شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا از امروز نمی تونم وارد oc-admin بشم ؟ ( نیاز به کمک سریع )
سلام از امروز یه اررور جدید واسم رونمایی شده و اونم اینه :

PHP Fatal error: Cannot redeclare fbc_init() (previously declared in C:\Inetpub\vhosts\fowjiran.org\market\oc-content\plugins\facebook\index.php:16) in C:\Inetpub\vhosts\fowjiran.org\market\oc-content\themes\facebook\index.php on line 17

تا دیروز این مشکل نبود اما امروز هست
منم فقط دیروز به بخش مدیریت رفتم و یه آگهی رو تایید کردم و اومدم بیرون ، دست به هیچ چیز دیگه ای هم نزدم

کمک کنید سریعا

راستی سایتم هم market.fowjiran.org

market.fowjiran.org/oc-admin

اینم خطی که این ارور میگه مشکل داره
چکارش کنم ؟

13-  require_once dirname( __FILE__ ) . '/OSCFacebook.php';
 14-
 15-   function fbc_init() {
 16-     $facebook = OSCFacebook::newInstance()->init();
 17-   }
تبلیغات
ads
مشکل از پلاگین فیسبوک هست که نصب کردید غیرفعال کنید یا از هاست پاک کنید مشکل حل میشه
 سپاس شده توسط pouria ، maadcn
سلام
اونو حذف کردم
یکی دیگه اومد این یکیم مربوط به زبان فارسی
مشکل از کجاست ؟

PHP Fatal error: Cannot redeclare locale_fa_IR_info() (previously declared in C:\Inetpub\vhosts\fowjiran.org\market\oc-content\plugins\fa_IR\index.php:25) in C:\Inetpub\vhosts\fowjiran.org\market\oc-content\themes\fa_IR\index.php on line 34

اینم حذف کنم ؟

احتمالا باید هرچی پلاگینه حذف کنم ؟

Importer
ht_editor
IR_FA 
FB رو حذف کردم اومد تو بخش مدیریت

چرا ؟

یعنی نباید سراغ پلاگین ها هم بریم ؟
پلاگین IR_FA ندیدم اینا مشکل دارن حذفشون کن
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه کسانی نیاز به روانشناس دارند sara73 0 610 ۱۳۹۹-۰۹-۰۱، ۱۱:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sara73
  آیا برای خرید بیت کوین وارد کردن اطلاعات شخصی الزامی است؟؟؟ bitmehr 0 667 ۱۳۹۹-۰۲-۰۲، ۰۵:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  هر آنچه برای نظافت و پذیرایی نیاز دارید shaily 2 1,066 ۱۳۹۸-۱۱-۱۳، ۱۰:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sarajalili
  مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت بازاریابی kara 0 803 ۱۳۹۸-۰۴-۲۷، ۱۲:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kara
  مشکل در وارد کردن اطلاعات از اکسل به او اس کلاس maadcn 4 4,187 ۱۳۹۶-۰۴-۰۳، ۰۳:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: jetset
  درج آگهی در قسمت تبلیغات قالب نیاز ۲ fao_had 1 1,674 ۱۳۹۶-۰۲-۲۲، ۰۱:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
Question نیاز به هاست رایگان برای نصب او اس کلاس sylvester 1 1,943 ۱۳۹۴-۰۵-۱۲، ۰۳:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sylvester

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads