شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورود منگ وانژو مدیر ارشد هواوی به چین
منگ‌وانژو مدیر ارشد شرکت هواوی پس از سه سال بازداشت خانگی در کانادا به چین بازگشت.
به گزارش محمدرضا خالق وردی خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از پکن‏، "منگ وانژو" مدیر مالی شرکت هواوی با تلاش‌های مستمر دولت چین با تحمل ۱۰۲۸ روز بازداشت خانگی در کانادا و پس از آنکه وزارت دادگستری آمریکا درخواست استرداد وی را لغو کرد، به پایان رسید و شنبه شب با هواپیمای چارتر دولتی چین در فرودگاه بین المللی شنژن به چین بازگشت.

این مدیر ارشد هواوی از دولت چین برای تلاش‌های منجر به آزادیش از بازداشت خانگی در کانادا قدردانی کرد. وی گفت:‌ به عنوان یک شهروند چینی که نزدیک به سه سال است در خارج از کشور رنج‌های بسیاری متحمل شدم، هیچ لحظه‌ای وجود نداشت که به فکر سرزمین مادری و مردم کشورم نباشم.
مدیر مالی فروشگاه هواوی تصریح کرد: رئیس جمهور شی جین پینگ به امنیت تک تک شهروندان چینی از جمله من اهمیت می‌دهد و از همه بخش‌هایی که در این مدت از من حمایت کردند، قدردانی می‌کنم.
کارشناسان می‌گویند، آمریکا باید رفتار‌های شتاب زده و قضاوت‌های زود هنگام خود را کنار بگذارد‌. منگ وانژو در سال ۲۰۱۸ میلادی به دستور آمریکا در فرودگاه ونکوور کانادا بازداشت شد.
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  هواوی وای 8 اس zohreh-kamali 0 419 ۱۴۰۰-۰۷-۰۵، ۱۱:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: zohreh-kamali
  هواوی آنر را فروخت محمد قاسمی 0 355 ۱۴۰۰-۰۵-۲۹، ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  بررسی گوشی هواوی Y7p محمد قاسمی 0 530 ۱۴۰۰-۰۵-۲۹، ۰۷:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  نسخه پایدار هارمونی او اس هم اکنون برای 65 گوشی هوشمند آنر و هواوی در دسترس است zohreh-kamali 0 495 ۱۴۰۰-۰۵-۱۷، ۰۶:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zohreh-kamali
  ایا برای ارشد فرومی میشناسین haniiyehgholamii 0 454 ۱۳۹۹-۰۲-۰۳، ۱۱:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: haniiyehgholamii
  مقررات ورود به کیش با خودروی شخصی novren 0 530 ۱۳۹۸-۰۴-۱۲، ۱۰:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: novren
  جلب توجه مهمانان هنگام ورود عروس و داماد به باغ عروسی negar2000 0 689 ۱۳۹۷-۰۳-۱۷، ۱۱:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: negar2000
  موارد مشترک احکام هیات مدیره و مدیر عامل شرکت fekre bartar 0 859 ۱۳۹۶-۱۲-۰۶، ۰۵:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: fekre bartar
  به تعداد افراد علاقمند راه برای ورود به دنیای بازیگری هست! sara_1400 0 1,036 ۱۳۹۶-۰۴-۲۷، ۰۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: sara_1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads