شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمیتوان ساختار پایگاه داده را ایجاد کرد خطا ۱۰۶۷
سلام
این ارور علتش چیه؟
نمیتوان ساختار پایگاه داده را ایجاد کرد خطا ۱۰۶۷

مرحله اول osclass  همه تیک سبز داشت و گفت الزامات اسکریپت رو هاستتون داره مرحله بعد مشخصات دیتابیس رو دادم و این ارور رو داد چندبار هم امتحان کردم نام دیتابیس هم تغییر دادم ولی نشد
علتش چی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید.
تبلیغات
ads
اون چیزی که از سایت مرجع پیدا کردم این بود
http://forums.osclass.org/general-help/e...lation/15/
شما دیباگ رو فعال کنید ببینید کدوم قسمت خطا میده
هرکاری کردم نشد error log رو تو سی پنل فعال کنم تا علت خطا رو بفهمم
سرور هم که دسترسی ندارم و هرچی طریقه فعالسازی error log تو گوگل بود امتحان کردم ولی جواب نداد
الان هیچ راهی نداره این مشکل رو رفع کنم؟
اخه این چه خطایی هست که تا حالا برای هیچکس پیش نیومده که جواب مارو بده یا حتی پیش اومده و همه عین من به بن بست خوردن
لطفا یکی کمک کنه
بهترین راه عوض کردن هاستتون هست چون راه حلی نمیشه پیدا کرد مگر با تست و خطا
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5 مرحله برای ایجاد آرم مورد علاقه خود طراحی سایت 0 601 ۱۴۰۰-۰۳-۰۲، ۱۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: طراحی سایت
  هدف از ایجاد اولین ارز دیجیتال bitmehr 0 476 ۱۳۹۹-۰۸-۱۴، ۰۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  12 روند طراحی وب سایت برای ایجاد وب سایت جذاب magbot 2 1,108 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۳:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
  ایجاد صفحه مجزا برای نمایش اگهیهای ویژه matin57 2 1,571 ۱۳۹۶-۰۶-۰۷، ۱۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  ایجاد کلید نمایش تمام اگهی ها matin57 0 1,051 ۱۳۹۶-۰۵-۱۸، ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  ایجاد محدودیت دسترسی به بخش ادمین فقط از طریق یک ای پی مشخص alidfn 1 1,320 ۱۳۹۶-۰۵-۰۴، ۱۰:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  بازگشت به صفحه ی اصلی بعد از ایجاد اگهی majavanmardi33@gmail.com 1 1,425 ۱۳۹۵-۰۸-۱۲، ۰۱:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  ایجاد یک منوی خانه در کنار ثبت نام برای برگشت به خانه majavanmardi33@gmail.com 2 1,736 ۱۳۹۵-۰۸-۱۱، ۱۰:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: majavanmardi33@gmail.com
  چطور میتونم زیر دسته ایجاد کنم؟ iranads 0 1,292 ۱۳۹۴-۰۲-۲۸، ۰۸:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: iranads
  چرا بعضی آگهی ها نمایش داده نمیشن؟ iusce 3 2,945 ۱۳۹۳-۰۶-۱۹، ۱۱:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hamgah

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads