شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویرایش اگهی
با سلام
وقتی اگهی رو میخواهیم از توی پنل مدیریت ویرایش کنیم ارور شهر بیش از حد کوتاه است. رو میده.و قایل ذخیره کردن نیست.!و شهر ها هم از قبل تعریف شده و مشکل ندارند؛حتی اگه کاراکترهای شهر ها رو هم زیاد کنیم بازم این ارور رو میده!!کسی راه حل داره واسه این؟

تبلیغات
ads
توی ویرایش هست این مشکل هست یا توی ارسال آگهی هم این مشکل هست؟
نباید این اتفاق بیافتهresim
سلام
توی ارسال آگهی مشکل نداره،ولی وقتی ویرایش میشه و میخوای ذخیره کنی این ارور رو میده و نمیشه
resim تایید میشه منم این مشکل رو دارم 
تبلیغات
ads
چرا همه تایید کردن resim یکی روشی برای حلش نگفته resimresimresimresim
کمی فعال باشید دیگهresim
اینم راه حلی برای حل مشکل به تایپیک زیر برید.
http://forums.osclass.org/general-help/e...oo-short!/
resim حاجی من دو سه روزه دارم با این کار می کنم چشم باز جیک و پکشو در بیارم رو چشمممم resim
تا جایی که من فهمیدم می بایست php  5.2.17 جواب نمیده و باید به 5.3.15 ارتقا پیدا کنه با این وجود که ورژن پی اچ پی من 5.3.29 هستش ولی بازم با همین خطا یعنی:
Please Enter No More Than 0 Characters.
برای ویرایش آگهی ها توسط کاربران مواجه میشیم و همچنین در پنل مدیریت نیز هنگام تایید صفحه سفید میشه و ویرایش نمیشه.
راه حلی نبود دوستان؟

تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,974 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  تغییر صفحه بعد از ارسال اگهی salar810 1 1,425 ۱۳۹۷-۰۲-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Smile مشکل در ارسال اگهی 8077 1 1,448 ۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۲:۲۶ ب.ظ
  مشکل در ارسال اگهی و ارور 500 matin57 3 2,197 ۱۳۹۶-۰۶-۲۱، ۰۴:۴۳ ب.ظ
  مشکل در ویرایش قالب matin57 10 4,435 ۱۳۹۶-۰۶-۰۶، ۱۲:۰۳ ق.ظ
  ایجاد کلید نمایش تمام اگهی ها matin57 0 1,105 ۱۳۹۶-۰۵-۱۸، ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  ویرایش صفحه اصلی (index.php) matin57 5 1,907 ۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۰:۱۱ ب.ظ
  انتقال اگهی وکاربران به سایت دیگر alireza 6 3,856 ۱۳۹۶-۰۴-۰۴، ۰۸:۴۸ ق.ظ
  تایید اگهی drtrabit 3 1,630 ۱۳۹۶-۰۳-۲۷، ۱۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: alireza-res
  درخواست حذف "موقیعت اگهی" در انتشار اگهی sajad m2 5 2,517 ۱۳۹۵-۰۹-۲۵، ۱۰:۱۸ ق.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads