شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ با آموزش تبدیل قیمت عددی به حروف در هنگام ثبت آگهی
سلام به همه عزیزان

قصد دارم مبلغ عددی وارد شده توسط آگهی دهنده رو در لحظه تایپ قیمت، به حروف تبدیل کنم.
به عنوان مثال وقتی کاربر مینویسه "55000" زیر تکست باکس بنویسه "پنجاه و پنج هزار تومان"

درضمن بنده کد php تبدیل عدد به حروف رو دارم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم.

با تشکر
تبلیغات
ads
خب شما دو راه دارید یا فایل php رو به جاوا اسکریپت تبدیل کنید و با اون به فیلد قیمت ربط بدید یا با آجاکس فیلد قیمت رو بخونید و به فایل php بفرستیدذ و نتیجه اش رو نمایش بدید.
 سپاس شده توسط saaaaam
(۱۳۹۵-۰۴-۱۳، ۰۸:۰۳ ب.ظ)morteza نوشته است: خب شما دو راه دارید یا فایل php رو به جاوا اسکریپت تبدیل کنید و با اون به فیلد قیمت ربط بدید یا با آجاکس فیلد قیمت رو بخونید و به فایل php بفرستیدذ و نتیجه اش رو نمایش بدید.

فایل جاوا اسکریپت رو هم دارم
 ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم مقدار وارد شده تو تکست باکس قیمت رو بگیرم و به تابع "php تبدیل عدد به حروف" ارسال کنم و یا اینکه با آجاکس فیلد قیمت رو بخونم چون کد تکست باکس به شکل ;()ItemForm: Price_input_text هست .
 ببخشید اگه سواد php ضعیفه ...  Exclamation Sad
شما فایلهای مربوطه اش رو ضمیمه کن بررسی کنم برای گرفتن مقدار فیلد یا با جیکوری کار کنید یا با جاوا با خاصیت onkeyup حالا این ;()ItemForm: Price_input_text چیزه خاصی نیست شما میتونید اینو حذف کنید و یه تکست بزاری با name ای که برای قیمت تعیین شده و از جیکوری یا جاوا یا هرچی استفاده کنید شما فایلها رو ضمیمه کنید من یکی از مدل ها رو براتون میزارم
 سپاس شده توسط saaaaam
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۴-۱۴، ۱۲:۲۷ ق.ظ)morteza نوشته است: شما فایلهای مربوطه اش رو ضمیمه کن بررسی کنم برای گرفتن مقدار فیلد یا با جیکوری کار کنید یا با جاوا با خاصیت onkeyup حالا این  ;()ItemForm: Price_input_text چیزه خاصی نیست شما میتونید اینو حذف کنید و یه تکست بزاری با name ای که برای قیمت تعیین شده و از جیکوری یا جاوا یا هرچی استفاده کنید شما فایلها رو ضمیمه کنید من یکی از مدل ها رو براتون میزارم

چرا <? ItemForm::price_input_text() ; ?>  چیز خاصی نیست؟!! این کد رو هر جا که قرار میدم یه تکست باکس قیمت ایجاد میکنه و عدد داخل رو هم تو صفحه نمایش آگهی نشون میده. البته جسارت منو ببخشید فقط مشاهداتم رو گفتم ..

فایل هارو ضمیمه کردم 
فایل جاوا رو بخاطر غیرمجاز بودن برای آپلود zip کردم.
باز هم ممنون

فایل‌(های) پیوست شده
.php   num2str.php (اندازه: 4.7 KB / تعداد دفعات دریافت: 8)
.zip   num2str.zip (اندازه: 1.27 KB / تعداد دفعات دریافت: 16)
خب اون کد php فقط یک فیلد متنی درست میکنه کار خاصی نمیکنه Wink 
شما این فایل جاوا را به قالب خود اضافه کنی درست میشه Big Grin 
فقط یادت باشه بعد تمام جاوا اسکریپت های فایل هد اضافه کنی چون یه قسمتی اش جیکوری هست باید بعد فایل جیکوری فراخوانی بشه

مثلا تو قالب بندر توی فایل هد توی پوشه common این طوری قرار میدی
کد php:
   osc_register_script('num2str-js'osc_current_web_theme_js_url('num2str.js'), 'jquery');

osc_enqueue_script('num2str-js'); 

فایل js رو هم تو پوشه ی js قرار میدی.
تمام Wink

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   num2str.zip (اندازه: 1.41 KB / تعداد دفعات دریافت: 15)
 سپاس شده توسط saaaaam
(۱۳۹۵-۰۴-۱۴، ۰۲:۲۰ ب.ظ)morteza نوشته است:  
فقط یادت باشه بعد تمام جاوا اسکریپت های فایل هد اضافه کنی چون یه قسمتی اش جیکوری هست باید بعد فایل جیکوری فراخوانی بشه

این قسمتش رو متوجه نشدم ...  Huh (تمام جاوا اسکریپت های فایل هد کدومه؟ و کجا باید اضافه کنم ؟ )
البته اون کد رو که نوشتید رو به فایل هد اضافه کردم.

بعد از انجام این کارها نیازی نیست تو صفحه ارسال آگهی  برای تکست باکس قیمت کدی نوشته بشه؟!

با تشکر از پاسخ شما Smile
تبلیغات
ads
خب روش رو توضیح دادم فایل js رو به قالبتون اضافه کنید کدش رو هم گفتم چطوری اضافه کنید نمیدونم کجاش گنگه
 سپاس شده توسط saaaaam
خب بنده هم دقیقا همینکارو انجام دادم ولی الان تو صفحه ثبت آگهی وقتی تکست باکس قیمت رو پر میکنم اتفاقی رخ نمیده !!!

نقل قول: فقط یادت باشه بعد تمام جاوا اسکریپت های فایل هد اضافه کنی چون یه قسمتی اش جیکوری هست باید بعد فایل جیکوری فراخوانی بشه

این قسمت رو متوجه نشدم  آیا به غیر از فایل head در پوشه common ، فایل دیگه ای هم هست که باید اون کد رو بهش اضافه کنم.
ادرس بدید چک کنم شما فایل رو درست بزارید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد با جیکوری پیاده شده یه قسمتی
 سپاس شده توسط saaaaam
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نوسان قیمت میلگرد metal 0 351 ۱۴۰۰-۰۴-۲۶، ۰۴:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: metal
  [معرفی سایت] جرثقیل برجی چیست؟ اجاره و خرید با قیمت مناسب seoupdate 0 558 ۱۴۰۰-۰۴-۱۲، ۰۹:۵۷ ق.ظ
آخرین ارسال: seoupdate
  فروش چسب پهن| قیمت چسب پهن قهوه ای tehran.chasb 1 576 ۱۴۰۰-۰۴-۰۸، ۰۱:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arezoo
  قیمت سیم افشان زیتون carnomashop 0 421 ۱۴۰۰-۰۱-۳۱، ۰۳:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: carnomashop
  خرید سررسید 1400 با بهترین کیفیت ومناسب ترین قیمت rathgraphic 0 522 ۱۳۹۹-۱۱-۰۶، ۰۹:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: rathgraphic
  وار کننده انواع کابل شبکه در تهران با قیمت مناسب leseom 0 482 ۱۳۹۹-۰۹-۰۳، ۰۴:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  انواع چاپ روی کیسه در تهران| قیمت چاپ روی کیسه با دستگاه مجهز leseom 0 508 ۱۳۹۹-۰۸-۲۹، ۱۲:۳۰ ب.ظ
  خرید اینترنتی اکتان بوستر با قیمت مناسب carnomashop 0 453 ۱۳۹۹-۰۸-۲۷، ۰۵:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: carnomashop
  مزایا استفاده از پالت چوبی دست دوم در تهران با قیمت مناسب|راش پالت leseom 0 546 ۱۳۹۹-۰۸-۲۷، ۱۲:۵۰ ب.ظ
  قیمت طراحی لوگو در انواع مختلف طراحی سایت 0 497 ۱۳۹۹-۰۷-۲۱، ۰۲:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: طراحی سایت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads