۱۳۹۲-۰۵-۱۵، ۱۰:۰۷ ب.ظ
کسی این افزونه رو داره؟

اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
نیاز به افزونه جلالی برای او اس کلاس 3.2
|
۱۳۹۲-۰۵-۱۵، ۱۰:۰۷ ب.ظ
کسی این افزونه رو داره؟
![]()
۱۳۹۲-۰۵-۱۸، ۰۷:۴۲ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲-۰۵-۱۸، ۰۸:۳۵ ب.ظ، توسط sajjadnajafi.)
بیا داداش:
http://osclass.blogfa.com/post-5.aspx البته نمیدونم برای نسخه 3.2 کار میکنه یا نه! اینو اوایل کار درخواست دادم توی انجمن اصلی osclass مدیران اونجا برامون طراحی کردن ![]()
۱۳۹۲-۰۵-۲۱، ۰۳:۴۱ ق.ظ
(۱۳۹۲-۰۵-۱۸، ۰۷:۴۲ ب.ظ)sajjadnajafi نوشته است: بیا داداش: سجاد جان خیلی بدردم خورد. متشکرم ![]()
۱۳۹۲-۰۵-۲۴، ۰۱:۲۱ ق.ظ
البته توصیه میکنم از استفاده نکنید چون تو نسخه بومی به طور اتوماتیک انجام میشه و طراحی شده
۱۳۹۲-۰۶-۱۱، ۰۹:۳۹ ب.ظ
سلام آقا مرتضی
بیصبرانه منتظر نسخه جدید هستم ![]() راستی لطفا روی بخش سرچ بصورت ویژه رسیدگی بفرمایید (در دموی نصب شده روی سایت تا زمانی که کلمات رو کامل و دقیق وارد نکنیم، چیزی پیدا نمیکنه). ![]()
۱۳۹۲-۰۶-۱۲، ۰۷:۱۴ ق.ظ
سلام عزیز
نسخه جدید رو زود منتشر میکنم نگران نباشید اره اون مشکل رو حس کردم باید چک کنم ببینم چی هست شاید نسخه جدید برطرف شده باشه
۱۳۹۴-۰۳-۰۱، ۱۲:۳۰ ب.ظ
سلام دوست عزیز
از اینکه انجمن بسته شده متاسفم من نسخه فارسی را نصب کردم و به نسخه جدید آپدیتش کردم الآن تاریخ شمسی کار نمی کنه چطور می تونم این مشکل را برطرف کنم
۱۳۹۹-۰۷-۰۲، ۰۳:۳۲ ب.ظ
۱۳۹۹-۰۷-۰۵، ۰۵:۱۶ ب.ظ
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نیاز به پلاگین برچسب ها | alireza | 10 | 17,331 |
۱۳۹۹-۰۷-۰۶، ۱۱:۱۴ ب.ظ آخرین ارسال: mona88 |
|
قیمت خرید دستگاه شیرینگ پک نیمه اتومات برای بسته بندی مواد غذایی | seoupdate | 0 | 250 |
۱۳۹۹-۰۶-۳۱، ۱۰:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: seoupdate |
|
برای خرید ویزاکارت یا مسترکارت چه شرایطی نیاز است؟ | bitmehr | 0 | 213 |
۱۳۹۹-۰۵-۱۹، ۰۱:۰۵ ب.ظ آخرین ارسال: bitmehr |
|
SEO موبایل - بهینه سازی برای موتورهای جستجو | magbot | 2 | 651 |
۱۳۹۹-۰۱-۱۸، ۱۲:۴۴ ب.ظ آخرین ارسال: nvoije |
|
افزونه چند شهری | sadri20 | 1 | 431 |
۱۳۹۸-۰۲-۳۱، ۰۲:۴۵ ب.ظ آخرین ارسال: morteza |
|
![]() |