- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.
- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.
- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.
سلام / مطمئنا از تیتر متوجه منظورم شدید / یک ساعته دارم دنبال دیتا یا افزونه استانها و شهرها که جمع آوری کردید و تو انجمن صحبت کردید و در صفحه اول سایت نوشتید میگردم
اگه هست که یه جا بذارید همه دانلود کنن ، اگر هم نیست کلا مطالب درین خصوص رو بردارید ؛ خسته شدیم بس گشتیم
سلام هست ولی این فایل رو من حدود یکسال پیش تهیه کردم و فرصت نشده دوباره تنظیمش کنم براساس geo او اس کلاس یادم نیست تنظیم شده بود یا نه اگه بخواین الان میتونم ضمیمه کنم استفاده کنید من تا حالا رو هر سایتی نصب کردم مشکلی نداشته
او اس کلاس 3.2.1 رو نصب دارم ، اگه دارید برای دانلود بذارید ، ممنون
روش نصب هم همینطور
از پس استان ها میشه براومد ولی شهرها خیلی هست، تعدادی هم باشه کفایت میکنه
این فایل کامل هست کل شهرها و استان ها
به منوی موقعیت ها برید و کشور ایران رو کلا حذف کنید (فقط اگه آگهی قبلا برای کشور یا شهری اضافه کرده باشین حذف خواهند شد این برای زمانی که هیچ اگهی ندارید کاربرد داره)
فایل دیتابیس رو از زیپ خارج کنید بعد از منوی ابزارها -> وارد کردن اطلاعات رو بزنید و این فایل رو ایمپورت کنید.
اگر هم نمیخواید ایران رو حذف کنید فایل رو باز کنید و کد شهرهایی رو که میخواهید وارد شبیه همون فایل کنید و ایمپورت کنید
چندتا استان و شهر و کلا ایرانو حذف کردم و چندتا آگهی هم که قبلا درست کردومو پاک کردم و بعد:
آپلود کردم همش در بخش مدیریت اومد ، تو بخش ارسال آگهی ، کشور رو لود میکنه ، استانم همینطور ولی شهر رو خیر
پاک کردم و خودم دوباره رفتم تک تک درست کنم ، کلا بخش شهر دیگه لود نمیشه حتی با اینکه خودم دستی درست کردم
هنوز بارگذاری نکردم رو لوکال هست / برای تست ایمیل یکی دوبار رو هاست گذاشتم اونم جواب نگرفتم
موندم چیکارش کنم ، وسط راه خراب نشه با کلی تنظیم و داده ، برم ببینم میتونم کد بخش شهرو پیدا کنم ، فعلا
ممنون براي من كل استانها و شهرها رو آورد
ميشه كاري كرد كه وقتي كشور ايران رو انتخاب مي كنيم تمام استانها رو لود كنه و وقتي از بين استانها استاني رو انتخاب ميكنيم شهرهاي اون استان رو لود كنه و از بين شهرها شهر مورد نظر رو انتخاب كنيم؟ يعني نياز به نوشتن شهر و استان نباشه؟