شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیدا کردن آدرس دسته بندی ها
درود ،

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان 

واقعیتش بنده نصب و همه چیز حله فقط مشکلی که دارم الان مثلاً من دسته بندی اضافه کردم 

میخوام تو سایتم یه جایی دسته بندی ها رو بزارم ولی متاسفانه یک مشکلی دارم 

نمیدونم لینک دسته بندی ها چیه که لینکشو بزارم 

ممنون میشم کمک کنید
تبلیغات
ads
لطفاً بفرمایید چطوری میتونم عنوان دسته بندی رو بزنم
الان مثلاً من تو سایتم چندین آگهی ارسال شده خوب ..
مثال میزنم
یکی برای آگهی1 یکی برای آگهی 2 یکی برای آگهی 3
خوب
من میخوام کاری کنم به صورت متن روی آگهی ها بنویسه این آگهی ماله آگهی یکه یا دو یا 3 هست مال کدومه
اینو میخوام مرسی
سلام
شما اگه از قالب پیشفرض bender استفاده میکنید در خوده قالب صفحه اصلی لیست دسته بندی ها هست و در هر آگهی هم دسته بندی اگهی رو نشون میده میتونید از فایلهای قالب بردارید.
 سپاس شده توسط Layer

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قیمت خرید دستگاه شیرینگ پک نیمه اتومات برای بسته بندی مواد غذایی seoupdate 0 584 ۱۳۹۹-۰۶-۳۱، ۱۰:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: seoupdate
  اطلاعاتی کاربردی و مفید در رابطه با بسته بندی اثاثیه sarasoltanian 0 634 ۱۳۹۹-۰۲-۱۴، ۰۱:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sarasoltanian
  نحوه باز کردن قفل دیجیتال ava96 0 645 ۱۳۹۹-۰۲-۱۰، ۱۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ava96
  آیا برای خرید بیت کوین وارد کردن اطلاعات شخصی الزامی است؟؟؟ bitmehr 0 661 ۱۳۹۹-۰۲-۰۲، ۰۵:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
Thumbs Up اصول دم کردن چای ashiyane24 0 450 ۱۳۹۹-۰۱-۱۴، ۰۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ashiyane24
  rss از یک دسته خاص hamiddax 3 3,717 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۳:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Information محدود کردن مناطق sun.night902 1 1,200 ۱۳۹۶-۰۸-۲۳، ۰۹:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در نمایش آدرس در صفحه گوگل sornagostar 5 2,139 ۱۳۹۶-۰۵-۲۵، ۰۶:۳۵ ب.ظ
  [حل شد] اضافه کردن تصویر به آگهی ویژه radmard 8 3,343 ۱۳۹۶-۰۵-۱۷، ۰۷:۲۵ ب.ظ
  مشکل در وارد کردن اطلاعات از اکسل به او اس کلاس maadcn 4 4,183 ۱۳۹۶-۰۴-۰۳، ۰۳:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: jetset

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads