شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین های پرداخت آنلاین
سلام
میخواستم درخواست کنم پلاگین های پرداخت آنلاین مثل پی لاین و جهان پی و ...را هم برای این اسکریپت بسازید .Idea

چون در این بخش پلاگینی مطرح نشده بود و  اولین پست این بخش هست اگر ممکنه در همین تایپیک معرفی بفرمایید

سپاس فراوان
 سپاس شده توسط nevisande ، tiger2 ، فیلم Archive 2020
تبلیغات
ads
فعلا پلاگین پرداخت ایرانی برای این سیستم ست نشده این پلاگین ها در برنامه های تیم قرار داده شده.
پلاگین peyment که از بخش افزونه ها قابل دانلود است ولی زیاد کاربردی نیست ولی به احتمال زیاد پرداخت های ایرانی با این پلاگین ست خواهد شد.
 سپاس شده توسط pedram ، maadcn ، nevisande
یادمه پارسال از مسئولان زرین پال خواسته بودم تا برای او اس کلاس درگاه بسازن که مخالفت کرده بودن.
دلیلشونم استقبال کم از این سیستم بود.
من فکر کنم اگه در عرض یک ماه از چند نفر مختلف درخواست داشته باشن، درگاه زرین پال رو براش اماده میکنن.
(۱۳۹۲-۰۸-۰۶، ۰۷:۴۰ ق.ظ)nevisande نوشته است: یادمه پارسال از مسئولان زرین پال خواسته بودم تا برای او اس کلاس درگاه بسازن که مخالفت کرده بودن.
من فکر کنم اگه در عرض یک ماه از چند نفر مختلف درخواست داشته باشن، درگاه زرین پال رو براش اماده میکنن.

درگاه پرداخت زرین پال + پی لاین برای او اس کلاس فارسی نوشتم و الان تقریبا آماده هستن ولی نمیدونم با پلاگین پرداخت peyment ست باشه یا پلاگین جدا بنویسم البته فکر میکنم فعلا با همین پلاگین ست باشه ولی این پلاگین تو نسخه جدید تغییرات زیادی کرده منتظرم نسخه نهایی و جدید بروز بشه منم ست کنم که دوباره کاری نکنم بهتره کمی صبر کنید اگر بتونم و بزارن میخوام تو نسخه های جدید رو خود پلاگین سایت مرجع باشهSmile
 سپاس شده توسط nevisande ، maadcn
تبلیغات
ads
منم فکر میکنم که روی پیمنت ست بشه بهتره.
گر صبر کنیم ز غوره پلاگین بی نقص سازیم!Big Grin
 سپاس شده توسط morteza
(۱۳۹۲-۰۸-۰۶، ۰۷:۵۶ ق.ظ)nevisande نوشته است: منم فکر میکنم که روی پیمنت ست بشه بهتره.
گر صبر کنیم ز غوره پلاگین بی نقص سازیم!Big Grin
منم پیشنهاد میکنم صبر کنیم فعلا به بقیه موارد برسیم کار زیاد هست این همه پلاگین تست کنین نظر بدین
سلام
من که عجله ای ندارم ، بنظرم خیلی این اسکریپت کار داره تا بشه ازش بعنوان یک سیستم کامل و پولی استفاده گرفت !
فقط پیشنهاد دادم تا در برنامه باشه
هنوز پلاگین ها و ماژول ها و بطور کلی تم سیستم در اولویت بالاتری هست
 سپاس شده توسط nevisande ، morteza
تبلیغات
ads
(۱۳۹۲-۰۸-۰۶، ۰۸:۵۵ ق.ظ)parseh نوشته است: سلام
من که عجله ای ندارم ، بنظرم خیلی این اسکریپت کار داره تا بشه ازش بعنوان یک سیستم کامل و پولی استفاده گرفت !
فقط پیشنهاد دادم تا در برنامه باشه
هنوز پلاگین ها و ماژول ها و بطور کلی تم سیستم در اولویت بالاتری هست

او اس کلاس نسبت به سیستم های پولی مشابه خیلی سرتره حتی از اونها هم بهتره ولی با این حال کمبودهایی داره یک تایپیک ایجاد میکنم هر کس پیشنهادی داره اونجا بزاره مثلا پلاگین های مورد نیازش هر کمبودیی داره ذکر بشه تا روش کار بشه
 سپاس شده توسط nevisande
(۱۳۹۲-۰۸-۰۶، ۰۷:۴۹ ق.ظ)morteza نوشته است:
(۱۳۹۲-۰۸-۰۶، ۰۷:۴۰ ق.ظ)nevisande نوشته است: یادمه پارسال از مسئولان زرین پال خواسته بودم تا برای او اس کلاس درگاه بسازن که مخالفت کرده بودن.

درگاه پرداخت زرین پال + پی لاین برای او اس کلاس فارسی نوشتم و الان تقریبا آماده هستن ولی نمیدونم با پلاگین پرداخت peyment ست باشه یا پلاگین جدا بنویسم البته فکر میکنم فعلا با همین پلاگین ست باشه ولی این پلاگین تو نسخه جدید تغییرات زیادی کرده منتظرم نسخه نهایی و جدید بروز بشه منم ست کنم که دوباره کاری نکنم بهتره کمی صبر کنید اگر بتونم و بزارن میخوام تو نسخه های جدید رو خود پلاگین سایت مرجع باشهSmile
سلام
آقا مرتضی این افزونه درگاه پرداخت برای او اس کلاس فعلا نیاز اصلی هست که بهتره خودتون بذارید تو سایت.
هر چند واقعا او اس کلاس جزو برترینهاست، بخش افزونه ها و پلاگینهای او اس کلاس فارسی که غیر فعاله ممکنه تازه واردها رو دلسرد کنه.
به نوبه خودم اگر کمکی از دستم برمیاد بفرمایید انجام بدم.
موفق باشید
 سپاس شده توسط morteza ، nevisande
بچه ها
من میگم بیایم یه تیم برای آماده سازی (بومی سازی) پلاگین های موجود تشکیل بدیم
 سپاس شده توسط morteza ، maadcn ، may00
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین کد تخفیف برای او اس کلاس sadri20 1 1,350 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Exclamation احتمال خطر هک شدن توسط پلاگین تاریخ شمسی m2t 1 1,015 ۱۳۹۷-۱۲-۲۰، ۰۷:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: m2t
Information راهنمایی درباره پلاگین پلاگین جامع پیامک او اس کلاس فارسی asi 4 1,615 ۱۳۹۷-۰۹-۱۲، ۱۰:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Exclamation مشکل در پلاگین پرداخت رایگان نسخه 3.0.1 behzadpz 1 1,257 ۱۳۹۷-۰۸-۱۶، ۰۲:۱۶ ب.ظ
  پلاگین خرید فروش محصول توسط کاربران bloodthirsty 4 1,901 ۱۳۹۷-۰۲-۰۲، ۱۰:۲۰ ق.ظ
  اصلاح پلاگین تاریخ جلالی aagah 3 1,759 ۱۳۹۶-۰۶-۰۳، ۱۱:۴۷ ق.ظ
  [حل شد] پرداخت از کیف پول pouyan.saraf 1 1,330 ۱۳۹۶-۰۵-۱۱، ۱۲:۱۵ ب.ظ
  اشکال در پلاگین telegram pouyan.saraf 2 1,534 ۱۳۹۶-۰۵-۱۱، ۱۲:۱۴ ب.ظ
  چند سوال و درخواست چند پلاگین mohamada 4 2,029 ۱۳۹۶-۰۳-۳۰، ۰۹:۰۶ ق.ظ
  درخواست پلاگین اضافه کردن فایل به آگهی ها bloodthirsty 2 1,730 ۱۳۹۶-۰۲-۰۸، ۰۵:۵۲ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads