منزلهزینه نگهداری سالمند در منزلوقت سفارتویزای تحصیلیویزای کاریویزای کاری آفریقای جنوبیمهاجرت به کانادا با سرمایه گذاریاقامت اروپا از طریق سرمایه گذاریپاسپورت دوم


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب نام برند؛ قدم اول در ثبت شرکت fekr_bartar 0 290 ۱۴۰۰-۰۶-۳۱، ۱۱:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: fekr_bartar
  مزایای ثبت شرکت تضامنی fekr_bartar 0 275 ۱۴۰۰-۰۶-۲۵، ۰۱:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: fekr_bartar
  بهترین شرکت معماری در تهران Maryamgh63 1 377 ۱۴۰۰-۰۵-۰۳، ۰۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: jergis
  ثبت شرکت در دبی kare 0 305 ۱۴۰۰-۰۴-۲۰، ۰۴:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: kare
  شرایط شکلی ثبت شرکت های مسئولیت محدود comreg 0 282 ۱۴۰۰-۰۴-۰۷، ۰۲:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: comreg
  چگونگی ثبت تغییرات شرکت در بندرعباس kare 0 285 ۱۴۰۰-۰۳-۲۷، ۱۲:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: kare
  نحوه چاپ آگهی شرکت در روزنامه رسمی شرکت comreg 0 299 ۱۴۰۰-۰۳-۲۷، ۱۲:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: comreg
  بدست آوردن اقامت اروپا به روش ثبت شرکت در یونان چه مزایایی دارد kimsep 1 636 ۱۴۰۰-۰۳-۲۴، ۰۴:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: negar724
  خدمات شرکت های بابری و حمل ونقل حمل و بار 0 272 ۱۴۰۰-۰۳-۱۷، ۱۱:۱۴ ق.ظ
آخرین ارسال: حمل و بار
  ثبت تغییرات شرکت در استرالیا kare 0 281 ۱۴۰۰-۰۳-۱۱، ۰۵:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kare

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads