شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویرایش صفحه اصلی (index.php)
با سلام و خسته نباشید
بنده قصد داشتم صفحه اول سایت و صفحه ارسال اگهی کمی تغییر بدم و با کدهای html و php ویرایش کنم مثلا یه فیلد اضافه کنم یا یه فیلد کم کنم و یا تغییر رنگ بدم و ...
ولی متاسفانه وقتی وارد سی پنل میشم و وارد index.php سایتم میشم و ادیت رو میزنم هیچکدام از فایلهایی که در سورس صفحه قابل مشاهده هست نمیبینم 
لطفا راهنمایی کنید چطور و از کجا به کدهای فرمها و ... دسترسی پیدا کنم ؟؟

با تشکر فراوان
تبلیغات
ads
شما اول باید ساختار سیستم رو بدونید
شما با ویرایش index.php روت نمیتونید هیچ تغییر بدید برای تغییر ظاهر سایتتون باید به پوشه oc-content/themes/
و نام قالب و برای تغییرات بستگی به داره که چطوری باشه قالب پیشفرض bender صفحه اصلی فایل main.php و هدر header.php , footer.php ,...
(۱۳۹۶-۰۵-۱۵، ۱۱:۳۱ ب.ظ)morteza نوشته است: شما اول باید ساختار سیستم رو بدونید
شما با ویرایش index.php روت نمیتونید هیچ تغییر بدید برای تغییر ظاهر سایتتون باید به پوشه oc-content/themes/
و نام قالب و برای تغییرات بستگی به داره که چطوری باشه قالب پیشفرض bender صفحه اصلی فایل main.php و هدر header.php , footer.php ,...

بسیار سپاسگذارم از پاسختون
قالب من libraty هست
(۱۳۹۶-۰۵-۱۵، ۱۱:۴۷ ب.ظ)matin57 نوشته است:

قالب من libraty هست
اوکی توصیه میکنم از قالب های نال شده و غیراورجینال در سیستم آگهی به هیچ عنوان استفاده نکنید مشکل امنیت سایتتون مطرح هست.
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۲:۰۱ ب.ظ)morteza نوشته است:

قالب من libraty هست
اوکی توصیه میکنم از قالب های نال شده و غیراورجینال در سیستم آگهی به هیچ عنوان استفاده نکنید مشکل امنیت سایتتون مطرح هست.
بسیار ممنونم از راهنمایی مفیدتون 
اول اینکه چطور باید متوجه بشم این قالب نال شده یا اورجیناله؟
الان شما چه قالبی پیشنهاد میکنید که نال شده نباشه؟ و این قالب پیشنهادی رایگان میباشد ؟
و اینکه اگر بنده الان قالب را تغییر بدهم در اصول کلی سایت نیازمندیها (نحوه اگهی ثبت کردن, مشاهده اگهی برای کاربران,عضویت و ...)تغییری ایجاد خواهد شد؟؟
(۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۲:۲۸ ب.ظ)matin57 نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۲:۰۱ ب.ظ)morteza نوشته است:

قالب من libraty هست
بسیار ممنونم از راهنمایی مفیدتون 
اول اینکه چطور باید متوجه بشم این قالب نال شده یا اورجیناله؟
الان شما چه قالبی پیشنهاد میکنید که نال شده نباشه؟ و این قالب پیشنهادی رایگان میباشد ؟
و اینکه اگر بنده الان قالب را تغییر بدهم در اصول کلی سایت نیازمندیها (نحوه اگهی ثبت کردن, مشاهده اگهی برای کاربران,عضویت و ...)تغییری ایجاد خواهد شد؟؟
قالب رو باید از سایت اصلی یا سایت های معتبر خریداری کنید و اگر از جاهای عمومی دانلود کنید اعتمادی نیست.
قالب پیشفرض یا قالب های سایت مرجع یا قالب هایی که توسط خود ما منتشر میشه
تغییر قالب هیچ تغییری در انجام عملیات اصلی سایت وارد نمیکنه

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پنج صفحه مختلفی را که باید در سالنامه خود بگنجانید rathgraphic 0 421 ۱۳۹۹-۱۱-۰۲، ۰۳:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: rathgraphic
  اسکرول بینهایت صفحه hamiddax 12 6,050 ۱۳۹۷-۰۹-۱۵، ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: behzadpz
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,817 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  تغییر صفحه بعد از ارسال اگهی salar810 1 1,318 ۱۳۹۷-۰۲-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  ایجاد صفحه مجزا برای نمایش اگهیهای ویژه matin57 2 1,529 ۱۳۹۶-۰۶-۰۷، ۱۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  مشکل در ویرایش قالب matin57 10 4,182 ۱۳۹۶-۰۶-۰۶، ۱۲:۰۳ ق.ظ
  مشکل در نمایش آدرس در صفحه گوگل sornagostar 5 2,045 ۱۳۹۶-۰۵-۲۵، ۰۶:۳۵ ب.ظ
  مشکل در آگهی هایی که کاربر ویرایش میکنه و خودکار در سایت درج میشه ali1395 5 2,350 ۱۳۹۵-۰۹-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: ali1395
  [حل شد] ویرایش custom fields aagah 3 1,917 ۱۳۹۵-۰۹-۰۳، ۰۹:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  بازگشت به صفحه ی اصلی بعد از ایجاد اگهی majavanmardi33@gmail.com 1 1,409 ۱۳۹۵-۰۸-۱۲، ۰۱:۱۰ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads