شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش موقعیت ها
سلام
ممنون بابت انتشار نسخه فارسی اس کلاس
داداش برای گذاشتن موقعیت ها در قسمت "ساید بار" باید چکار کنم ؟
تبلیغات
ads
سلام او اس کلاس موقعیت مکانی خوب نداره و فقط میشه موقعیتهایی ایجاد کرد ولی کار خاصی نمیشه باهاش کرد فقط تو مدیریت از کدهای اچ تی ام ال ساپورت میکنه باید دستی قرار بدین
با html خیلی سایتتون سبکتره. من برای برای سایتم سایدبار جالبی تونستم درست کنم.
آدرسشو میذارم تو امضام.
به زبان فارسی توی نت خیلی آموزش داره. میتونید استفاده کنید.
البته اگه ترجمه استفاده کنید (ترجمه گوگل)، آموزشها چند ده برابر میشه.Smile
هم خوب توضیح دادن و پیاده سازیشون آسونه و هم خیلی کاربردیه و زیبا.
موفق باشید.
 سپاس شده توسط morteza
یعنی شما توی دمو قیمت سابد بار  استان ها رو دستی گذاشتید ؟ خوب لینک های استان هارو که ساختم از کجا پیدا کنم ؟
تبلیغات
ads
(۱۳۹۲-۰۸-۱۸، ۰۴:۵۸ ب.ظ)iran98 نوشته است: یعنی شما توی دمو قیمت سابد بار  استان ها رو دستی گذاشتید ؟ خوب لینک های استان هارو که ساختم از کجا پیدا کنم ؟
نه دستی ساخته نشده پیشفرض تو خود قالب هست اگر نبود باید کد مربوط اش را باید بزاری
نه برای من نبود کدش چیه بذارم الان قسمت ساید بار من خالیه خالیه
باید استان شهر برا او اس کلاس بسازید بعد آگهی اگه براش قرار داده بشه نشون میده
تبلیغات
ads
ممنون متوجه شدم

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمایش آگهی ها بصورت راندم یا اتفاقی در صفجه اصلی asareza 0 1,359 ۱۳۹۳-۱۰-۰۶، ۰۲:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: asareza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads