شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین Rich edit اضافه کردن ادیتور به ارسال آگهی
خوب دوستان گلم این پلاگین یه ادیتور به بخش ارسال آگهی اضافه می کنه 

فعال سازی از بخش پلاگین ها هست تنظیم خاصی هم نداره اگه با سایزش مشکل داشتید از تنظمیات پلاگین قابل تغییر هستش resim

لینک از سایت مادر

.zip   plugins_richedit_1.1.2.zip (اندازه: 672.79 KB / تعداد دفعات دریافت: 132)

پاسخ
تبلیغات
ads
سلام. ممنون از شما
یک سوال دارم. وقتی روی یک کلمه لینک میزاریم. وقتی روش کلیک میکنیم بجای اینکه لینک مورد نظر باز شود، لینک مورد نظر رو به انتهای وبسایت خودمون اضافه میکنه و باز نمیشه.
لطفا کمک کنید این مشکل رو درست کنیم
  پاسخ
اگر بدون http وارد کنید این مشکل پیش میاد ولی فکر کنم خوده ادیتور اینو اضافه کنه و نباید مشکلی پیش بیاد البته توصیه میکنم وقتی از این افزونه استفاده میکنین مواطب باشین هک باشین
  پاسخ
(۱۳۹۶-۱۰-۰۹، ۱۰:۲۶ ق.ظ)morteza نوشته است: اگر بدون  http وارد کنید این مشکل پیش میاد ولی فکر کنم خوده ادیتور اینو اضافه کنه و نباید مشکلی پیش بیاد البته توصیه میکنم وقتی از این افزونه استفاده میکنین مواطب باشین هک باشین

مواظب هک باشم؟ میشه لطفا بیشتر توضیح بدید و بگید از کجای این ادیتور هک میشیم؟
  پاسخ
تبلیغات
ads
هک که نمیشه گفت ولی وقتی ادیتور قرار میدین مواظب استفاده از کدهای غیرمجاز مواظب باشین کدهای جاوا اسکریپت که باعث ایجاد اختلال میشه
  پاسخ
(۱۳۹۶-۱۰-۱۳، ۱۰:۱۸ ق.ظ)morteza نوشته است: هک که نمیشه گفت ولی وقتی ادیتور قرار میدین مواظب استفاده از کدهای غیرمجاز مواظب باشین کدهای جاوا اسکریپت که باعث ایجاد اختلال میشه

راهی تا حالا پیدا کرده اید که هم ادیتور بزاریم و هم ایمن باشه؟ مثلا سایت های خیلی امنی وجود داره که ادیتور تکست هم داره.
  پاسخ
ما این مورد رو توی سایت tabrizforum.ir پیاده سازه کردیم شما هر تگی بذارید قبول نمیکنه بجز تگ هایی که تعریف کردیم بازم اون تگ ها رو فیلتر کردیم که مشکلی پیش نیاد.
  پاسخ
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۱۰-۱۴، ۱۰:۳۱ ق.ظ)morteza نوشته است: ما این مورد رو توی سایت tabrizforum.ir پیاده سازه کردیم شما هر تگی بذارید قبول نمیکنه بجز تگ هایی که تعریف کردیم بازم اون تگ ها رو فیلتر کردیم که مشکلی پیش نیاد.

امکانش هست که سورسش رو بزارید اینجا تا ما برای او-اس-کلاس هم استفاده کنیم؟
  پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین ویرایش فیو ایکون agahikoob 1 1,250 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Question پلاگین افزودن پنجره لینک سایت agahikoob 1 1,115 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۰۹ ق.ظ
Information پلاگین تایین تاریخ انقضا اگهی ها agahikoob 3 2,196 ۱۳۹۷-۰۳-۲۲، ۱۰:۵۷ ق.ظ
  درخواست پلاگین نشان کردن آگهی ali1395 1 1,438 ۱۳۹۶-۰۸-۲۹، ۱۰:۲۸ ب.ظ
  پلاگین غیر اجباری کردن فیلد ایمیل در ارسال آگهی morteza 10 4,555 ۱۳۹۶-۰۸-۱۹، ۰۴:۵۶ ب.ظ
  پلاگین پرداخت آنلاین نسخه حرفه ای morteza 2 1,847 ۱۳۹۶-۰۶-۰۲، ۰۸:۳۱ ب.ظ
  پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس morteza 7 3,333 ۱۳۹۶-۰۳-۲۶، ۰۳:۱۱ ب.ظ
  بروزرسانی پلاگین پرداخت آنلاین برای ویژه کردن آگهی ها morteza 7 3,858 ۱۳۹۶-۰۲-۰۳، ۱۲:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: zxc395
  پلاگین نقشه سایت جدید fmohsen 2 1,696 ۱۳۹۵-۰۸-۲۸، ۰۷:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
Exclamation مشکل در نصب پلاگین پرداخت mboy 1 1,548 ۱۳۹۵-۰۷-۰۵، ۱۰:۵۷ ق.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads