۱۳۹۶-۰۵-۰۲، ۰۱:۱۲ ب.ظ
نیما شاهرخ شاهی (به انگلیسی: nima shahrokh shahi) بازیگر جوان و خوش چهره و سرشناسی است که در تاریخ ۱۷ مرداد ماه سال ۱۳۶۰ به دنیا آمدخ و نیما شاهرخ شاهی و مادرش در خیابان ولنجک شهر تهران زندگی می کنند. نیما شاهرخ شاهی در رشته عمران در دانشگاه درس خوانده و فارغ التحصیل شده و مدرک دانشگاهی دارد.
بیوگرافی نیما شاهرخ شاهی نشان می دهد که او یک خواهر به نام نیلوفر است که در کشور سوئد زندگی می نماید. عکس همسر نیما شاهرخ شاهی را زیاد می بینیم و در مورد همسر نیما شاهرخ شاهی زیاد می خوانیم و می شنویم ولی تا بحال نیما شاهرخ شاهی ازدواج نکرده است و مجرد است. البته خود او بعد از شرکت در برنامه دورهمی گفت که ممکن است به زودی شاهد عروسی نیما شاهرخ شاهی هم باشیم.
عکس های نیما شاهرخ شاهی نشان می دهد که او عاشق گردشگری و سفر است و عاشق فوتبال و طرفدار تیم استقلال است و به روزنامه های ورزشی علاقه دارد و در وقت بیکاری مطالعه می کنند.
نیما شاهر شاهی بازیگری در سینما را در سال ۸۲ و با بازی در فیلم مکس به کارگردانی سامان مقدم در نقش امیر علی به ایفای نقش پرداخت و بازیگری در تلویزیون را در سال و با بازی در سریال شمس العماره 88 آغاز نمود
نیما شاهرخ شاهی مدیریت کافی شاپ خود در مجتمع تجاری خلیج فارس محله ولنجک یه نام (الی) را هم بر عهده دارد و در ساخت و ساز هم فعالیت دارد. نیما شروع به بازیگری را با شرکت و تست در کلاس های بازیگری آغاز نمود.
شما که در رشته عمران تحصیل کردهاید چرا بازیگر شدید؟
خیلی اتفاقی بود. من همین الان هم از طریق رشته تحصیلیام درآمد اصلیام را کسب میکنم. یکی از دوستانم مرا برای تست به سامان مقدم معرفی کرد اما چیزی میخواهم بگویم؛ زمانی هست که بازیگر میفهمد هیچ چیز بلد نیست. پس باید دنبال کسب این دانش رفت، آنهایی که ماندهاند زحمت کشیدهاند. من با هنر آشنایی نداشتم اما سعی کردم خودم را قوی کنم و اگر این کار را نکنم نمیتوانم در هنر و سینما جای داشته باشم بازیگری شغل من نیست، عاشقشم! قبل از اینکه وارد دنیای بازیگری شوید اصولا چقدر فیلم میدیدید و مجله میخواندید؟ هیچی، اصلا دغدغه بازیگری نداشتم ولی در مسیرش قرار گرفتم. بعضی وقتها هست که آدم به چیزی علاقه ندارد ولی وقتی در مسیرش قرار میگیرد عاشقش میشود.
قبل از اینکه وارد دنیای بازیگری شوید اصولا چقدر فیلم میدیدید و مجله میخواندید؟
هیچی، اصلا دغدغه بازیگری نداشتم ولی در مسیرش قرار گرفتم. بعضی وقتها هست که آدم به چیزی علاقه خاصی ندارد ولی وقتی در مسیرش قرار میگیرد عاشقش خواهد شد.
از اون بچه های آب زیرکاه بودم ! ظاهری آروم داشتم ولی حسابی شیطون بودم. آتیش به پا می کردم و خودم کنار می رفتم و همه این شرارت ها به اسم بنده خداهای دیگه تمام می شد برعکس بچه های امروز، از صبح تا غروب تو کوچه بودم و مشغول فوتبال با توپ پلاستیکی …