با سلام
من میخوام فقط قسمت public profile کاربران رو Permalinks کنم و بقیه قسمت ها آدرس url معمولی باشه
لطفا راهنمایی کنید
من میخوام فقط قسمت public profile کاربران رو Permalinks کنم و بقیه قسمت ها آدرس url معمولی باشه
لطفا راهنمایی کنید
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
پرسش و پاسخ با آموزش Permalinks
|
با سلام
من میخوام فقط قسمت public profile کاربران رو Permalinks کنم و بقیه قسمت ها آدرس url معمولی باشه لطفا راهنمایی کنید
۱۳۹۶-۰۶-۲۹، ۱۱:۲۹ ق.ظ
اگه پیوند یکتا رو فعال کنید تمام url های سایت کوتاه و خوانا خواهند شد و نمیشه قسمتی فعال یا غیرفعال کرد
۱۳۹۶-۰۶-۲۹، ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۳۹۶-۰۶-۲۹، ۱۱:۲۹ ق.ظ)morteza نوشته است: اگه پیوند یکتا رو فعال کنید تمام url های سایت کوتاه و خوانا خواهند شد و نمیشه قسمتی فعال یا غیرفعال کرد مرتضی این رو میدونم. یعنی چاره ای نداره تو کور سایت با کد ادیت کنیم که فقط پروفایل عمومی پیوند یکتا بشه؟ و یا آیا امکان داره با ادیت کردن کد کاری کنیم که بعد از فعال کردن پیوند یکتا دیفالتش معمولی باشه ولی پیوند یکتا هم کار کنه؟ درست برعکس الان که وقتی فعال میکنیم دیفالت پیوند یکتا میشه ولی معمولی هم کسی تایپ کنه کار میکنه
۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۰۲:۰۸ ب.ظ
خب پیوند یکتا رو باید فعال کنی از لحاظ سئو خیلی مهم هست امکان ادیتش رو نمیدونم چک نکردم چرا میخواهید یکی فعال باشه یکی فعال نباشه؟؟
(۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۰۲:۰۸ ب.ظ)morteza نوشته است: خب پیوند یکتا رو باید فعال کنی از لحاظ سئو خیلی مهم هست امکان ادیتش رو نمیدونم چک نکردم چرا میخواهید یکی فعال باشه یکی فعال نباشه؟؟ روی یک موضوعی کار میکنم تا یک مشکل رو برطرف کنم. مشکل این است که وقتی پیوند یکتا رو فعال میکنی و روی یک آیتمی کلیک میکنی که تایتلش به یک زبان آسیایی مثل زبان چینی باشه وقتی باز میشه چون پیوند یکتا است با لینک زبان چینی باز میشه و وبسایت ارور (Bad Request 403 Forbidden error) میده. از طرفی هم طرف برای یک چیزی میخواد پروفایل عمومی با پیوند یکتا کار کنه. میخوام این مشکل رو درست کنم.
۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۰۷:۱۶ ب.ظ)zobu نوشته است:شما لینک آگهی رو فقط روی عدد بزارید دیگه هر زبانی باشه اون عدد نمایش داده میشه و مشکلی پیش نمیاد از این بابت برای دسته بندی ها هم سعی کنید از حروف انگلیسی استفاده کنید دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد(۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۰۲:۰۸ ب.ظ)morteza نوشته است: خب پیوند یکتا رو باید فعال کنی از لحاظ سئو خیلی مهم هست امکان ادیتش رو نمیدونم چک نکردم چرا میخواهید یکی فعال باشه یکی فعال نباشه؟؟
۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۱۱:۰۳ ب.ظ
از کجا روی عدد بزارم؟ منظور از دسته بندی هم متوجه نشدم
۱۳۹۶-۰۶-۳۱، ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۱۱:۰۳ ب.ظ)zobu نوشته است: از کجا روی عدد بزارم؟ منظور از دسته بندی هم متوجه نشدم مثلا سایت دمو خودماه رو نگاه کنید http://ads.faosclass.com/ کل آگهی ها روی ads-111 مثلا هست اینطوری مشکلی پیش نمیاد و سئوش هم از لحاظ لینک کوتاهی عالی هست دسته بندی هم slug رو باید از دیتابیس انگلیسی بزارید و توی پیوند یکتا هم کد slug رو بزارید فکر کنم هر زبانی هم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
۱۳۹۶-۰۶-۳۱، ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۱۳۹۶-۰۶-۳۱، ۱۲:۳۴ ب.ظ)morteza نوشته است:(۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۱۱:۰۳ ب.ظ)zobu نوشته است: از کجا روی عدد بزارم؟ منظور از دسته بندی هم متوجه نشدم من این راه رو قبلا امتحان کردم و چون به نتیجه نرسیدم ادامه ندادم. من توضیح میدم: در این قسمت Admin->Settings->Permalinks در قسمت (Listing URL) ما فقط میتونیم url ایتم رو عوض کنیم (مثلا در دمو شما ads-111) که این تغییر مشکلی که با کلیک کردن روی آیتم رو بوجود میاورد حل میکنه ولی مشکل اینجا تموم نمیشه. چون وقتی در جستجو با لوکیشن مثلا کشور چین رو انتخاب کنی و استان و شهر هم با حروف چینی باشه دوباره کاراکترهای چینی میاد url و ارور میده که من نتونستم url این قسمت رو در Permalinks مثل آیتم عوض کنم. اگر شما راه حلی دارید و یا میتونید این قسمت رو از کد core عوض کنید ممنون میشم کمک کنید. یک راه حل دیگه هم هست که میان از htaccess کد (php_value allow_url_fopen On) و یا از php.ini کد (allow_url_fopen = On) رو off میکنند که مال من کار نکرد از این طریق.
۱۳۹۶-۰۷-۰۱، ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۱۳۹۶-۰۶-۳۱، ۰۷:۳۱ ب.ظ)zobu نوشته است:(۱۳۹۶-۰۶-۳۱، ۱۲:۳۴ ب.ظ)morteza نوشته است:(۱۳۹۶-۰۶-۳۰، ۱۱:۰۳ ب.ظ)zobu نوشته است: از کجا روی عدد بزارم؟ منظور از دسته بندی هم متوجه نشدم خب استان و شهر هم پیوند یکتا دارند میتونین انگلیسی بذارین مشکلی پیش نیاد یا اینکه واسه حل خطا از کدهای تولید کننده slug وردپرس استفاده کنین که دیگه به مشکل برنخورین |